lauantai 26. syyskuuta 2009

Terviksellä

Tulinpa tänne koti-kotiini eilen, mutta ennen tänne tulemista minulla oli pari tuntia koulua, jonka jälkeen menin hieman kaupungille ennen junan lähtöä.

Gina Tricotista ostin 50% alennuksella 4,95e hintaisen paidan. En tiedä tuosta tekstistä, mutta tuo on ihanan löysä paita ja se oli ehdoton must-have. Hihat tuossa on vähintäänkin kummalliset..

H&M:stä ostin pinkit sukkikset. Taisivat olla 3,95e.

Siitä onkin jonkun aikaa kun viimeksi ostin vaatteita. Nyt osaan jo jopa oikeasti rajoittaa osteluani ja olen ylpeä. :]

Eilen kävin mm. kahvilla Arnoldsissa ja sain taas yrittää selittää että puhun suomea enkä ruotsia.. Vaikka puhuin suomea kokoajan, niin jostain kumman syystä suomenkielinen myyjä vaihtoi kesken palvelun palvelukielen ruotsiin, en ymmärrä!

No meinasin melkein mennä sitten väärään junaankin, mutta onneksi tajusin, että sehän juna ei Tjoella pysähdykkään! Samaa junaan tuli kanssani Anni, joka oli menossa myös kotiinsa. Sain junassa testata sen Omppua ja voi että, minulle myös! Applen koneet on vaan jotain niin ihania, mutta turhan suolaisia minun kukkarolleni. ;(

Kotiinpäästyäni kulutin iltani selittäen suu vaahdossa viimeisen 3 viikon tapahtumia ja tein minä hieman pitsaakin.Tänään olen kutonut mm. villasukkia ja auttanut äitiä koulutehtävissä. Loppulilta kuluu varmaan rentoutuessa täällä, jotenkin siellä omilla kämpillä ei samalla tavalla pääse irtautumaan koulujutuista kuin täällä kun ei ole kaikkia koulujuttuja mukanakaan.. Pakko oli jotain ottaa, että jos sais vaikka tehtyä mutta toistaiseksi en ole saanut mitään kouluun liittyvää aikaiseksi (kuten huomaatte, puhun yhä yliopistosta kouluna vaikka sitä ei saisi kouluksi kutsua.

Nyt jatkan Salkkareiden katsomista ja toivon, että teille kelpaavat näin lyhyet postaukset, eli miten on:

Häiritseekö sinua, jos postaukset ovat lyhyitä? Mikä on sinusta sopiva postausten pituus?

Hauskaa iltaa kaikille, toivottavasti kynsilakkariippuvuuteni ei ylly, kun ei ole ainuttakaan lakkaa täällä mukana. :(

Edelleen voitte äänestää oikealla olevassa ikäkyselyssä! :]

1 kommentti:

 1. Minulle sopivat sekä lyhyet että pitkät postaukset. Pitkät ja pätkät ovat kaikki kivoja, sisältö ratkaisee. Joskus pelkkä kuva tai yksi ainoa lause voi olla hyvä.

  Nuo pinkit sukkikset voisin kaapata itselleni;) Ja villasukkasi on myös kivanvärinen.

  Vaasassa asuu paljon ruotsinkielisiä. Uskon, että siitä on sinulle etua yliopisto-opiskelussa ja muutenkin.

  "Koulu" on kiva ja mukavan lyhyt sana:)

  Iloa opiskeluun!

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)