keskiviikko 26. elokuuta 2015

Marmorointia? Vai leimaa?

Vesimarmoroinnin kanssa en ole jaksanut takuta enää aikoihin, koska me ei vaan tulla oikein toimeen. Onneksi meille vesimarmorointitaidottomille on olemassa helpottavia ratkaisuja, nimittäin leimakuvioita, joiden kanssa saa vesimarmorointimaisen tuloksen.
Kynsillä:

Essie - Blanc (valkoinen creme)
Essie - Boom Boom Room (pinkki creme, saatu)
+ leimauksissa Konad Special Polish Black (saatu) + MoYou London - Kitty 13


Tein lakkauksen pohjaksi liukuvärin Essien valkoisella Blancilla sekä pinkillä Boom Boom Roomilla. Päälle löysin MoYou Londonin Kitty-kokoelmasta kuvion, joka muistuttaa kovasti minusta vesimarmorointitulosta, mites teistä? Laatalla tää kuva on kylläkin perhosen siipikuviota muistuttava, mutta kynnellä selvästi juuri enemmän vesimarmorointikiehkura. Mullakin on kuitenkin kohtuu isot kynnet, niin en tiedä miten siitä saisi perhoskuviota muistuttavan. Se oli mun ensimmäinen ajatus näitä kynsiä suunnitellessa, mutta sitten nää kääntyihin vesimarmorointileimakynsiksi.

Väriyhdistelmänä pinkki-valko-musta on minusta aina jotenkin silmiä hivelevä. Valkoisen ja vaaleanpunaisen saa myös kivasti liukumaan keskenään. Tykkäsin näistä kynsistä itse paljon, mutta häiritsevästi tuo musta leimaus ei ihan tarttunut kynsien kärkeen. Tällöin lakkaus näyttää kuluneelta, vaikka kynnet olisi juuri laitettu, se oli vähän ärsyttävää. 


Mitäs pidätte kynsistä, muistuttaako enemmän sitä vesimarmorointikuviota vaiko perhosen siipiä? :)

18 kommenttia:

 1. Nätit :) mun mielestä muistuttaa kyllä enemmän perhosen siipiä, vaikka en ihmettelekään miksi noista tulee sulle vesimarmorointi mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, jep, molemmat tulkinnat on hyvinkin lähellä tuota kuviota. ;3

   Poista
 2. Ihanat värit ja ihana lakkaus kaikenkaikkiaan :3 Mie kyllä heti katsoin, että siipikuvio, mutta miksei myös marmorointikin sopisi kuvaamaan :D

  VastaaPoista
 3. Todella nätit kynnet! <3

  VastaaPoista
 4. Lindo demais.
  Um encanto de unhas decoradinhas.


  Bjim ...
  blog Usei Hoje

  VastaaPoista
 5. Oi miten upeat! Kyllä näistä ensivilkaisulla vesimarmorointi mieleen tuli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, jeij etten oo yksin näine marmorointifiiliksineni. :3

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)