keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Syksyn foliokynnet

Kyllä yksi maailman helpoimmista koristelutavoista on kynsifoliot! Oikeasti. Kynnelle hiukka väritöntä lakkaa ja töpstöps kivanväristä kynsifoliota siihen. Helppoa ja aina vähän erilainen tulos kynsille.
Kynsillä:

Essie - Frock 'n Roll (luumun-ruskea shimmer, saatu)
+ kynsifoliot
+ niitit


Lakkauksesta piti ensisuunnitelmien mukaan tulla syksyisen tumma, mutta tuota niin.. Jotenkin nuo värit vetivät puoleensa. Eikä se mitään sinänsä - värithän kuuluu syksyyn, eikös?

Tää Frock 'n Roll on kyllä varsinainen kameleontti. Juuri kun olen päättämässä, että kyllä se on eniten luumuisen harmaa, niin luen esitteestä, että sitä kuvataan espresson väriseksi ja huomaan siinä enemmän ruskeutta harmaan sijaan. Oli miten oli, siinä on selvästi violetti vivahde ja paaaljon shimmeriä. Ja nätti kuin mikä. Jos mä valitsisin Essien Leggy Legend -syyskokoelmasta vain yhden lakan, niin se olisi kyllä tämä. Mulla ei oo kokoelmissa mitään lähelläkään tätä olevaa lakkaa.

Koristeluissa ei tosiaan tarvinnut kauaa kuluttaa aikaa, kun vain otin väritöntä lakkaa ja töpsötin kynnelle siveltimellä ja painelin foliota kynnelle. Samaten niitit vielä kynsille ja valmista tuli. Vitsit pitäis kyllä varmaan hankkia lisää erivärisiä folioita. Pohdin myös, että saiskohan noilla tehtyä ihan koko kynnen alalta koristeluja kivasti. Varmaankin jos useamman kerran töpsöttäis, että sais koko kynnen peittoon.8 kommenttia:

 1. Oooh miten upeat! aivan täydellinen syyslakkaus ♥ :)

  VastaaPoista
 2. On kyllä kauniit! Voiko kynsifolioita käyttää ihan perus päällyslakan avulla vai pitääkö siihen ostaa semmonen liima erikseen? :D Mulla ei itellä nuita oo, mutta oon sen verran ihastellu, et pitää jostain napata.. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kyllä vain voi käyttää, ei tarvi erillistä liimaa välttämättä. Itse olen aina tehnyt päällyslakan avulla. :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)