tiistai 21. kesäkuuta 2016

Tupla-arskat

I'm back! Pahoittelut tahattomasta postaustauosta, mulla levisi tietokone käsiin, enkä saanut mitenkään kasaan perjantaille postausta. Nyt on kone kunnossa taas, eikä toivottavasti tuu enää tommosia ylläreitä.

Mä taas tässä niinku tajusin, että hei se kesä on nyt, ja niitä neon-kirkas-aurinkolasi-flipflopsandaali-kynsiä pitäis tehdä niinku just nyt eikä vasta parin kk päästä! Eli täältä pesee arskakynnet!
Kynsillä:

Essie - Lounge Lover (persikka creme, saatu)
OPI - I Just Can't Cope-Acabana (keltainen creme)
+ leimauksessa: Cheeky CH37 & Essence Stamp me! White & Stamp Me! Black
Pohjalle tein liukuvärin Essien persikkaisella Lounge Loverilla sekä OPI:n keltaisella I Just Can't Cope-Acabanalla. Mun mielestä värit sopi hyvin yhteen liukuvaksi pohjaksi, mitä te ootte mieltä? Kokeilin liukuvärin päälle  tuplaleimausta, kun läpinäkyvän stamperin kanssa kohdistaminen on huomattavasti helpompaa kun näkee paremmin minne ne leimat lätkii. Pikkuisen meni korjailuksi ja säätämiseksi, mutta aika kivasti onnistui kuitenkin loppujen lopuksi. 

Eka itseasiassa tein nuo arskat vaan ihan valkoisella leimalla ja ne näytti niin laimeilta, että mietin miten ne korjaisin. Niinpä päätin kokeilla ihan piruuttaan leimailla mustat tuplaleimat siihen päälle. Mulla oli näitä tehdessä vielä ihan hirveä kiire, on aina tosi fiksua yrittää uutta koristelutyyliä kiireessä, vai mitä? Yleensä kiireessä ne kynnet aina epäonnistuu. Jopa sellaiset kynnet, joiden pitäis olla ihan varmat ja nopeat tehdä.

Hei ootteko te testailleet tuplaleimausta? Mitä tykkäätte näistä arskakynsistä? :)


4 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)