maanantai 17. lokakuuta 2011

Kuivakukka -kynnet

Tähän postauksen alkuun laitan heti kuvan näissä kynsissä käyttämästäni Orlyn Nail Armorista, tai oikeammin sen jättämästä pinnasta kynnelle. Muutin kuvan mustavalkoiseksi jotteivät herkimmät lukijat säikähdä kynsieni kellertävää sävyä. ;D



Eli Nail Armor jättää tuollaisen aavistuksen karhean pinnan, mutta se ei kynsilakan alta näy onneksi mihinkään. :)

Tekemästäni Modelsin tilauksesta on vielä muutamia lakkoja testaamatta, eli eilen kynsille pääsi Models Ownin Lili's Pink, joka nousi heti yhdeksi suosikkilakoistani. Tässä Lili's Pink ilman päällyslakkaa.



Kuten huomaatte, Lili kuivaa melko mattapintaiseksi ja lakan hopea pohjaväri erottuu jonkun verran, joka on minusta ainoastaan hyvä juttu. Lakka on melkeinpä kivempi ilman päällyslakkaa tai toimisi varmaan myös matattuna. Tämä on mielestäni juuri sellainen pinkki/vaaleanpunainen, joka sopii minun ihonvärilleni.

Lilin päälle tein sitten eilen ekaa kertaa kunnon kynnet kuivakukilla, olen kerran aiemmin kokeillut asetella kynnelle kukkia, mutta en tehnyt kunnollisia kynsiä kukilla. ;D Kuivakukat on ihania, mutta pelkään hajottavani ne asetellessa. Lisäksi ovat melko arvokkaita normikoristeisiin verrattuna, joten näitä ei kehtaa kovin usein käyttää siksikään.

Sisävalaistuksessa

Yllä otettu kuva sisävalaistuksessa ja päällyslakan kanssa, loput kuvat luonnonvalossa.

Versio 1

Päällyslakan kanssa Lilin hopeisuus jotenkin sekoittuu tuohon pinkkiin väriin ja lakka näyttää ihan eriltä! Yllä otettu kuva on siis luonnonvalossa ja vastaa mielestäni aika hyvin sitä miltä Lili oikeasti näyttää, ainakin minun näytölläni.

Lopullinen versio

Innostuin sitten lisäämään vähän lisää noita helmenpuolikkaita, ne on niin sööttejä!



Kuivakukat ovat Sinan koristelupakkauksesta, joka on saatu Cesarsilta. Olisin toivonut parempaa pakkaustyyliä tuohon Sinan pakkaukseen, kuin tuollaiset erilliset, ei uudelleen suljettavat pussukat. Nyt kun avasin tuon kuivakukkapakkauksen, niin mun piti laittaa ylijääneet erilliseen minigrippiin pois tuosta pakkauksesta, kun ei pussia voinut avata ilman että sen leikkasi pieneksi. En kyllä tiedä jos nuo kuivakukat oli tarkoitettu käytettäväksi yhdellä kertaa, paketissa niitä taisi olla 4-6 kpletta, en muista tarkkaa määrää.

Kuivakukat olivat yllättävän helppokäyttöisiä! Ne taipuivat esim paremmin kuin fimot, enkä ainakaan tälläkertaa onnistunut hajottamaan yhtään kukkaa vaikka ne kynnen muotoon taiteilinkin. ;D

Oletteko te tehneet kuivakukkaynsiä? :) Mitä piditte kynsistä?

22 kommenttia:

  1. Aaws oli eka reaktio kun näyttää jotenkin niin tyttömäisen söpöiltä mutta simppeliltä. :)

    VastaaPoista
  2. pakko kysyä että oletko noin sikamaisen hyvä ja tarkka lakkaaja vai miten saat sitten jälkeenpäin kynnet ja kynsinauhat noin puhtaiksi, ettei väleissäkään näy yhtään lakkaa? :)

    VastaaPoista
  3. Rakastan tätä lakkaa <3<3 Tosi nätit koristelut myös (: Onnistun aina turmelemaan kuivakukat, joten oon jättänyt ne suosiolla laatikon pohjalle...

