tiistai 27. marraskuuta 2012

My Precious - OPI

Varoitus! Postaus saattaa aiheuttaa lompakon nyörien yllättävää löystymistä ja kukkaron kevenemistä. Lukekaa omalla vastuulla, nämä herkut eivät ole kaikista halvimpia hankkia jos niihin sattuu silmänsä lopullisesti iskemään!

Olen puhunut paljon siitä, miten halppislakat ovat monet tosi hyviä ja niiltä löytyy hyviä dupeja kalliimmillekin merkeille. Joskus kuitenkin tekee mieli oikein kunnolla nauttia niistä arvokkaammista lakoista ja siitä tunteesta että hei, minäpäs omistan tuon lakan, joka on htf tai loppuunmyyty tai vähän hankalammin saatavissa (pois lukien eBay, sieltähän saa vaikka ja mitä) tai ihan vaan koska lakka nyt on niiiiin kiva vaikka ei olekkaan hankalasti saatavilla. Nyt hehkutetaan näitä tunteita ja paljastetaan mitkä on ne minun kokoelman helmet.

Tällainen postaussarja tuli mieleen kun mietiskelin tuossa kerran itsekseni, että mitkä kynsilakat ovat minulle jollain tavalla arvokkaita tai joita "kynsilakkaajien yhteisö" pitää arvokkaina, omistamisen arvoisina. Ajattelin tehdä ainakin muutamalta merkiltä tällaisen My Precious-postauksen, johon kerään lakat, joista en helpolla luovu!

Kynsilakat eivät ole paremmuusjärjestyksessä, pikemminkin ryhmittäin sopivien kavereiden kanssa.

Mad As a Hatter, Sparkle-icious, Rainbow Connection

Mad As a Hatter, oih, tuo Alice In Wonderland (2009) kokoelman helmi. Tätä lakkaa metsästin pitkään pitkään pitkään, itsepäisenä siitä etten ryhdy esim. pyydettyä 50 dollaria tästä maksamaan. Kuinka sattuikaan, muutama kuukausi sitten löysin tämän Huuto.netistä erittäin huokeaan hintaan. Olen rakastunut, yhteinen taipaleemme vaati paljon ravistelua ja thinneriä, mutta nyt olemme löytäneet toisemme.

Sparkle-Icious, lakka, jota metsästin kauan myös. Lakka julkaistiin Burlesque -kokoelmassa (2010) ja se jäi heti mieleeni, mutten ehtinyt sitä nappaamaan lukuisista yrityksistä huolimatta. Onneksi Martina tarjosi auttavan kätensä ja myi omansa minulle!

Rainbow Connection, lakka jota minun ei koskaan pitänyt tarvita eikä varsinkaan haluta.. Ja pöh, niin monta glittersandwichia olisi jäänyt tekemättä tätä ihanaa confetti-ilotulitusta. Rainbow Connection, Muppets -kokoelmasta (2011) myytiin loppuun ja sen hinnat kohosivat liian pilviin minulle, joten pihi ihminen minussa päätti, etten tätä osta, jos en löydä tälle jotain hyvää diiliä. Jälleen kerran kynsibloggaajamaailmasta löytyi apu tähänkin pulmaan kun Vanquish vaihtoi tämän minun kanssani. Sulaa rakkautta ensi silmäyksellä.

I Lily Love You, Last Friday Night, Teenage Dream

I Lily Love You oli lakka, jonka ostin heti, kun se ilmestyi Nice Stems! -kokoelmassa (2011). Tiesin, että tästä tulisin tykkäämään ja että tästä muutkin tulisivat tykkäämään joten tämä tultaisiin myymään melko nopeaa loppuun ja tottahan se oli.

Last Friday Night sekä Teenage Dream olivat molemmat Katy Perry -kokoelmasta (2011) ja luovat mulle heti nimen kuultuani vastustamattoman tarpeen laulaa näitä nimikkokappaleita. Ihania lakkoja kumpikin, erilaisia kuin mihin on normaalisti ehkä totuttu. Selvää on, että en kummastakaan hevillä luovu.

