perjantai 6. toukokuuta 2016

Sinisen ja mustan liitto

Tämänpäiväisissä kynsissä on yhdistelty mustaa ja sinistä.
Kynsillä:

Delush Polish - Free Mr. Bates (sininen glitter, saatu)
Delush Polish - Treacherous Thomas (musta glitter, saatu)
+ leimauksessa: Essence Stampy Polish - Stamp Me! Black & Konad m100 (saatu)
+ strassit
Delush Polishit on mun mielestä usein semmosia, että ekalla kerroksella on sillee "eeeh, eihän nää peitä millään!", mutta jo toisella kerroksella ne kerrostuu tosi hyvin. Nää peitti ihan kokonaan parilla-kolmella kerroksella. Toi mustanpuhuva glitter Treacherous Thomas on tosi jännä lakka, siinä on paljon erilaisia ja erivärisiä glittereitä. Samaten sininen glitter Free Mr. Bates on tosi jännä, tässä on salmiakkiglittereitä ja neliöitä ja pikkuglitteriä. 

Monesti oon huomannut, että vaikka leimauslaattoja olis kuinka paljon hyvänsä, niin tarttuu aina niihin tiettyihin ja samoihin kuvioihin. Nyt halusin tietoisesti kokeilla kuviota, jota en oo vielä kokeillut. Mulla on ton Essencen mustan leimauslakan kanssa vähän outo suhde, nimittäin tässä leimauksessa se toimi kuin unelma. Viimeksi kun sillä yritin leimata, niin se vaan kuivahti heti leimasimeen. En tiedä, mikä on taikajuttu sen käytössä, ehkä sitä pitää sitten vaan laittaa laatalle paljon, ettei se kuivu heti. Tää Essencen musta on siitä kiva, että se ei sotke läheskään niin paljon poistaessa kuin Konadin vastaava. Mutta kyllä Konadin musta on silti luotettavampi, sanoisin. 


Tykkäsin itse kyllä että kynsien yhdistelmä on kiva ja vaikkei toi leimakuvio oo semmonen, johon ekana tarttuisin, niin se osoittautui hyväksi valinnaksi näille kynsille. Mitä te ootte mieltä? :)


2 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)