keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Pink Plumeria

Tyhjennetään testaamattomien laatikkoa, joka alkaakin olla jo vähän paremmalla mallilla. Tänään kynsillä China Glaze - Pink Plumeria.


Käytin näissä:

China Glaze - Pink Plumeria
Leimauksissa: BM -307, leimattu China Glaze - Passionilla
+ kultainen perhoskoriste

Pink Plumeriasta on yhtä paljon swatcheja netissä kuin on swatchaajiakin, mullakin väri ilmenee kuvissa liian pinkkinä, se on vaaleampi ja korallisempi luonnossa. Lakka on tosi ohut, joka on kyllä sääli. Tämän lakan tähden minä oikeastaan pätkäisin kynnetkin lyhyiksi, sillä tiesin että lyhyillä kynsillä tämä näyttää kyllä hyvältä ja oikeassa olinkin.

Levittyvyydessä ja muussa ei ollut ongelmaa mutta aaargh ChG, koittakaa nyt saada pigmenttiä noihin kesäkokoelman lakkoihin! Moneskohan eri vuoden kesäkokoelman lakka tää jo on, jonka luiruutta moitin. En mä tiedä onko peittäviä neonlakkoja sitten jotenkin hankala valmistaa, kun monesti neonit on tosi läpikuultavia melkeinpä kaikilla tapaamillani merkeillä. Tämä Pink Plumeriakin on kyllä tavallaan shimmerinen neon, joten olisi voinut ajatella että olisi saatu kunnolla peittävyyttä tähän, hmm. Noh, jos nyt en puutu sen enempää lakkojen valmistusprosessiin, moitin vaan että tämä olis niiin kiva jos olis peittävä. ;D

Leimailuja tuli taas näihin tehtyä, nuo perhoskuviot on tosi kivoja. Tykkään perhoskuviosta rusettien ja muiden söpöjen juttujen ohella hurjana, voisin leimailla pelkkiä rusetteja ja perhosia. Tuo nimettömän kultainen perhoskuvio tuli ihan puskista mun päähän kyllä, ne on oikeastaan unohtunut tuonne muiden glitterpurkkien sekaan nuo tuollaiset metallisentyyppiset kuviot, pitäisi ottaa niitäkin enemmän käyttöön. Pelkäsin että se pingahtaisi irti heti kättelyssä, mutta ei ollenkaan, hyvin pysyi matkassa mukana, eikä tarttunut vaatteisiinkaan pahemmin.

Mun koristelumaku on jotenkin radikaalisti muuttunut tässä lähiaikoina. :o Strassitkin oon unohtanut nyt tyystin hyllylle, mitä tämä on? Toisaalta onhan se ihan jännää nähdä välillä erilaista koristelutyyliä, nyt ootte nähneet ehkä enemmän semmoista käsintekemistä ja glitterkerrostuksia, vähemmän strasseja.

Tykkäsittekös kynsistä tai Plumeriasta? :)

14 kommenttia:

  1. Tosi nätit on kynnet kyllä, tykkään niin pinkistä ja perhosista! :D
    Kiva tuo Plumeria, ja tohon metalliseen perhoseen rakastuin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos! :) Plumeria on kyllä nätti, harmi että sen täytyy olla niin läpikuultava.

      Poista
  2. Cute your accent nail, love those small stamped butterflies too!

    VastaaPoista
  3. Ihanat! aika hauska toi metallinen perhonen!

    aijotko hankkia lakkoja tästä kokoelmasta:

    http://www.mimax.fi/china-glaze-cirque-soleil-worlds-away-c-155_86_224.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Juu ajattelin mä parit lakat varmaan jossain vaiheessa hankkia. :)

      Poista
  4. Tosi ihanat on<33 Kultainen ja pinkki sopivat hyvin yhteen varsinkin, kun kuviot on niin söpöt! Plumeria on nätin värinen lakka, harmi kun se on niin ohutta.

    VastaaPoista
  5. Näyttää todella kauniilta!! Nuo perhoset sopivat oikein hyvin lakkaan. Tulee mieleen kesä :))
    Harmi vain jos tuo lakka on luirua D:

    VastaaPoista
  6. Ompa muuten lyhyen näköiset kynnet! :o mutta kaunis lakka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lyhyet ne onkin! ;D Lakka on kaunis kyllä. :)

      Poista
  7. hassua ettei sinun päivitykset näy mulla bloggerissa mennyt kisatkin ihan ohi, kun olen luullut ettei ole uusia päivityksiä tullut edes, oudosti ilmestyvät väleihin :( no pitää itse olla tarkempi jatkossa ja käydä kurkkimassa vaikkei blogger mitään ilmoitakkaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyhmä Blogger, oon kuullu että muiden blogien kanssa on samaa joten kai joku Bloggerin oma ongelma. :/ Kiitos ilmoituksesta!

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)