Divine Swine, Let Me Entertain You, Nothin' Mousie 'bout It

Divine Swine, tämäkin Muppets (2011) kokoelmasta. En tiedä mikä tässä lakassa kiehtoo, jotenkin tuo glittereiden yhdistelmä ällöttää minua, mutta tämä on kuitenkin niiiiin söpö. Hankala lakka. ;D

Let Me Entertain You, tämä myös Burlesque (2010) -kokoelmaa. Upea duochrome, jota pitää hyvin mielellään pelkästäänkin kynsillä, vaikka tuo sävyvaihtelu enemmän pullossa näkyykin kuin kynsillä. Yksi kaikkien aikojen lempparipinkeistä, hyvän koostumuksensa ja ihanan värinsä puolesta.

Nothin' Mousie 'bout It on pain in the ass levittää kivasti, mutta niiin nätti! Lakka ilmestyi Minnie Mouse (2012) -kokoelmassa ja sisältää vaaleanpunaista glassfleckediä ja noita nättejä sydämiä. Taas yksi lakka, josta voisi sanoa, että se on räjäytetty synttärikakku pullossa.

The Man With The Golden Gun, Just Spotted the Lizard, DS Coronation

The Man With The Golden Gun ei varmaan kaipaa selityksiä. Ilmestyi James Bond (2012) -kokoelman extrakalliina bonuslakkana, sillä sisältää aitoa 18 K kultaa. Tämän ostoa piti harkita hintansa puolesta, mutta kun sain sen kotiin, en senttiäkään jonka tähän panostin ole katunut. Ostakaa tämä! Tiedän että on halvempiakin versioita tästä lakasta olemasta, mutta onhan se nyt cool omistaa jotain tällaista. Väittäkää vastaan jos uskallatte. ;D

Just Spotted the Lizard on ihkuihana Chanel Peridot ja (tähän sata muuta samaa väriä lisää) dupe, mutta silti tykkään tästä ihan kympillä. Lakka ilmestyi The Amazing Spider-Man (2012) -kokoelmassa ja väri iskee minuun ihan täysillä. Tämä vain on ihana, mitä sitä muuta selittelemään.

DS Coronationin kohdalla myönnettävä on, että en välttämättä ihan ymmärrä DS-hehkutusta, jota jotkut harrastavat. Siinä taas yksi OPI:n oiva temppu saada lisää hintaa lakoista, jotka ei koko lakkamaailman tarjontaan nähden ole mitenkään ylivoimaisia. Ehkä multa on jäänyt joku tärkeä juttu näistä huomaamatta jonka muut näkevät tai muuta, eihän sitä tiedä. Silti on myönnettävä, että DS Coronation on yksi kivoimmista hopeista ynsilakoista, joita omistan. Tämän ostin Meikkileikkejä Mansikan (en uskalla linkittää, kun tämä varoittelee haittaohjelmista, ettei se sitten rupea herjaamaan minunkin sivua :/ ) kirppikseltä vähän niinkun paketin täydennyksenä ja olen kyllä erittäin tyytyväinen, että ostin.


Nonnii, osuiko ja upposiko? ;) Mitä teille arvokkaita/hehkuttamisen arvoisia (rahallisesti / tunnearvollisesti / muuten) teidän OPI-kokoelmista löytyy?

70 kommenttia:

  1. Kiva postaus, osuu ja uppoo, mut ei hinnan puolesta ;) kaks samaa kuvaa on tainnu vahingossa tulla, vaikka lakkojen nimet ja selitykset on kuitenkin eri? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tattis! Juu, mä vähän säädin kuvien kanssa, nyt pitäis olla kuvat kunnossa. ;D

      Poista
  2. Kadun ikuisesti sitä, että ostin Katy Perry-kokoelman miniversiona.. Teenage Dream on vaan niin ihana!
    Mun OPI-kokelman helmet on varmaankin Burlesque-kokoelman Let me entertain you & The Show must go on. Ainiin ja tietty New York Ballet-kokoelman Piroutte my Whistle ! Se on ihana =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ostit onneksi mininä edes! :) Burlesquet on ihania kyllä, mulla on noita glittereitä useampikin siitä. Pirouette mun on pitänyt kanssa hankkia, ihana olisi sekin! :)

      Poista
  3. Tänään just kävin kynsilakka ostoksilla ja katselin juuri tuon The Man With The Golden Gun lakan pakettia, mutta ostamatta jäi tuon hinnan takia.. Sen sijaan Bond-sarjan minilakat kyllä läksivät mukaan :D

