keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Punaista ja koristeellista

Vaihteeksi jotain punaista! Punainen on ihana väri kynsillä, mutta sitä tulee kauhean harvoin käytettyä kun se on niin perus kuitenkin. Näihin sain idean siitä, kun olin kotikotona ja äiti valitsi tämän lakan kynsilleen ja koristelut tehtiin äidille samanlaiset muuten paitsi että minulla tuo pallonauha on kultaista, äidille laitettiin hopeaa.


Käytin näissä:

Wild & Mild - Love Explosion (saatu)
+ 3mm ja 4 mm strassit sekä pallonauhaa

Ihana punainen! Tosi hyvälaatuinenkin, yksikin kerros olisi riittänyt peittävyyteen, mutta laitoin varmuudeksi kaksi. Tässä on sellaista kivaa shimmeriä, tulee mieleen jokin elegantti kangas tästä pinnasta. Ihan tasan samanlaista punaista mulla ei ehkä kokoelmissani ole tai en ainakaan muista samaa väriä ja samaa koostumusta olevaa lakkaa omistavani.

Näitä tietääkseni saa tai ainakin näitä on tulossa Seppälään. Jos tykkää elegantista lakasta ja tykkää punaisesta, niin voin ehdottomasti tätä lakkaa suositella. Miinuksena tästä keksin vain sen, että siistittäessä leviää aika hyvin kynsinauhoille, koska on niin pigmenttistä. :)

Mul ois ainaki näääääääin paljon ideoita kynsiin ja postauksiin, mutta oon niin laiska toteuttamaan niitä. Mulla on tulossa ensi viikolle myös aika kiire parin tenttikirjan kanssa, joten voi olla hiljaisempaa nyt tai sitten ei ollenkaan. Mullahan on aina paha tapa vaihtaa tylsät tenttikirjat tiuhaan postailutahtiin..

Tykkäsittekö? :)

PST. Muistakaa sivupalkissa olevat kaksi arvontaa! Toinen niistä loppuu jo huomenna, kipin kapin!

20 kommenttia:

 1. Tosi hauskat!
  Aika kiva tuo punainen, mä oon yleensä heti leimannut Wild & Mildit huonolaatuisiksi, mutta kannattaisi varmaan kokeilla uudelleen..
  Nuo helmetkin on tosi kivat, tykkään niistä, vaikken niillä välttämättä ite osaisikaan koristella ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, juu kyllä sieltä niitä helmiäkin löytyy! ;D

   Poista
 2. tosi hienot :))

  VastaaPoista
 3. Ihanat! Kyllä tuo punainen aina säväyttää, siitä saa usein juuri tuollaisen elegantin lopputuloksen. Ja joulukin lähestyy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) Niinpä! Jouluna saa luvan kanssa lakkailla punaiseksi.

   Poista
 4. Ihanaa punaista ja jouluista väriä! Minustakin punainen on tosi perusperus väri kynsillä, mutta sopii se muutenkin. Tuo helminauha on hienoa!

  VastaaPoista
 5. Ihanan jouluset <3<3<3

  VastaaPoista
 6. Näyttää samalta kuin OPIn bond-lakka Die another day! Sekin on ihana =)

  VastaaPoista
 7. Kauniit ja naiselliset kynnet. :)
  Mun tulee myös aika harvoin käytettyä punaista, vaikka mulla onkin muutama ihana sävy. Vaikka tykkään laittaa kynsiä, niin oon vähän sellanen poikatyttö ja kuljen monesti verkkareissa, eikä pitkät, punaiset kynnet oikeen sovi tähän mun muuhun olemukseen. :D Punainen on mun mielestä muutenkin nätempi lyhyissä kuin pitkissä kynsissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, musta tuntuu et melkeinpä kaikki värit näyttää lyhyissä kynsissä paremmilta. ;D

   Poista
 8. Todella ihana tuo lakka :) Ja nätit kynnet (:

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)