torstai 1. marraskuuta 2012

Ruosteenpunaista

Näiden kynsien julkaisu on vähän jäänyt teknisistä ongelmista johtuen. Samoista ongelmista johtuen mulla on muutamia muitakin lakkauksia esittelemättä, mutta koitetaan saada ne julkaisuun mahdollisimman pian.


Eli kynsillä Flormarin DC04 (saatu) sekä ihan vaan jotain eBaysta ostettuja tarroja. Ei mulla oo oikein tästä lakkauksesta sen kummempaa tarinoitavaa, tykkäsin tästä silloin kun tämä mulla oli ja pahoittelen kynsinauhaöljyisiä kynsinauhoja.

Tästäkin duochromesta löytyy lisää kuvia eri kulmista täältä postauksesta. Näin näitä kaikkia sävyjä viimeksi Seppälässä käydessäni ja hintaa oli kait sen 3,95 €. :)

Tarroja tulee niiin harvoin käytettyä mutta aina kun niitä käyttää niin miettii, että miksei tule useammin näihin tartuttua? Nämäkin koristelut tein juuri ennen nukkumaanmenoa ihan vaan heittämällä tarrat paikoilleen, vaikka ensin meinasin jättää kynnet koristeluitta. Niin simppeliä, eikä vie aikaakaan kauaa.

Tuleekos teidän käytettyä tarroja? :)

30 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet!

    Itsekkin käytän aivan liian vähän tarroja, tulee otettua useammin käyttöön Konadit, vaikka ne vievät enemmän aikaa kuin tarrat..

    VastaaPoista
  2. What a coincidence, today I posted a manicure with flormar duo chrome polishes :) Your manicure looks awesome with does small flowers!

    VastaaPoista
  3. Munkin täytyy myöntää olevani laiska tarroittelija, pitäisi ehkä ryhdistäytyä..
    Kivat kynnet :)

    VastaaPoista
  4. kiva lakkaus ja mulla tulee käytettyä kynsitarroja paljon =) tykkään käyttää ,en tiiä ootko mun blogissa vieraillu mut käy kurkkaan jos kiinnostaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mun pitäis opetella kanssa käyttämään enemmän. ;D

      Poista
  5. Olin kahden vaiheilla kaupassa, otanko tuon, kuparisen vai tämän vedenvihreän DuoChromen, mutta nyt on sormissa vedenvihreä. Kiitos inspiraatiosta, sinä enabloija! :D

    Jostain syystä lakka levittyi vähän epätasaisesti, tosin yhdellä levityksellä yritinkin. Ensi kerralla teen kaksi kerrosta, molemmat vähän ohuempia. Koostumus on ihan erilainen kuin aiemmissa lakoissani. Flormar <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiva että sait inspistä! ;D Totesin kanssa että nää vaatii sen 2-3 kerrosta hyvään tulokseen. :)

      Poista
  6. Tarroja tulee kyllä aivan liian harvoin käytettyä, vaikka ovatkin mitä helpoin tapa koristella. Ehkä se on juuri siksi, tuntuu että pääsee liian helpolla :D

    VastaaPoista
  7. Tässä tämä DC04 näyttää kyllä hyvältä! Alkuun niiden ilmestyttyä luin niin paljon mollausta että oma into niitä kohtaan vähän himmeni, enkä tullut hankkineeksi muita kuin 02:n.

    Tarratkin on nätit! Itse käytin tarroja hieman viime kesänä, mutta nyt en ole käyttänyt kun haluaisin oppia kynsien laittamista ja tarroissa ei ole tarpeeksi haastetta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi voi, mä en oo lukenu mollausta näistä ollenkaan, onko sitä duo-efektiä mollattu vai mitä? :o

      Poista
  8. Mä käytän tarroja tooosi harvoin :D Mul on jotenkin sellanen ajatus ettei niitä viittis "tuhlata" ihan mihin tahansa vaikka toisaalta mitä niitä säästelemäänkään maailmantappiin kun ei ne mitään niin kalliita ole >D Parasta logiikkaa.

    Mutta joo, kivat kynnet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, mäkin usein ajattelen että en voi laittaa esim. joka kynteen tarraa kun sitten niitä kuluu hurjat 10 kpletta. :'D Sit niitä on kuitenki varastossa isot kasat kun ei malta käyttää.

      Poista
  9. Itekkin käytän ihan liian harvoin tarroja... toinen itelle kiva ja helppo tapa koristella on microhelmet vaikka ei ne oikein meinaa alle kirjoittaneen kynsissä pysyä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, mulle microhelmet on usein katastrofi. :'D

      Poista
  10. Tarroja ois kyllä hirmukiva käyttää, mutta kun niiden irti raapiminen on yhtä tuskaa. Tosin voi olla, että tuo Extran poistoaine purisi vähän paremmin kuin Lumenen asetoniton, jota käytin viimeksi kun tarroilla koristelin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mä en oo kokenu tarroja hankalasti poistettavksi, raaputtelen ne appelsiinipuutikulla usein irti. ;D

      Poista
  11. Tarrat pelastaa aina (: Helpot ja saa tosi kivannäköiset kynnet, omasi on tässä erittäin hyvä esimerkki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Niinpä, pitäis vaan malttaa niitä käyttää enemmän.

      Poista
  12. Mä oikeastaan haluaisin käyttää tarroja useammin, mutta se tuntuu lähes huijaamiselta kun on niin helppoa :D tuntuu että menen siitä mistä aita on matalin. Todella typerää, ilmeisesti mun mielestä kaikki pitäis aina tehdä vaikeimman kautta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, totta. ;D Tarrat on kyllä helppo koristelutapa.

      Poista
  13. Itekki on tosi laiska käyttää tarroja, en tiedä mistä sitten johtuu ); Mutta omat kyntesi ovat tosi nätit ja onnistuneet ((:

    VastaaPoista
  14. Tosi kiva sävy! harvoin tykkään kun matta lakoista, mutta toi näyttää kyllä kivalta. ehkäpä just noiden tarrojen takia :)

    VastaaPoista
  15. Oioi pitääpä hehkuttaa sellaiselle henkilölle joka ymmärtää tätä innostusta (:D), tilasin nimittäin Cesarsin alesta mun ekat Color Clubit! Neljän euron kappalehinnalla ajattelin että nyt tai ei koskaan :D Tilasin Take Wing-kokoelman lakkoja ja pari Foiled-kokoelmasta, niitä odotellessa! Ja tietysti ostopäätöksiä tehdessäni etsin ensin kaikki lakat Sonnelasta että miltä ne oikeasti näyttää ja mitä sää oot niistä mieltä :D Eli kiitän syvästi blogisi olemassaolosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiva kuulla! Ymmärrän hehkutuksen. ;) Kiva että sait apua mun blogista ostopäätöksien tekoon!

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)