torstai 13. elokuuta 2015

Simple French + OPI-tarjous

Huups, huomaan että näemmä jatketaan taas valkoisten kynsien linjalla, olisin voinu tehdä vaikka jonku valkoisten kynsien teemaviikon näiden kanssa. Oon ruvennut suosimaan valkoista nyt sekä kynsissä että vaatteissa, tänäänkin ostin taas pelkkiä valkoisia vaatteita (hups). 

Kynsillä:

Essence - Studio Nails Pro White Effect (sinertävä aluslakka)
Flormar - QD01 (valkoinen creme, saatu)
+ leimauksissa Konad m40 & Konad Special Polish White (saatuja)
+ strassitRanskisten kanssa ihmiset jakautuu pariin koulukuntaan sen kanssa, kuuluuko ranskiskärjen alle lakata jokin vaaleanpunertava tai muu luonnollinen lakka, vaiko kuuluuko kynnen oma pinta jättää näkyviin. Paljon kynsiä lakkaaville on tuttua se, että kynsien kellerrys ajaa käyttämään jotain kynnen väriä tasoittavaa lakkaa ranskisten pohjana. Itse juuri tästä syystä tykkään käyttää ranskislakkana vaaleanpunertavia lakkoja, mutta mun luottoranskislakka, eli L'oréalin Rose Paradis, alkaa olla niin loppu, etten viitsinyt enää taistella sillä tasaista pintaa kynsille. Kuitenkin kynnet ovat, harventuneesta lakkaustahdista huolimatta, edelleen kellertävät, joten jotain oli pohjalle keksittävä. 

Ostin tuossa testiin sinertäväpohjaisen Essencen aluslakan, joten se oli hyvä ratkaisu tähän. Lakka lupaa nimensä puolesta tuoda valkoisempaa efektiä kynsille ja siinä se mun mielestä kyllä onnistuukin. Tällaisen aluslakan käyttö myös poistaa yhden lakkausvaiheen ranskiksesta, kun aluslakan päälle saa suoraan vetää nuo ranskiskärjet. Laiskan ihmisen mieleen on kyllä tämä järjestely.

Ranskiskärjet tein tälläkertaa Flormarin QD01:llä. Lakka on ihan kelpo valkoinen creme, ei mitään uutta ja mullistavaa, eikä mun mielestä ollut erityisen Quick Dry, vaikkaa väittää olevansa. Ihan varmasti parin euron arvoinen valkoinen lakka tämäkin. Koristeluissakin pysyttiin ihan tutulla kukka-strassilinjalla. Nää on taas tätä asialinja ja kynnet sopii mun mielestä hyvin esimerkiksi jos on töissä sellaisessa paikassa, jossa kynsien ei tarvitse niin herättää huomiota. 


Loppuun vinkkaan teille vielä hyvästä diilistä. Kävin tuossa pikkuisella reissulla Helsingissä ja pyörähdin CesarsShopissakin. Sieltä vinkkailtiin hyvästä OPI-tarjouksesta, nimittäin tämän viikon perjantaihin, 14.8 asti, ois kaikki OPI:t (paitsi uusin Venice-kokoelma) 20 % alella ostettavissa. Nyt jos on vaikka noita Color Paintseja himiöinyt, niin on oiva hetki hyödyntää tarjous.

Kumpaanko koulukuntaan te jakaudutte, lakataanko siellä ranskisten alle värilakka vaiko eikö? :) Miksi/miksi ei?

8 kommenttia:

 1. Kuulun ehkä enemmän ei värilakkaa koulukuntaan, mutta olen tarvittaessa valmis kääntämään takkini.

  Yleensä tykkään jättää kynnen pinnan näkyviin ja laittaa alle vain aluslakan/kynnenkovettajan, jos kynnet eivät ole keltaiset tai muuten värjäytyneet. Oma kynnen pinta näyttää luonnollisemmalta ja ylimääräisen lakkakerroksen pois jättäminen säästää aikaa. Lisäksi jos kärjen ryssii voi hätätapauksessa suoristella reunaa kynsilakan poistoaineeseen kastettulla sudilla.

  Värillistä pohjalakkaa käytän kun on pakko eli silloin kun kynnet on keltaiset eikä kehtaa tehdä ilman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on muuten totta, että ilman värilakkaa alla on helppo siistiä tuota kärkeä vielä jälkikäteen. Ja juuri tuo helppous, itsellä vaan niin usein kynnet sellaisessa kunnossa, ettei ilman mitään tasoittavaa lakkaa kehtaa ranskiksia tehdä. ;D

   Poista
 2. Joskus pari vuotta sitten kun viimeksi tein ranskiksen, laitoin alle vaalenpunaisen ranskislakan. Vois alkaa suunnittelee seuraavaa ranskista tästä inspiroituneena :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooi, pari vuotta viime ranskiksesta? Sitten on kyllä jo tosiaan aika kokeilla uusiksi! 8)

   Poista
 3. Oih miten ihanan herkkä ranskis, todella kaunis ♥ Ja kyllä täälläkin suditaan aina jotain ranskiksen alle, ettei nyt ihan kellertäisi lopputulos :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :3 Juuri näin, usein se on tehtävä noin.

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)