maanantai 16. toukokuuta 2016

Maanläheistä hiuslakkamarmorointia

Oon monesti miettinyt, että haluisin kokeilla taas kynsille lakkausta, jossa on käytetty hiuslakkaa marmoroinnin apuna. Mulla on vaan ollut pieni ongelma, sillä en oo omistanut hiuslakkaa, kun en oikeastaan lakkaa käytä. Nyt kuitenkin päätin ihan vaan lakkausharrastusta varten ostaa ja pääsin kokeilemaan tyyliä pitkästä aikaa!
Kynsillä:

Wild & Mild - Voyage (beigeruskea shimmer)
OPI - Wonderous Star (glitter)
Faby - You're On Pandora (kultainen metallic, saatu)

Lakkauksen pohjana mulla on Wild & Mildin beige shimmer Voyage. Tässä on paljon kultaista shimmeriä, tosi nätti lakka kyllä! Glitteriksi lisäilin vielä osaan kynsiä OPI:n Wonderous Staria. Tää on aika hämärä lakka, jotenkin on ollu tosi hankala keksiä, minkä päälle tää sopis. Noi mustat glitterpallukat tekee tästä erikoisen lakan, mutta myös hankaloittaa hieman yhdistelyä. 


Onko teille hiuslakalla tehty marmorointi tuttua? Kyseessä on siis lakkaustyyli, jossa kupissa olevaan veteen tiputellaan lakkapisaroita, kuten normaalissa marmoroinnissa. Pisarat leviää veteen kalvoksi ja sitä kohti suihkautetaan äkkiä hiuslakkaa, jolloin lakka repeilee kivaksi kuvioksi. Sen voi sitten poimia kynnelle normaaliin vesimarmorointitapaan, eli työntämällä kynsi vedessä olevaan kuvioon. 

Mitäs tykkäätte kynsistä ja tästä koristelutyylistä? :) Itse tykkään tuosta hiuslakkamarmoroinnista, tulee kivan erilaisia kuvioita. Ja toki voi kerrostaa useamman värisiä marmorointikuvioita päällekkäin, niin tulee vielä elävämpi ja moniulotteisempi tulos.


4 kommenttia:

 1. Nuo eri marmorointitekniikat kiinnostaa niiiiiin paljon mut vieläkää en oo uskaltanu kokeilla! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskalla ihmeessä, ei tää tyyli varsinkaan loppujen lopuksi oo hankalaa ollenkaan! ;D

   Poista
 2. Onpa sekä kivat värit että kiva tuo kuvio! Oon ite tehnyt samanmoisia korvaamalla puuttuvan hiuslakan desinfiointiaineella. Vois kyllä tulla halvemmaksi vaan ostaa se hiuslakka :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Ooh, en olis edes tajunnu tota desinfiointiainetta, kätevää! :D

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)