tiistai 1. syyskuuta 2015

Sarjakuvakynnet

Kynsi-ideat putkahtaa monesti päähän aivan yhtäkkisesti. Nämä kynnet keksin, kun olin juuri laittanut edelliset kynnet ja huomasin leimauslaattakansiossa MoYoun sarjakuvalaatan Comics 05. Siitä se inspis sitten lähti ja kun en halunnut heti edellisiä lakkauksia poistaa, niin piti idea kirjata ylös. Suosittelen muuten muillekin kirjaamaan ideat ylös heti, sillä hetken päästä niitä ei välttämättä muista. Parhaat ideat ainakin allekirjoittaneelle tulevat juuri silloin, kun kynsiä ei tarvitsisi tai voisi lakata.

Kynsillä:

China Glaze - Shocking Pink (pinkki neon)
OPI - I Just Can't Cope-Acabana (keltainen creme)
Essence - Blue Bubble Di Blue (vaaleansininen creme)
+ leimauksissa: Konad Special Polish Black (saatu) & MoYou London - Comics 05
Pohjaksi kynsille tein parit erilaiset liukuvärjäykset. Kelta-pinkin liukuvärin toteutin China Glazen Shocking Pinkillä sekä OPI:n I Just Can't Cope-Acabanalla. Sini-pinkissä oli edellä mainitun Shocking Pinkin lisäksi Essencen Blue Bubble Di Blue. Muut lakat onkin tuttuja jo aiemmista kynsistä, mutta tuo Essencen sininen on poimittu käyttämättömistä. Essencen cremeksi tuo oli kyllä kovin luiru, siis peitti kyllä mukavasti parilla kerroksella, mutta valui ikävän helposti kynsinauhoille. Essencen cremeissä on se hyvä puoli, että ne eivät kuivuessaan juurikaan tummennu, eli siis lakka näyttää pullossa usein hyvin samanlaiselta kuin kynsillä.

Leimaukseen sitten piti laittaa tuosta MoYoun ihanasta sarjakuvalaatasta söpöjä kuvioita. Minusta näistä tuli jotenkin tosi hellyyttävät kynnet, en oo tehnyt koskaan tämäntyylisiä kynsiä. Tätä sivuava idea mulla oli päässä jo silloin, kun tuon laatan hommasin. 


Mitä tykkäätte, onko söpikset kynnet? ;322 kommenttia:

 1. Nämä on kyllä hurjan kivat, tykkään kovasti väreistä ja leimoista :) Pitää ehdottomasti alkaa itsekin kirjoitella ideoita ylös, usein tulee myös piirreltyä muistiin. Tilanne kun yleensä on kuitenkin se, että kynsien lakkaamista aloitellessa pää on ihan tyhjänä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kyllä joo kantsii kirjoitella, sieltä on näppärää sitten poimia inspistä ideattomiin kertoihin. ;D

   Poista
 2. On kyllä erittäin söpikset kynnet!:3

  VastaaPoista
 3. Ficaram maravilhosas!
  Lindas mesmo.

  Bjim ...
  blog Usei Hoje

  VastaaPoista
 4. On söpöt ja todella kivasti oot yhdistäny räikeitä värejä ilman, että kokonaisuus olisi sekava :) Toi liukuväri sopii jotenki tosi hyvin noiden sarjiskynsien pohjaksi, eli kaikin puolin todella onnistunut lakkaus ja idea, WAU :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vandaalia! :) Minustakin sopii kyllä neonliukuvärjäys ja musta leimaus yhteen.

   Poista
 5. Upeat liu'ut ja ne sopii tosi hyvin sarjiskynsien pohjaksi :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat kynnet herkullisissa värinvaihdoissa! Hyviä kynsi-ideoita tulee tosiaan aina yllättävillä hetkillä mieleen ja pitäis oikeesti varmaan kirjottaa niitä ylös että muistais sit vielä kun alkaa jotain tekemään, kun silloin pää lyö toisinaan tyhjää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tattis! Niinpä, siis sillon kun pitäis kynnet tehdä kiireellä, niin ideat on ihan loppu. Sitten teet hienot kynnet, niin päähän tulee vaikka mitä kivoja kynsi-ideoita. :3

   Poista
 7. Nice manicure. I really like those vivid colours. <3

  VastaaPoista
 8. Tykkään possuna! Tää värimaailma on jotenkin tosi kiva!

  VastaaPoista
 9. Vau, upeet! Ihanat liukuvärit<3

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)