perjantai 23. marraskuuta 2012

Hempeitä ruusuja pt. 2

Aikansa kun tuota uutta banneria tuijottelee, nii tulee väistämättä tarve tehdä jotain samaan suuntaan menevää. Aiempi hempeitä ruusuja -lakkaus tuli tehtyä keväällä.


Käytin näissä:

Gina Tricot - Have A Mint (pohjana)
Orly Instant Artist - Crisp White (ruudukot)
+ oumaxi-akryylimaalit (saatu, lehdet tehty näillä)
+ 3D-ruusut

En halunnut tunkea kaikkiin kynsiin noita ruusuja, joten jätin niille paikat nimettömiin ja peukaloihin. Ruusut olivat eBaysta hommattuja pehmeitä ja melko matalia koristuksia ja lehdet sekä ruudukot maalailin itse akryylimaalein. Ruusut oli helppo painaa kynnelle, kun ne oli semmoisia joustavia. Mulla on itseasiassa pariakin eri mallia noita ruusuja, nää oli kivempia kun olivat pehmeämpi ja matalampia.

Käyttämättömien kynsilakkojen listalta löytyi vielä Gina Tricotin Have A Mint, joka sopikin tähän lakkaukseen hyvin pohjaksi. Tuo GT:n vihreä, joka on minulla siis miniversiona, on kyllä nätin värinen. Levittyvyys oli vähän niin ja näin, tuppasi lähteä kaljuuntumaan lakkaus alta, jos suti samaa kohtaa kovin monesti. Ei helpoin tapaus levittää tasaisesti, mutta ihan kohtalainen.

Jotenkin tuo vaaleanvihreän/mintun ja vaaleanpunaisen yhdistelmä vaan toimii. Hempeäthän näistä tuli, en saa millään päähäni mikä on se kuvio, jossa tuollaista yhdistelmää käytetään. Osaatteko auttaa? :o

Vielä ehditte osallistua hulppean Konad setin arvontaan (arvo n. 85 euroa), arvonta päättyy jo huomenna klo 12! Huomenna mulla on suunnitelmissa teille jotain erityispostausta ja siihen vielä kylkeen arvonta, joten kannattaa taas huomennakin tulla tänne kurkkimaan. Etenkin, jos led-geelilakkaussysteemi kiinnostaa. ;)

Tykkäsittekös tämänpäiväisistä kynsistä? :)

18 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)