perjantai 7. lokakuuta 2016

Viivahässäkkäkynnet

Otsikoinnista saan kiittää ystävääni Hannaa. Hannan mielestä tuo leima on viivahässäkkä ja mun mielestä nimi on erittäin kuvaava.Kynsillä:

OPI - I Don't Give A Rotterdam (siniharmaa shimmer)
+ leimauksissa: DRK-A & Essence Stamp Me! Black & White
Inspiraatio tuplaleimauksiin viivahässäköin lähti Instagramista, nailsbyjema:n kynsistä. Pohjaksi kynsille sain vihdoin käyttämättömistä tuon OPI:n shimmer-rukan, joka on ollut jo aivan hävettävän monta vuotta käyttämättömissä. Viivahässäkkäleima löytyi DRK-A -laatasta. 


Parisen päivää sitten koin historiallisia hetkiä kynsilakkojeni kanssa, kun pääsin ekaa kertaa vuosiin käyttämättömien kynsilakkojen määrässä alle 50 kynsilakan! Krhm, ainakin hetkellisesti, ennenkuin pieni kimppatilaus Hypnotic Polishilta oli saapunut.. Pieni askel maailmalle, mutta suuri saavutus ihmiselle, jolla käyttämättömien määrä on huidellut enimmäkseen kolminumeroisissa summissa..

Nyt musta välillä tuntuukin, että ei muka ole valinnanvaraa kynsilakoissa! Kun on tottunut, että käyttämättömistä niin helposti löytyy mieluisa sävy kynsille. Voitte ihan oikeasti harkita mulle jotain hoitoa, jos uskallan ääneen väittää, etten tästä yli 1000 kynsilakan kokoelmastani löydä mitään kynsille lakattavaa.


Itse tykkäsin, että kynsistä tuli viivahässäkkyydestä huolimatta ainakin värimaailmalta jotenkin harmoniset, mitä te ootte mieltä?


14 kommenttia:

 1. Nätit kynnet! Mä tykkään tällaisistä väritykseltään neutraaleista lakkauksista :)

  VastaaPoista
 2. En ehtinyt edes lukea postausta loppuun, kun mietin, että onpa nämä harmoniset kynnet :D Eli samaa mieltä siun kanssa! Tykästyin näihin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kiitos, kiva kuulla että tykkäilet! :3

   Poista
 3. Viivahässäkät on tosi kivat! Kovasti sulla tekemistä nöissä käyttämättömissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niissä kyllä riittää urakoitavaa. :')

   Poista
 4. Tosi kivat! Sopisi mullekin. :D Mulla käyttämättömät pyörii onneksi nykyään siinä 0-5 välillä, mutta oli mullakin ennen useita kymmeniä käyttämättömissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :3 Sulla on sitten vähän helpompi valintatilanne käyttämättömien kanssa. ;D

   Poista
 5. Haha nyt vasta luin tän :D hässäkkä mikä hässäkkä :D ja nää on kyllä edelleen tosi <3

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)