tiistai 12. toukokuuta 2009

KenkämissioYlioppilasjuhlien kenkämissio on todellinen ongelma. Ongelmaksi muodostuvat seuraavat asiat:
* Koko, kenkäni ovat varsinaiset sukset, kokoluokassa 41,5-42,5 siis pyöritään.
* Väri, ihanan pinkkejä, juuri mekkoon sopivanvärisiä kenkiä on mahdotonta löytää. Onneksi minulla on bolero (josta en kuvaa netistä löytänyt) jonka ostin Gina Tricotista, joka on valkoinen, joten kengät voisivat olla jopa valkoiset, joka helpottaisi asiaa huomattavasti.
* Korko, joka ei saisi olla kovin korkea, sillä en ole aiemmin kävellyt korkokengillä.
* Hinta, opiskelijabudjetilla mennään.
Eikö siinä jo ollut ongelmaa kerrakseen? Tässä tulevat kengät.Eniten himoitsen näitä Spiritstoren Abigail-avokkaita, jotka ovat vain 29e+pkt, mutta kokona 41 on suurin ja en mitenkään usko, että se mahtuisi, kysyin Spiritiltä neuvoa ja vastausta odotetaan kuumeisesti.


Toiset, hieman vähemmän kiehtovat ehdokkaat ovat Halensin valikoimista, 37,90e+ pkt.

Selasin sitten myös lopulta Netanttilan valikoimia ja löytyi sieltäkin muutamia kivoja ehdokkaita, valkoisia siis. Ylläolevat kaunokaiset maksaisivat 34,95e +pkt. Ainoa vaan, että koot loppuvat kokoon 40, eli se ei ole varteenotettava vaihtoehto.
Todella hyvät ehdokkaat, hintaa 20e+pkt ja kokoja on 42 ast! Korko ei ole korkea! Nämä minä haen jos en muuta löydä. Toivottavasti löytyy muualtakin kuin nettikaupasta.

Yllä toinen varteenotettava ehdokas! Hintaa 22e + pkt, kokoja 42 asti. Tuo on toinen jonka voisin ottaa. Anttilasta tämäkin.

Sitten tulee vielä näitä, joista en voi haaveilla syystä tai toisesta.

Ylläolevissa korko 12,5cm, ei toivoakaan että pysyisin pystyssä niillä. Lisäksi tuskin ehtisivät tänne juhliksi. Hintaa 39e+pkt ja löytyi Joybootsista.
Ylläoleva 53e+pkt ja myös Joybootsista, syinä pitkä toimitus miksi en näitä harkitse.


No korko on tuollainen tuossa ja hinta 64e+pkt+väri ei ole oikein sopiva.

Nyt vaan sitten kenkiä metsästämään!

2 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)