perjantai 28. elokuuta 2015

Barokkista minttua kullalla höystettynä

Yksi mun suosikkiväriyhdistelmistä on minttu-beige, sillä niistä tulee jotenkin pehmeän harmoninen yhdistelmä usein. Kynsillä:

Pierre René - No 4 Sand Effect (minttu tekstuurilakka, saatu)
Faby - That's Jazz (beige shimmer, saatu)
+ leimauksissa: Konad Special Polish - White (saatu) & MoYou London - Fashionista 07
+ niitit
Näissä kynsissä kokeilin itselleni uutta merkkiä, Pierre Renéä. Tää on muuten tosi nätti tekstuurilakka, mintunvihreä kultaisella shimmerillä. Eikä kyllä laadussakaan oo mitään valittamista, kuivui nopeasti ja peitti hyvin, vaikka näin vaaleasta väristä kyse. En oo itseasiassa edes törmännyt koko merkkiin aiemmin ennen toukokuun NailDatea, josta näitä saatiin kokeiluun. Googlettelu kertoi, että lakkoja saa ostettua ainakin täältä Alla Modasta ja hintaa näyttäisi olevan 4,95 €/kpl. 

Tekstuurimintun kaveriksi pääsi Fabyn That's Jazz, joka on nätti beige kultaisella shimmerillä. Tääkin oli laadultaan kyllä kiva, vähän se yritti karkailla toisella kerroksella, mutta peitti tosi nätisti ja kuivui hyvin. 

Koristukset olivat tälläkin kertaa niittejä sekä kiehkuraista, valkoista leimaa MoYoun laatasta. Nyt mä vasta tosiaan keksin, että nuo kiehkurat on barokkia (tai ainakin jotain siihen viittaavaa). Monesti oon miettinyt hienoa sanaa tuolle tyylille, mutten vain ole saanut päähäni. 


Mitä tää lakkaus tuo teille mieleen? Nykyään mulla ei jotenkin aivonystyrät riitä tuomaan kielenkärjelle sitä oikeaa sanaa, mitä kulloinkin kynnet muistuttaa. 

10 kommenttia:

 1. Muito delicado.
  Lindo mesmo.
  Amei.

  Bjim ...
  blog Usei Hoje

  VastaaPoista
 2. Love the printed pattern and the mint green goes perfectly to it!

  VastaaPoista
 3. Siis vihdoin on joku tajunnu tehdä mintunvihreän tekstuurin!!!! Ihan huippua, jos vaan olisi helpommin saatavilla.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ja vielä tuo shimmer kruunaa kaiken! :3

   Poista
 4. Onpa ihastuttava lakkaus! On kyllä kauniin utuinen kokonaisuus, tämä väriyhdistelmä on ihana <3

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)