perjantai 9. marraskuuta 2012

Arvontaviikko alkaa huomenna!

Huomenna se alkaa, arvontaviikko! Tämä postaus kertoo teille tulevasta viikosta, mutta ei ole välttämätön luettava että arvontoihin voisi osallistua.

Arvontaviikko järjestetään Sonnelan tulevien 4 vuotissynttäreiden (17.11) kunniaksi sekä tämä olkoon samalla teille ihanille palkinto siitä, että mulla on kohta 2000 rekisteröitynyttä lukijaa blogilla, tämän lisäksi paljon anonyymejä seuraajia ja muita rekiströityneitä seuraajia ympäri nettiä. Ihan mahtavaa, ootte niin mahteja! :)

Arvontojen palkinnoista suuri osa on sponsoroituja, joten sain teille tosi kivat palkinnot tälle viikolle.

Sponsoreina arvontaviikolla toimivat:

- CesarsShop
- Love It!

- Pretty
- Golden Rose/Flormar/Miss Selene -maahantuoja

Tämä viikko on tehty hieman haastavammaksi, sillä olen tahtonut jättää satunnaiset arvontasivujen kävijät tämän viikon ulkopuolelle ja tehdä arvonnasta sellaisen, että voitto menisi todennäköisimmin jollekkin joka blogiani oikeasti lukee ja joka palkinnon itselleen tahtoo. Siksipä jokaiseen arvontaan liittyy jokin tehtävä ja tehtävien yhteydessä tulette vierailemaan näiden verkkokauppojen sivuilla myös. :)

Arvontaviikolla tulee olemaan kahdenlaisia arvontoja, joiden säännöt poikkeavat toisistaan. Säännöt ovat ehdottomat, en tee mitään poikkeuksia kenenkään suhteen, eli minulle ei kannata niistä suuttua jos ette niitä noudata. Säännöt on tehty siksi, että arvonnat olisi reiluja kaikille, ettei huijausyrityksiä tulisi ja myös siksi, että arvonnat pysyis jotenkin järjestyksessä ja tolkussa.

Ensinnäkin sellaisia arvontoja tulee olemaan, joissa palkinnon voittaa se, joka on kommentoinut oikeaan aikaan. Postauksessa kerron esimerkiksi, että "palkinnon saa se, joka on kommentoinut sähköpostiosoitteen ja oikean vastauksen kanssa kuudentenatoista (16)". Tämä tarkoittaa siis yksinkertaisesti sitä, että se joka sattuu olemaan paikalla ja jonka kommentti on postauksen kuudestoista ja kommentissa on vaadittavat tiedot sekä oikea vastaus kysymykseen, voittaa palkinnon. Jos kuudentenatoista kommentoinut vastaa väärin, palkinnon saa seitsemästoista kommentoinut, jos hänellä on vastaus oikein jne. Näihin kilpailuihin voivat osallistua kaikki, myös anonyymit lukijat. En julkaise kommentteja tietenkään liian ajoissa. ;) Luonnollisestikkin postausten julkaisuajat voivat olla ihan mitä tahansa ja vaihtelevat päivästä toiseen.

Toiseksi on jaossa palkintoja, jotka arvotaan vain Blogger-lukijoiden kesken. Eli seuraaminen blogilistalla tms. ei käy tähän. Syy on se, että suurin osa lukijoistani on Bloggerissa + se että blogilista ei mahdollista lukijoiden tarkistusta. Arvonnassa vaaditaan vastaus kysymykseen ja sähköposti. Arvonnoissa saattaa olla jaossa myös lisäarpoja mainostaneiden kesken. Nämä arvonnat kestävät viikosta kahteen viikkoon, jonka jälkeen arvon oikein vastanneiden kesken palkinnot.

Kannattaa siis seurailla blogia tiiviisti, niin tiedätte milloin arvonnat alkaa, ettekä toivottavasti missaa niitä! :) Voitte liittyä vaikka heti lukijoiksi sivupalkissa olevasta lukijat-kohdasta, alla vielä havainnollistava kuva.Liityttyänne lukijoiksi, näette uusimmat päivitykset heti niiden ilmestyttyä omassa Bloggerin hallintapaneelissanne.

Jos on vielä jotain alustavaa kysyttävää arvontaviikosta tai vaikkapa lukijaksi liittymisestä, niin kysykää ihmeessä. Jokaisen arvonnan yhteydessä on vielä tarkat säännöt ja tehtävät, eli niistä ei sen enempää. :)

18 kommenttia:

 1. Ooh, en malta odottaa, kuulostaa tosi jännälle ! :D

  VastaaPoista
 2. ihana tätä odotellessa

  VastaaPoista
 3. Wow ihan mahtavaa! Varmasti kiva viikko tulossa (:

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa todella kivalta ja hauskalta. Vaihtelua normaaleihin arvontoihin :DD

  VastaaPoista
 5. Kylläpä kuullostaa kivalta. Innolla odotellen :)

  VastaaPoista
 6. jee kuulostaa kivalta!!

  VastaaPoista
 7. Kuulostaa kivalta, mutta myös vaikealta :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, vähän haastetta, mutta ei liikaa. :)

   Poista
 8. Ei kai silloin ole kyseessä arvonta, kun palkinnon saajan vastausnumero on päätetty etukäteen? Sanoisin sitä mieluummin kilpailuksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tavallaan joo, mutta kun ei tiedetä kuka sattuu esim, seitsemäntenätoista kommentoimaan, eikä kukaan voi taktikoida kun en julkaise kommentteja liian ajoissa enkä kerro milloin arvonta tulee, eli ihan satunnaistahan se on kuka sattuu kommentoimaan. :)

   Poista
 9. Minkä niminen firma noita Flormareita ja Golden roseja tuo maahan?

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)