    Mad As a Hatter, Divine Swine sekä tottakai Just Spotted the Lizard ovat myös sellaisia jotka mielelläni haluaisin itselleni (:

    VastaaPoista
  4. Mulla ei vielä opeja, joten ensimmäinen OPI-lakkani tulee olemaan suuri aarre.
    Mun sisäinen ja paikoittin piilossa elävä pihipuoli ei vaan anna mun "tuhlata" rahaa niin kalliisiin lakkoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeppa, muistan kun sain ekan OPI-lakkani, oli se nostalgista. ;D

      Poista
    2. Muistatko vielä mikä oli sun eka OPI-lakka? Olis hauska tietää:D

      Poista
  5. Ompas sulla paljon nuita! (: Multa löytyy vain OPI - Teenage Dream. En edes silloin lähes kaksi vuotta sitten vasta vähän aikaa kynsien parissa olleena tajunnut, että kyseisestä lakasta tulisi niin haluttu. :D Muita OPI-aarteita ei minun kynsilakkalaatikosta löydy. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teenage Dream on ihana! :) Juu eipä niistä kyllä aina tiedä mikä suosituksi muodostuukaan.

      Poista
  6. Mun arvokkain OPI on Save Me (Nicki Minaj/2012), ihana glitter! On sillä tunnearvoakin, oon olu Minajin fani jo kolmisen vuotta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaa, ymmärrän, harmi ettei mun lemppari artisteista kukaan oo oikein sellaista tyyppiä että tekisi kynsilakkakokoelmaa. ;D Saattaisin ostaa ne kaikki..

      Poista
  7. Mä olen kyllä ihan ymmälläni nyt kun en tajua mistä tuo haittaohjelmavaroitus blogiini muka tulee? Olen poistanut taustakuvat ja kaikki, mitään muutoksiakaan blogiin ei ole tullut. :( Hitsin hitsi, pitää varmaan alkaa postaus postaukselta poistamaan kaikki linkittämäni kuvat jne...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootko kokeillu ottaa sun seuraamiesi blogien listaa pois sivupalkista? Kun tämä sanoo että se johtuisi theedgeofsanity.org -sivustosta ja tuo sivupalkkihan lataa ne kaikki lukemiston blogit jos niissä ois päivityksiä. :o

      Poista
    2. Hei, kiitti muuten tuosta. Just äsken kävin noita blogeja läpi ja poistelemassa, toivotaan et ongelma ratkee sillä. :)

      Poista
  8. Multa löytyy Just Spotted The Lizard! Muita maailman ihanimpia on ainakin Flormar U24, pari muuta duochromea ja Wet 'n Wild Party of Five Glitters! Mulla on mieltymys glittereihin ja duochromeihin... :D

    Tosin Last Friday Night-lakan lähes-dupe mulla on jossain vaiheessa ollut, mutta en oo varma oonko viskannut sen jo pois, se oli ihan jankkiintunutta mössöä jo. :D Olisikohan se kuitenkin tallella, jos kokeilisin elvyttää sitä.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. LFN:lle on ainakin dupe H&M:llä, taisi olla nimeltään Blue Bliss! :)

      Poista
  9. OPIlta ei mun kokoelmista ihan aarretta löydy, mutta aika samoja lakkoja mä sun kanssa himoitsen ;D

    VastaaPoista
  10. Yhdeksän samaa lakkaa löytyy omasta varastosta ;D Ja kaikki omistamisen arvoisia :3

    VastaaPoista
  11. Itellä on harvoin varaa ostaa ns. kalliimpia lakkoja, joten oon jo pitkään tyytyny halpislakkoihin. Mutta arvokkain lakkani on varmaan China Glazen Sexy Silhoutte tai sitten yks punanen, jonka nimee en nyt muista :)
    Onko sulla muuten mitään postausta jossa käyttäisit tota The man with the golden gunia? Haluisin nähä miltä se näyttää kynsillä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://sonnela.blogspot.fi/2012/11/kipean-paivan-pelastus-kynsilakka.html

      Ite löysin hieman selailemalla. :)

      Poista
    2. Tattis Anolle linkityksestä, tosiaan tuossa yllä linkki ja näissäkin on pikkurillissä TMWGG:tä. :) ->
      http://sonnela.blogspot.fi/2012/11/casinokynnet.html

