tiistai 31. toukokuuta 2016

Kukkaisat leimadecalit

Käväisin tuossa Cesarsilla ja kuten arvata saattaa, eihän sieltä voi ilman ostoksia lähteä! Hupsis ja kupsis, tällaista tuli hankittua. Sain kokeiltavaksi CND Vinylux-sarjan Be Demuren, joka on tommonen söpö, lämpimään taittava vaaleanpunainen sekä tuon jo blogissa esillä olleen Picture Polishin Salt Waterin

Oon ihastunut noihin PP:n lakkoihin, joten ostin merkin Color Stormin, joka on tuollainen mattaglittereitä sisältävä sateenkaarilakka. Aivan ihana. Toinen oma ostos oli tuo Glisten & Glow merkin lateksi, nimeltään CTRL-ALT-DEL. Jos lateksin idea ei oo tuttu, niin tällä siis suojataan sormet etenkin sotkuisia lakkauksia, esim. liukuvärjäyksiäj ja leimauksia tehdessä. Lateksi kuivuu kynsille ja sen saa vedettyä pois lakkasotkuineen kaikkineen. Kätevää on, testailin tätä jo yksien leimauksien kanssa ja kyllähän se vähensi sotkua huomattavasti. 
Yksi ostos, jota olen jo pitkään miettinyt, on ollut tuollainen silikonimatto, joka toimisi monipuolisesti. Se toimisi lakatessa suojaavana alustana, sitä voisi käyttää leimausten testailuun ja esim. leimadecalien tekoon. Niinpä ostin nyt Messy Mansionin Decal Work -maton ja näettekin sillä tehdyt leimadecalit postauksen lopulla! Kannattaapi lueskella siis postaus loppuun asti. 

Testailuun sain valita vielä vähän lisää juttuja ja valitsin kukka-aiheisia MILV-decaleja ja RockNailStarin sydänvinyylejä ja musiikkiaiheisen Pueenin laatan. Ihania, uusia juttuja taas kokeiltavana. 

En malttanut odottaa, että pääsin kokeilemaan leimadecaleja, kun mulla on vihdoin kunnon matto, jonka avulla niitä saa näppärästi tehtyä!
Kynsillä:

China Glaze - Travel In Colour (shimmer)
+ koristeluissa: Konad m100 & Konad Special Polish White, Orly - Fancy Fuchsia (pinkki creme), Essence - Blue Bubble Di Blue (vaaleansininen creme), Essence - Love Is In The Air (keltainen creme)
Lakkauksn pohjalle pistin China Glazen minipullossa olevan Travel In Colourin, joka on tuollainen nätti shimmer. Muistuttaa hyvin paljon näitä Flormarin U-sarjan shimmereitä, mutta kuivaa onneksi nopsakammin. Kovin peittävää pintaa tällä ei saa, mutta sopi mun mielestä mainiosti leimadecalien alle.


Tuo leimadecalien pohjakuvio on Konadin m100-laatasta oleva kukkakuvio. Värittelin sitä pinkillä, keltaisella ja vaaleansinisellä lakalla ja täytyy sanoa, että kyllä tuli söpö lakkaus, vaikka itse sanonkin. Decalimaton avulla oli helppo näitä tehdäkin. Laitoin matolle ensin kirkkaan lakan, sen päälle leimasin valkoisen kuvion ja väritin. Lopuksi päällyslakka kuvion päälle ja poimin koko komeuden pinseteillä kynsille ja kiinnitin vielä kirkkaalla päällyslakalla. Laitoin kirkasta lakkaa decalin alle ja vielä sen päälle. 
Tämmösiä kynsiä voisi tehdä useamminkin, vai mitä ootte mieltä, tykkäättekö? :)


10 kommenttia:

 1. Tosi nätti ja söpö lakkaus :3 Noita vinyylejä tekisi itsekin mieli kokeilla ja tuollainen lakkailualusta olisi myös todella kätevä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :3 Tuo on kyllä tosi kätevä!

   Poista
 2. Sun leimadecalyritys onnistui huomattavasti paremmin kun mun ensimmäinen sellainen, joka oli ihan fiasko :D pitäis ehkä ostaa kanssa tollainen matto ja yrittää uudemman kerran...

  (ps. saanko komentaa sua käyttämään Color Stormia pian jossain lakkauksessa? En vieläkään osaa päättää tykkäänkö siitä vai en :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, no ihmettelin kyllä että miten noinkin hyvin onnistui ekaksi yritykseksi. :') Saat komentaa, mä yritän saada sen äkkiä kynsille. :'D

   Poista
 3. No nyt on kyllä niin ihanan tyttömäiset kynnet♡

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)