keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Violettia glitterkuorrutteella

Nyt on nopsa postaus taas ja kynnetkin vallan simppelit, mutta itse tykkään kyllä. Rullaa ihmeessä postauksen alas asti, sillä minulla olisi teille siellä pieni pyyntö.

Kynsillä:

Essie - Lace Is On (violetti shimmer)
China Glaze - Create A Spark (glitter)
Rakkaat lukijat. Minulla olisi teille kaksi eri kyselyä tuossa oikeassa reunassa sivupalkissa. Toinen kyselyistä liittyy siihen, millä laitteella blogiani yleensä seuraatte. Toinen kysely liittyy liitännäissomepalveluihin, eli minua kiinnostaisi, käytättekö blogin ohella tai blogia mieluumin postausten seuraamiseen jotain muuta somepalvelua kuin tätä blogialustaa.

Toivottavasti teillä olisi aikaa auttaa minua blogin pidossa ja käydä klikkaamassa niihin vastaukset. Se olisi suuri apu minulle jatkossa blogin kehittämisessä, jotta voisin ottaa huomioon blogin käytettävyyden muissakin palveluissa ja panostaa juuri niihin palveluihin, joita käytätte. Tottakai kuulisin mielelläni kommenteissa lisää palautetta aiheeseen liittyen. Kiitos ihanat. :)

2 kommenttia:

  1. Onko kysely jo päättynyt? Itse en ainakaan sitä iPadilla lukiessa näe. Luen useimmiten iPadilla tai iPhonella Bloglovinin kautta, ja ainakin iPhonella kuvat näkyvät useimmiten väärin (sivusuunnassa litistyneinä). Luen kyllä kaikki postaukset, mutta kyllä tämä vähän vaikuttaa siihen, etten aina ihan ensimmäisenä klikkaa blogia auki. Teet tosi kivoja lakkauksia, joten seurailen kyllä jatkossakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kysely onpi juu jo päättynyt. :) Kiitos paljon palautteesta! Olen huomannut myös tuon pystykuvien litistymisen, mutta en ole vieläkään keksinyt ratkaisua sen korjaamiseksi. :/ Harmillista, että tämä vaikuttaa blogin lukemiseen, täytyisi löytää ongelmaan jokin ratkaisu. Kiva kuulla kuitenkin että jaksat seurailla blogia! :)

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)