maanantai 5. marraskuuta 2012

Catherine Arley - 805

Tässäpä yhdet vähän njäh-kynnet. Lähinnä näissä on koitettu saada lakkoja pois testaamattomien listalta, jossa muuten edelleen roikkuu 100 lakkaa.. Huoh. Kyllä tämä tästä. :D


Käytin näissä:
Catherine Arley - 805 (musta hologrammilakka)
+ leimauksissa Konadin m59 (saatu) ja Golden Rose - Metallic 02 (saatu)

Catherine on kyllä kiva lakka, mutta nuo leimaukset oli näissä turhat. Tuo Metallic ei erottunut niin kivasti kuin olisin halunnut, vaikkakin kuvassa se näyttää vielä läpikuultavammalta kuin se oikeasti oli. Hololakat onkin musta usein semmosia, ettei niitä välttämättä kannata koristella ollenkaan. Tämä lienee osittain syy siihen, että holoja tulee niin vähän käytettyä, kun en osaa olla koristelemattomilla kynsillä. :/ Holot olis niin kivoja kynsillä silti! Tulee kuitenkin ehkä vähän sama fiilis kun tarrojen kanssa, ne on niiin helppoja, vähän liiankin.

CA 805:n oon joskus myynyt kirpalla mukamas tarpeettomana, mutta sitten ryhdyin himiöimään sitä uudelleen. Onneksi ostin tämän uusiksi, taitaa olla ainoa lakka jonka olen myynyt ja sitten ostanut uuden kun kadutti. ;D Yleensä ottaen en myy kovin helposti lakkoja kun pelkään, että rupeaisi harmittamaan kuitenkin.

Muistatteko kun selitin siitä, että mulla on tiettyjä lakkoja joista näen unta tai joita himiöin kynsilleni tosi usein, useammin kuin muita lakkoja? Mainitsin yhtenä tällaisen lakkana Models Ownin Golden Greenin, toinen on kyllä ehdottomasti tämä Catherine Arleyn 805. Sitä oon himiöinyt kynsille tosi paljon. Muita tällaisia ovat mm. Color Clubin Blue-Ming, China Glazen Strawberry Fields sekä Catherine Arleyn 800.

Mitäs lakkoja teillä on, joihin huomionne kiinnittyy ja joita alitajuntaisesti tahtoisitte kynsille usein? :) 

22 kommenttia:

 1. Ihana lakka! ♥ ja tosi kiva tää uus ulkoasu muuten:) (onko tää kauankin ollut, kun en oo kun kännykällä enempi lueskellut:D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ei oo kauaa ollut. ;D Kiitti!

   Poista
 2. Ihana lakka, ehkä pakko saada itsekin! :)

  Mulla tällaisia uniin tulevia lakkoja ovat kanssa Blue-Ming, vaikken itse sitä omistakkaan, ja sitten ehkä ChG - Aquadelic. Sitten on näitä pinkkejä, joita on vähän liikaakin, mm. ChG - Dance Baby ja MIYO:n Raspberry :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeh, ihania lakkoja kaikki muut nuo mainitsemasi, paitsi Aquadelic. ;D

   Poista
 3. I-H-A-N-A!! Näyttää ihan Zoyan Stormilta, jota oon himoinnut jo pidempään :) Tämä vois olla helpompi hankkiakkin, kunhan saa tämän pirun ostolakon päätökseen :D

  VastaaPoista
 4. Ihanan värinen ja oloinen lakka !!! ;)

  VastaaPoista
 5. heips!
  miten tulisi puhistaa konad-leimaus välineet? puhistetaanko miten leimausten välillä (siis kun leimaat yhden kynnen puhistetaanko vai vasta ihan lopuksi)
  yritin etsiä tietoa mut en löytänyt!
  arvostaisin todella paljon jos voisit valaista minua! :D KIITOS!
  T:Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanulappuun kynsilakanpoistoainetta ja sillä sitten pyyhkiä aina kun tarve, myös leimausten välillä kannattaa niin siirtyy kuvat paremmin sitten kokonaisina. :)

   Poista
 6. AIvan mielettömän kaunis lakka :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)