      Poista
  12. DS on vähän paha, kun se on niin hit and miss. On siis ihania vanhoja deeässiä jotka on joko lineaarisia tai scattered holoja, ja sit uudempia jotka on kai vaan glitteriä. Mun ainoa OPI tähän mennessä on OPI DS Divine, joka on kyllä se kahdenkympin arvoinen jonka maksoin. Mulla on myös Chanel Peridot oka on kyl just niin ihana, mut kun en isoista glittereistä oikein oikeastaan tykkää ni muuten ei uppoa :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo, vähän tuntuu olevan joo. ;D Ne glitterit ei oo kyllä niin kivoja tai uniikkeja ollenkaan.

      Poista
  13. Ihania lakkoja! :) Tuota Let Me Entertain You!:ta olen itsekin himoinnut. Mulla olisi sulle pieni postaustoive! Pystyisitkö tekemään vertailun Orlyn Miss Conduct ja Catherine Arleyn 677 -lakoista? Sen verran olen blogiasi lukenut, että olen aika varma, että omistat molemmat. ;D Minulle on nämä lakat tulossa myös, ja katselin, että ne ovat aika samannäköisiä. Olisi mukava nähdä vähän vertailua, edes kiekoilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, eikös! Minäpäs yritän muistaa ottaa kuvat niistä! :) Eivät ole dupeja ainakaan, mutta samaa näköä niistä tosiaan löytyy.

      Poista
  14. Kuola valuu näppäimistölle.. *o* Ihan hitsin upeita lakkoja kaikki, varsinkin noi glitterit! ♥ Olen kateellinen, myönnän ;D

    VastaaPoista
  15. Hihi, ajattelin, että nyt tulee jotain tosi spesiaalia kuvaherkkua. Tulihan sieltä ja omistan noista kaikki paitsi kaksi itsekin :D Poikkeuksena ovat vielä toistaiseksi tuo James Bond kultalakka, jonka ostaminen on vielä harkinnassa sekä tuo sininen Last Friday Night. En ole koskaan löytänyt itsestäni sitä sinisten lakkojen rakastajaa.

    Olinko ymmärtävinäni oikein, että tämä on ensimmäinen osa sarjaa ja muiden lakkamerkkien hittilistoja voi bongailla myöhemmin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonni! :D Hyviä valintoja sulla siis. ;) Juu, tämä oli ensimmäinen osa, ainakin parilta merkiltä olisi tarkoitus tehdä samantyyppistä listaa. :)

      Poista
  16. Paljonkos tuo OPI:n kultainen lakka maksaa/maksoi?

    VastaaPoista
  17. Samasta listasta löytyy itseltäkin Sparkle-icious ja Just Spotted the Lizard. Lisäksi Burlesquesta löytyy kaksi muuta glitteriä, Show It and Glow It ja Bring On the Bling. Sitten löytyy kans toi Zom-Body To Love täyskokoisena, en kyllä oo yhtään varma että onko niitä sillei ollu myynnissä, vai oliko vain markkinointi tarkoitukseen. +muut ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Burlesque-glitterit on ihkuja, mulla on kaikki paitsi yksi niistäkin. ;D

      Poista
  18. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  19. Heh, hauska postaus. Etenkin sen takia, että itselläni on ollut jo hetken ajastettuna postaus (tulee eetteristä huomenna), melkein saman nimisenä ja käsittelee samaa merkkiä :D

    Minun hehkutukseni kohteena on vain kokoelmani uutukainen ja se on tuo Sparkle-icous. Täyttä rakkautta se ja ehdottomasti kokoelmani kaunein!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! :D Kävinkin jo kommentoimassa blogiisi tuosta Sparklesta!

      Poista
  20. Niiin ihania lakkoja♥ Toi Rainbow connection ja I lily love you + noi 2 Katy Perry kokoelman lakkaa osu ja uppos muhun täysillä, ihan pakko saada!

    VastaaPoista
  21. Mun ei ois kannattu lukea tätä, nyt on pakko saada ekassa kuvassa olevat lakat :3 Oih, nuo muutkin on kyllä todella kauniita!

    VastaaPoista
  22. Tuota Man With the Golden Gunia kyllä vähän himoitsen. Noista löytyy Teenage Dream ja I lily love you, joista kyllä en luopuisi! Lisäksi Black Spotted on noita vähän harvinaisempia, mitä löytyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Black Spotted on kanssa mielenkiintoinen tapaus! :) Olisi kiva omistaa itsekkin.

