torstai 29. marraskuuta 2012

Holotilkkuja

Muistatte varmaan, miten olin pettynyt ekoihin Nufulakkauksiini, kun holoefekti ei lakoissa ollut ollenkaan niin voimakas kuin olin odottanut? Käytin tuolloin päällyslakkaa, mutta lakkausten jälkeen sain vihiä, että se voisi olla yksi syy siihen miksi lakkauksissa oleva efekt on vähän vaisu.

Niinpä näissä lakkauksissa ei ollut päällyslakkaa ollenkaan, joka kyllä valitettavasti vaikutti lakkausten kestoon. Jo pari tuntia lakkauksesta lakkausten kärjet kuulsivat lakattomina, muuten lakka kyllä pysyi kynnen päällä ilman top coatiakin rapistumatta.


Käytin näissä:

Nfu Oh - Aqua Base (saatu)
Nfu Oh - 64
Models Own - Champagne
Orly Instant Artist - 24 K Glitter

Tiedättekö muuten mikä on kokemukseni mukaan maailman paras aluslakka vaikeasti levittyvien kynsilakkojen alle? Se on Nfu Oh - Aqua Base! Sain Aqua Basen Prettyltä kokeiluun ja se vei kyllä ehdottomasti ykköspaikan vaikeiden levittyjien alustajana. Minulla oli esimerkiksi suuria ongelmia Wild & Mildin mattalakkojen levittyvyydessä, kuivuessaan ne jättivät ihan kamalia lakattomia rakoja kynnelle. Kokeilin alle Aqua Basea ja rakoja ei tullut ainuttakaan + lakka levittyi tosi nätisti.

Saman merkin A&A top coatia suositeltiin minulle Sonnelan FB-sivuilla hankittavaksi hololakkojen päälle, kun valitin, että käyttämäni top coatit vievät holoista efektiä pois. Se täytyy ehdottomasti hankkia myös, sillä päällyslakattomina noista holoista ei kyllä pitkällistä iloa saa..

Nyt mulla onkin kynsillä Sensationail geelilakkaukset, oo tätä helppoutta. :'D Lisäsin tuohon postaukseen lisää ostopaikkoja isoimpien Seppälöiden lisäksi, mistä näitä geelilakkausvermeitä saa jo ennen joulua ostettua. Ajattelin koittaa malttaa pitää näitä geelilakkauksia sen pakkauksessa mainitun keston ajan, eli 2 viikkoa. Koristeluja ajattelin tehdä tähän päälle ja katsoa, miten lakkaus kestää koristelujen poistoa ja uusien laittoa päälle. Raporttia olisi tarkoitus, jos mahdollista tehdä joka päivältä taikka sitten muutaman päivän välein, riippuen miten koristelen tms.

Nyt oli niin paljon kaikkea muuta mahdollista, että lakkauksesta ei tullut paljoa selostettuakaan, mutta kysyisin silti että mitäs piditte kynsistä? :)

PST. Muistakaa kysellä kysymyspostaukseen! :)

16 kommenttia:

 1. Tosi kivat, tykkään! :)
  Mäkin oon taistellut holoefektin häviämisen ja huonosti levittyvien lakkojen kanssa, joten tästä postauksesta todella oli apua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitostan! :) Kiva jos oli apua, tuo Aqua Base on must kaljuuntuvien holojen alla! ;D

   Poista
 2. mistä yleismmin ostat sun nfu oh lakat?(: ihanat kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ostanu Nfu Oh-holot Chez Delaneylta ja Nfu Oh flakies-lakat oon saanut Prettyltä. :)

   Poista
 3. Ihana lakkaus, veikeä tapa käyttä holoa :) Mä tilasin suoraan ekan nufuni kanssa aqua basen, kun olin kuullut sen kaljuuntuvan :D Käytän sitä myös metallilakkojen alla, jos on liuskaiset kynnet. Panikoinkin joku aika sitten kun kerroit, että onko nufun holot oikeasti nykyään haaleampia, mutta voin nyt huokaista helpoituksesta jos johtuikin vain päällyslakasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) Hahah, no siis se on totta että jossain vaiheessa ne muutti sitä koostumusta huonommaksi, mutta sitten yleisön pyynnöstä takaisin samanlaiseksi. :)

   Poista
  2. Aijaa :D No onneksi en sattunut juuri siihen väliin tilaamaan! Niistäkin kyllä toinen on vielä syntilaatikossa...

   Poista
 4. Voisko tota Aqua Basea käyttää ihan minkä vaan huonosti levittyvän/kaljuuntuvan lakan kanssa? Nimim. pönttö

  VastaaPoista
 5. Aaaa nuo on niin kauniit!

  VastaaPoista
 6. Nuo kynnet on kyllä ihanat :) Tykkään!

  VastaaPoista
 7. Minkäs väriset geelilakat?
  Ihanat! voisinkin kattoa jos joululahjaksi toivoisi aqua basen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Raspberry Wine on nyt kynsillä. ;)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)