    VastaaPoista
  4. Ihanat kynnet !!! :) Tollaset mäki haluan <:

    VastaaPoista
  5. Onpa ihana toi lakka! Ja joo, hassu pinta tulee tosta orlyn aluslakasta :o Ite en uskalla käyttää kuivakukkiani ku pelkään hajottavani ne... ^_^

    VastaaPoista
  6. Tosi ihanan värinen lakka tuo Lili's Pink. Mun mielestä nätimpi ilman päällyslakkaa, mutta voi koitua ongelmaksi pysyvyydessä ja koristeiden kiinnityksessä jos käyttää ilman. :)

    VastaaPoista
  7. Serrated B: Kiitos! Minustakin nämä ovat tosi tyttömäiset. :)

    Anonyymi: Hih, no pyrin lakkaamaan siististi joten ihan kauhean paljon siistittävää ei lakkaamisen jälkeen yleensä jää ja loput siistin sitten siveltimen ja kynsilakanpoistoaineen avulla. :)

    elli: Kiitän! No voi ei, kukat on kyllä alttiimpia menemään rikki kuin monet muut koristeet mutta on ne silti niin nättejä. ;D

    KRIS: Kiitti, siitä vaan väsäämään! :)

    Aino: Hih, ei kannata pelätä, ei ne vissiin niin kauhean helposti mene rikki kuin voisi kuvitella. ;D

    Vilkku: Jep, se on jotenkin monipuolisemman näköinen ilman kiiltävää päällystä. ;D

    VastaaPoista
  8. mistä johtuu että kynnet menee kellertäviksi? ;o

    VastaaPoista
  9. Voi kun tuo Lili's Pink näyttää hyvältä! Onneksi satuin tilaamaan tuon samaisen lakan! En ole vielä ehtinyt itse kokeilla.

    VastaaPoista
  10. Ihana tuo lakka! Ja etenkin ilman päällyslakkaa aivan ihana.

    En ole vielä kokeillut kuivakukkia niiden kalliin hinnan takia. Kynteni ovat niin kaartuvat, että luultavasti onnistuisin vain rikkomaan kukat, kun fimojenkin kanssa on välillä ongelmia. Tosi kivalta kuitenkin näyttää tässä lakkauksessa! :)

    VastaaPoista
  11. on kyllä kaunis lakka <3 tätä ei varmaan seppälöistä saa? eli pitää tilata models ownin nettisivuilta. :D
    Vai?

    VastaaPoista
  12. Anonyymi: Jos käyttää paljon kynsilakkaa niin kynnet rupeavat kellertämään, koska monissa kynsilakoissa on tolueenia, joka kellastuttaa kynsiä. Näin olen käsittänyt. :)

    Niniane: Hih, Lili on ihana. :)

    Sazu: Kiitän! :)

    Wheatear: Minullakin on kaartuvat kynnet ja pelkäsin kanssa juuri siksi hajottavani kukat, mutta en ainakaan huomannut että ne olisivat olleet helposti rikkimeneviä. :o

    Anonyymi: Itse tilasin sivuilta, en osaa sanoa löytyykö Seppälöistä, epäilen kyllä että ei löydy. :/

    VastaaPoista
  13. Ihanan värinen lakka! Ja kynnet ovat kauniit!

    VastaaPoista
  14. saako kynsien kellertävyyttä millään pois kotikonstein?

    VastaaPoista
  15. Kiisseli: Kiitos! :)

    Anonyymi: Viilaamalla ainoastaan, eikä silloinkaan kokonaan ja ohentaa kynttä kovasti. :/

    VastaaPoista
  16. Mul on kuivakukkii, parii eri kokooki mut pelkään et hajotan ne ihan muruks :( Kannattaaks näit muuten käsitellä appelsiinipuutikul, pinseteil, sormin vai millä mahollisen hajoomisen estämiseks ? Btw, kivat kynnet ! =) Tosin pinkki on aina kiva.. :D

    VastaaPoista
  17. ^^ Minä totesin pinsetit kätevimmiksi! :) Kiitos!

    VastaaPoista
  18. Ihanat kynnet! :)
    Tuo Lili's pink on vain niin ihana, harmi kuin niitä ei myydä Suomessa.. :/
    Itse haluaisin kuivakukkia, pitäisi niitä tilailla tässä joskus.

    VastaaPoista
  19. ^^ Ai eikö myydä? Harmillista, miksi niillä tuntuu kaikki kivat lakat olevan vain nettisivuillaan myynnissä, olisi kätevää jos voisi Seppälästäkin nappailla näitä mukaansa. :o

    VastaaPoista
  20. Taas hyvin myöhäinen kommentti, mutta jos joku muukin sattuisi eksymään tänne vielä lukemaan. :) Jossain oli ohje, että kuivakukan voi kostuttaa ennen asettelua, jolloin sitä on helpompi käsitellä. En oo ite koittanut, joten en osaa sanoa toimiiko moinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, täytyypä kokeilla tuota, kiitos vinkistä! :)

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)