      Poista
  23. Multa löytyy noista vain Teenage Dream ;) Mutta se on kyllä ihana!

    VastaaPoista
  24. Nää on kyllä ihanan näköisiä ja ostohalut kasvavat - onneksi Ebay ei ole käyttölistallani. Noi 3 ensimmäistä ja Let me entertain you kuuluisi kyllä ehdottomasti minunkin varastoihini.
    Mun lemppari-OPI lienee tällä hetkellä DS Radiance. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, ehkäpä sinäkin uskaltaudut vielä kurkkaamaan eBayn ihmeelliseen maailmaan joskus, sitten on rahanmeno taattua! ;D

      Poista
  25. Voi oon niin kateellinen sulle, ite en omista yhtään OPI:n lakkaa (vielä). Ja sun blogia on niin ihana lukee ku postaat usein ja sillai, joka päivä koulun jälkeen kun oon läksyt tehny ja kaikki niin ootan innolla et pääsen taas kattoon et onko tullu uus postaus!

    VastaaPoista
  26. Voi, oon niin kateellinen sullle noista OPI:n lakoista! Ite en omistaa yhtään (vielä). Niin ja siitä vielä et sun blogia on niin ihana lukee kun postaat usein. Ootan aina innolla kun pääsn koulusta ja oon tehny läksyt, et pääsen kattoo et onks tullu uus postaus:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ^^ Voi kiitos, ihana kuulla tällaista palautetta. ;D

      Poista
  27. Oi, rakastuin tuohon Nothin' Mousie 'bout It-lakkaan! <3 Teethän myös muista lakkamerkeistä tällaisen postauksen? :)

    Oletko muuten huomannut, Charming nails-blogin pitäjä on myös tehnyt kasinokynnet, vähän aikaa sinun postauksen jälkeen? Ja inspiraatiokin samasta artikkelista. :o

    Liekö sattumaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ehdottomasti olisi ainakin pari lakkamerkkiä joista tällaista postausta olen suunnitellut. :) Huomasin sen joo, johtuu varmaan siitä että molemmat ollaan samassa yhteistyössä, jossa oli aiheena tehdä Casinokynnet. :)

      Poista
  28. Aww <3 Noi vaan pistää silmään. Niin ihania!

    VastaaPoista
  29. Innolla odotan muutoamme Viroon, tuppaa noi opit olemaan sielä puoltahalvempia. :) SUomen hinta on aika suolainen.

    VastaaPoista
  30. Multa puuttuu noista kolme, Last Friday Night, Mad As a Hatter ja Sparkle-icious. Mulla on siis samoja aarteita. Mun OPI aarteisiin kuuluu myös Color of Minnie, Roadhouse Blues, Skull & Glossbones ja Berlin There, Done That. Niillä lakoilla ei voi epäonnistua. OPI -lakkoja mulla on kyllä yli sata...

    VastaaPoista
  31. Asun tosi pienellä paikkakunnalla,ja täällä on vaan yks kauppa missä myydään Opeja.Siellä on onneksi ihan loistava valikoima,ja sieltä löytyy just esimerkiksi Sparkle-icious,Nuo DS-lakat ja Nothin' mousie 'bout it.

    VastaaPoista
  32. Sekin vielä että sieltä saa nuo DS lakat kympillä kappale,ja kaikki Opin lakat maksaa siellä suunnilleen sen kympin.

    VastaaPoista
  33. Rainbow Connection on mun ehdoton lemppari ihana. Mulla ei oo yhtään Opin lakkaa, mutta mulla on kynsilakkoja ihan liikaa ja oon sopinu, et en osta uusia, ennen oon kun oon käyttänyt loppuun / myynyt jollekkin xd

    VastaaPoista
  34. Oon niin innoissani että yks hennesin lakka näyttää tismalleen samalta kun tuo last friday night :) Saimpas siis yhtä ihanan tännekkin kokoelmiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, joo se Blue Bliss on ihan dupe tälle vissiinkin. :)

      Poista
  35. ihanii värejä! o.O voi että, ku ostin ekan opini (teal the cows come home) olin ihan shokissa :D lol mut joo rakastan sitä väriä vieläkin :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)