maanantai 7. syyskuuta 2015

Lokeroitua

Essien ihastuttava syyskokoelma on tullut nyt syyskuussa kauppoihin ja sain sen esiteltäväkseni.


Leggy Legend, Color Binge, With The Band, In The Lobby, Bell-Bottom Blues ja Frock 'n Roll


Kokoelman lakoissa on paria eri koostumusta, pronssinen shimmer Leggy Legend, oranssinpunainen creme Color Binge, tiilenpunainen creme With The Band, luumun värinen creme In The Lobby, indigonsininen shimmer Bell-Bottom Blues sekä munakoisoisen harmaa shimmer Frock 'n Roll

Kokoelma kokonaisuudessaan hyvin tyypillinen Essien syyskokoelma: paljon murrettuja sävyjä, säihkyviä shimmereitä ja peittäviä cremejä. Suomessa myytävät Essien lakat ovat yksiä mun lemppareita leveän suomisutinsa ansiosta ja etenkin cremet ovat sellaisia, että ne toimivat aina juuri niinkuin pitääkin, eikä niihin tarvitse pettyä. Jos mun pitäisi valita yksi lakka tästä kokoelmasta, olisi se ehdottomasti kokoelman uniikein Frock 'n Roll. Tää on niin jännä, kun hohtaa tumman harmaan seasta luumunväristä ja kimaltaakin nätisti.

Syyskokoelman lisäksi sain testiin muutamia muita juttuja.


Leave No Trace, Second Shine Around ja Gel Setter

Essien Leave No Trace on kynsilakanpoistoaine, joka on kehitetty erityisesti glittereiden poistamiseen ja ainetta voi laittaa suoraan pullosta kynnelle ja pyyhkäistä vanulapulla pois. Poistoaine sisältää rakeita, jotka kuorivat glitterit irti kynneltä samalla kun aineen asetoni liuottaa kynsilakkaa. Tällaiseen kaksitehoiseen kynsilakanpoistoaineeseen en oo koskaan aiemmin itse törmännyt, mielenkiinnolla odotan siis.

Essien Second Shine Around on päällyslakka, joka on tarkoitettu vanhan lakkauksen päälle lakattavaksi, tuomaan lakkaukselle lisäkestävyyttä ja kiiltoa. Itse tapaan usein tehdä niin, että jos lakkaus on kulunut tai kiilto lakasta jo selvästi hävinnyt, niin lakkaan päälle taas uuden päällyslakkakerroksen lakkausta piristämään jos en tahdo tai ehdi lakkauksia vaihtaa kokonaan. Oikein osuva tuote siis. 

Essien Gel Setter on päällyslakka, joka antaa lakkaukselle kestävän ja ultrakiiltävän pinnan. Testailin tätä kynnelle ja tää muuten kuivaa todella nopeasti! Itselläni hitusen nopeammin kuin esimerkiksi Seche Vite, jota ihan mainostetaan pikakuivattavana. Tää Gel Setter ei tarvitse uv-lamppua tai muutakaan erikoiskuivatusmenetelmää, vaan kuivuu nopeasti itsekseen.


Testailin tämän postauksen kynsille jo yhtä syyskokoelman lakkaa, punaista Color Bingeä.

Kynsillä:

Essie - Color Binge (oranssinpunainen creme, saatu)
Seppälä - Musta creme (saatu)
Orly Instant Artist - Crisp White (valkoinen)Lakkasin kynsille punaista ja mietin, että mites näitä nyt koristelisi. Jotenkin halusin vaihteeksi jotain muuta kuin glitteriä tai leimaa tai jotain. Muistin, etten oo hetkeen tehnyt mitään ihan käsin koristeltua. Otin sitten vähän teipit avuksi ja päätin lokeroitua. Lokeroiden jälkeen kynnet näytti niin tyhjältä, että piti vielä lisäillä vähän pilkkuja. Vinkiksi voin muuten antaa tällaisiin lakkauksiin, joissa käyttää teippejä, että näihin kannattaa käyttää ne vanhimmat lakat ja lakat, jotka on paksumpia. Ohuet lakat valuu helpommin teippien alta kuin paksummat ja paksuja lakkoja voi täten kontrolloida paremmin. 

Essien cremet on aina mainioita, siitä ei pääse mihinkään. Kuivuu nopeasti kiiltäväksi ja ovat niin helppoja levittää kynsinauhankin lähelle tuon pyöristetyn siveltimen ansiosta. Etenkin voimakkaat lakat, kuten just punaiset ja vaikka tosi tummat ovat alttiita sotkemaan kynsinauhat, jos joutuu paljon siivoamaan ylimenneitä lakkoja. Onneksi tämän kanssa ei ollut sitä ongelmaa. Tää Color Binge on nätti punainen, mutta mun on sanottava, että mun punaisten lakkojen värisilmä ei ole niin kehittynyt, että näkisin punaisissa niin paljon eri sävyjä ja eroavaisuuksia. Siksi oon todennut, että mun punaiset cremelakat lähtee helpoiten kirppiskasaan, kun totean, etten tarvi niin montaa toisiaan sävyltään lähellä olevaa punaista. 


Mitäs tykkäätte Essien uudesta kokoelmasta, aiotteko hankkia näistä jotain? :)

2 kommenttia:

  1. Millanen oli muuten tuo Leave No Trace? ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ihmetuote, mutta helpottaa glittereiden kanssa kyllä hieman. En kuitenkaan luovu foliomenetelmästä. :)

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)