keskiviikko 19. elokuuta 2015

Uutuuksia ja vastaväriperhoset

Mainitsinkin tuossa aiemmin, että kävin Cesarsissa, eikä sieltä kyllä tyhjin käsin voi koskaan lähteä, on se sellainen taivas kynsifanaatikolle.
CND on mulle uusi merkki ja noiden Vinyluxien sanotaan kestävän kynsillä viikon täydellisesti. Mua kiinnosti näissä erityisesti se, että näiden kanssa ei käytetä aluslakkaa, vaan lakka kiinnittyy kynteen itsestään. Näiden kanssa käytetään merkin omaa päällyslakkaa pysyvyyden takaamiseksi. Sain testiin korallisen shimmerin Desert Poppyn sekä vaaleankeltaisen Sun Bleachedin sekä päällyslakan. Aion suorittaa näille viikon testin ja raportoin teille tuloksia, miten hyvin lakka kestää kynsillä sen viikon.

Picture Polishilta mulla on entuudestaan yksi lakka, jonka laadusta pidin kovasti. Seuraavaksi kokeiluun PP:ltä pääsevät koralliin vivahtava pinkki Paris sekä ihana vaaleanpunainen Bardot. Molemmissa on pientä hologlitteriä. Picture Polishilta kokeiluun lähti myös Looking Glass -päällyslakka, joka lupaa antaa peilimäisen kiillon ja toimia pikakuivattavana lakkana. 

Mua kiinnostavat aina kaikki uudet villitykset kynsissä, joten noita OPI:n Color Paintseja oon himiöinyt myös. Niitä oon kaavaillut käyttäväni liukuvärjäyksessä tähän tapaan, leadlight-lakkauksissa sekä myös stamping decaleissa. Nyt minulla on oranssi Chromatic Orange sekä vihreä Landscape Artist, mutta ajattelin hankkia muutkin sävyt. 

Glitterhimoa piti vielä hieman tyynnytellä China Glazen musta-violetilla Cackle If You Want To:lla sekä Color Clubin vihreällä Go-Go Greenillä. Tuon ChG:n sävy on miehen valitsema ja se kuuluu uuteen Chinan Halloween-kokoelmaan. 
Lakkojen lisäksi piti päivittää myös leimausasiavalikoimaa. Uusia isoja stampereita, siis todella isoja stampereita on Cesarsilla valikoimissaan. Tuo neliönmuotoinen leimasin sopii esimerkiksi näiden stamping decalien tekoon, mutta käy myös normileimaukseenkin. Samaten nuo pyöreäpäiset passaavat hyvin sekä leimaukseen että decalien tekoon. Näissä löllöstampereissa on juuri parasta se, että kynnen voi painaa leimasimeen, eikä ns. pyöräytystä tarvitse. Itse olen huomannut, että kynnen painaminen kuvioon auttaa saamaan kuvion kynnelle kokonaisena. 

Parit leimauslaatatkin kiinnittivät mun huomion, laatat BCN-017 ja BCN-030 lähtivät mukaan. Alla olevissa kynsissä BCN-017 pääsi jo testiin.Kynsillä:

Zoya - Isa (violetti shimmer, saatu)
Zoya - Daisy (keltainen shimmer, saatu)
+ leimauksissa: Konad Princess Special Polish - Violet Pearl & BCN - 017 (saatu)
+ swarovskit
+ niitit 
Kynsille pääsivät Zoyan kevät-kesä kokoelmien lakat, keltainen Daisy, joka on kevään Delight-kokoelmaa, sekä ihanan violettinen shimmer Isa, joka on kesän Paradise Sun-kokoelmaa. Zoyan lakkoja myydään nykyään hyvin monessa paikassa, listaa jälleenmyyjistä löydät täältä. Esimerkiksi CesarsShop myy Zoyankin lakkoja. 
En täysin vakuuttunut tuosta Konad Princess Violet Pearl-lakan valinnasta näihin leimaukseen, sillä sävy oli hieman outo. Kyllä se kuitenkin menetteli, vaikka olisi voinut valita jonkin sinertävämmän lilan leimaukseen. 

Tuo Zoyan violettinen shimmer Isa pääsee kyllä parhaiten oikeukseensa varjossa, silloin siitä erottaa duochromemaisen violetti-sinisen vivahteen. Nätti kuin mikä tuo on tosin lamppuvalossakin. Zoyan keltainen Daisy taasen on söpö vaaleankeltainen shimmer, joka levittyi ja peitti keltaiseksi yllättävän hyvin. Zoyan lakat on kyllä niin tasalaatuisia, että niissä harvoin on mitään isompia moitittavia juttuja. 

Loppusilauksen koristeluihin tein vielä niiteillä ja swarovskin kristalleilla. Nuo swarot on vaan niin söpöjä, yritän aina poimia ne lakkauksista talteen, sillä ovat kuitenkin sen verran arvokkaita muovisiin strasseihin verrattuna. 


Lipsahti taas höpöttelyksi ja kilometripostauksen puolelle, huups. Mitä tykkäsitte uutuuksista ja kynsistä? :) 

8 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia :) ja ihanat kynnet! Vastavärit tuo aina kivaa kontrastia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattis, vastaväreillä leikkiminen on kyllä niin kivaa! :)

   Poista
 2. Tudo muito lindo!
  Amei as unhas.

  Bjim ...
  blog Usei Hoje

  VastaaPoista
 3. Nätit kynnet sini-keltainen kyllä toimii. :) Bardot on sellainen lakka joka on pakko saada itselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta! :) Bardot on nätti kyllä!

   Poista
 4. Oooh mitä ostoksia! ♥_♥ Ja aivan hirmuisen ihanat kynnet, todella nätit! Mun mielestä tuo leimausvärikin sopii näihin tosi hyvin :) ♥

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)