keskiviikko 5. elokuuta 2015

Kynnet puskista ja laatupohdintaa

Mulla kynsien julkaisu nykyään yleensä kestää, enkä saa kynsiä reaaliajassa esille tänne blogin puolelle. Senpä tähden mulla on kirjoitettuna ylös aina lakat, joita olen kynsissä käyttänyt ja jos olen tehnyt käyttämistäni lakoista jotain erityisiä huomioita.

Nyt kuitenkin löysin julkaisemattomien kynsien kansiosta kuvat kynsistä, joissa käytetyistä lakoista mulla ei ole mitään kirjanpitoa. Vähän menee arvailuksi siis.
Kynsillä:

Essence - Wild White Ways (valkoinen creme)
Gloss 'N Sparkle - Sleepy Head  (lila glitter)
+ strassit


Pitkästä aikaa kaarevaa vinoranskista! Näitä tuli tehtyä jossain vaiheessa, useita vuosia sitten, mutta jotenkin viimeaikoina ei oo enää tullut innostuttua tästä tyylistä. Lakkauksessa käytetystä glitterlakasta olen varma, se on Gloss 'N Sparkle -indiemerkin Sleepy Head, sillä kuva oli nimettykin mun koneella sen mukaan. Kuitenkin tuo valkoinen creme on arvoitus, koska nykyään musta tuntuu, että mulla on hyviä valkoisia cremejä niin monta! Kuvista ei huomaa eroa käytettyjen valkoisten kanssa.

Tässä kohtaa oliskin varmaan ihan hyvä miettiä valkoisia cremelakkoja. Kestosuosikki mulla on Essien Blanc (leveällä sudilla) ja sitä on mulla muistaakseni vielä pari pulloa varastossa. Kuitenkin erittäin hyväksi kilpailijaksi on muodostunut tuo Essencen Wild White Ways, jonka suti myös mukavan leveä ja pyöreäpäinen. Voisko olla näin, että valkoisten lakkojen laatu on parantunut, sillä olen kuullut, että Gina Tricotin Whiten nimeen myös vannovat monet? Ennen tuntui, että hyvää valkoista sai etsiä kissojen ja koirien kanssa ja nyt myös halpamerkit tuntuvat tarjoavan laadukasta valkoista parilla hassulla eurolla. Ylipäätään olen miettinyt, että onko lakkojen laatu parantunut siitä, mitä se on joskus ollut? Tuntuu, että huonoihin lakkoihin törmää nykyään yhä harvemmin. Vai voisiko olla, että sitä on oppinut tuntemaan erilaisten lakkakoostumusten oikut ja välttelemään merkkejä ja lakkoja, joiden kanssa on ongelmia ollut. 


Mites, oletteko huomanneet halpamerkeissä hyviä valkoisia ja tuntuuko teistäkin, että lakkojen laatu ylipäätään on parantunut?

4 kommenttia:

 1. Ihanat! Todella luovat! Ei olisi itselle tullut mieleen tehdä tuollaisia kynsiä ;D Ja tosiaan mielesyäni lakkojen laatu on parantunut! Nykyään Seppäläsyäkin saa ihan OK laatuisen valoisenlakan joka peittääkin jotain. Muutenkin kaikkien lakkojen laatu in parantunut hirveästi. Ainut ongelma on vaan se kun Suomessa on niin hirveät hinnat osilla lakoilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Näinpä, tuntuu että huonoihin kynsilakkoihin törmää yhä harvemmin. Kai se kehitys näissäkin näkyy. ;D Totta kyllä tuo hintajuttu. :/

   Poista
 2. Voi vitsi nää on hienot! Todella kivan näköinen tuo vino kärki, ja väriyhdistelmäkin on bueno ♥

  Itse en ole testannut vielä tuota Essencen valkoista, viimeksi kun kävin apajilla niin se oli loppunut... Toivottavasti saan sen pian käsiini, kiinnostaisi kyllä testata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! 8) Tuo valkoinen on kyllä ilmeisen suosittu, enkä ihmettele kun on niin edullinen ja hyvä.

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)