perjantai 3. kesäkuuta 2016

Pussaa mua!

Perjantaipostauksen aika! Jos joltakulta on mennyt ohi, niin nykyäänhän tosiaan postauksia tulee kesätahdissa, eli kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja perjantaisin.

Nyt on vuorossa jokseenkin hassut kynnet. Näissä on yhdistelty eri koristelutapoja, eikä väriyhdistelmäkään ole sieltä perinteisimmästä päästä.Kynsillä:

Essence - Kiss Me, Freddy (vihreä glitter)
China Glaze - Cackle If You Want To (lila glitter)
+ koristeluissa: RockNailStar Hearts -vinyylit (saatu), Essie - Shades On (lila creme, saatu)
Flormar - QD01 Snow White (valkoinen creme)Yllättävän hyvin voi vihreä ja violetti sopia yhteen, vai mitä ootte mieltä?

Inspis kynsiin lähti, kun lakkailin kynsille tuon Essencen vaaleanvihreän glitterin, 'Kiss Me, Freddy':n. Sen kanssa mulla oli ongelmia keksiä ensin, että mikähän sille sopisi seuraksi. Käyttämättömiä kollatessanu tuo Chinan lilamustaglitter, Cackle If You Want To, vaan pomppas eteen ja vaati päästä käyttöön.


Testailin ekaa kertaa liukuväriä tollee vinyylien kanssa ja se onnistui yllättävän kivasti! Vinyylit on kivan monikäyttöisiä, kun niiden kanssakin voi vielä just tollee yhdistää eri värejä. Loppusilauksen tällä kertaa antoivat neliöstrassit. 


Aluksi en oikein tiennyt, että käykö tää väriyhdistelmä nyt yhtään ja tuleeko näistä ihan kamalat, mutta yllättäen se kyllä käykin. Tietysti suuri erilaisten koristelujen kirjo yksissä kynsissä saa aikaan hieman levottoman fiiliksen, mutta sillee ihan tyytyväinen oon kuitenkin. Mitäs te tykkäätte näistä kynsistä? :3


4 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)