sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Pikapika

Tulin vaan pikaisesti kertomaan päivästäni. D:

Aamulla sain itseni ylös jo jopa klo 11 aikaan (ilman että olisin tälläkertaa herännyt joko a)naapurin vasarointiin b)naapurin akkuporakoneen käyttöön tai c)herätyskelloon) ja meikkailin ja lähdin käymään läheisen kissatalon pihakirppiksellä.

Nauratti niin vietävästi tämä minun aktivistityttö-lookkini, mutta enivei.

lakki: H&M
takki: Vero Moda

Sain tosin epäilevän katseen ja seuraavan kysymyksen eräältä mummolta "ostitko sä ton taulun?!" kun kiikutin ostamaani taulua poispäin.. Kyllä, minä en ole varas vaikka minulla onkin sienilakki päässäni.

Tämän taulun hinta oli vain 5e! Myyjä yritti ensin pyytää kymppiä, mutta totesin sen olevan turhan kallis ja hinta tippui puoleen, wooh!

Kissojen hyväksihän nuo rahat kyllä menevät, mutta siltikin, ei opiskelijana ole varaa maksaa liikaa..

Iltapäivällä siskorakas haki minut heille syömään ja siellä vietinkin sen illan sitten, on ihanaa omistaa sisko jonka kanssa voi jutella kaikesta! :]

Sitten toisiin juttuihin, nimittäin siihen, että olen tuohtunut.

En ole näiden täällä viettämieni päivieni aikana saanut mainoksen mainosta enkä mitään postilaatikkooni, en edes keskiviikon Vaasan Ikkunaa! Joku mainostenjakaja nyt näköjään surutta kerää rahat taskuunsa ja heittää mainokset roskiin ja tämähän ei käy. Jos en ensi keskiviikkona tai siihen mennessä saa mainoksia tai keskiviikkona Ikkunaani niin käry käy, ettäs tiedät!

Toinen asia mikä minua tuohduttaa (onko tämä edes sana?) on se, että ihmiset (!haloo!) ei tiedä, että hiljaisuus on klo 22 jos ei järjestyssäännöissä toisin sanota. Niin, juuri sinä amis, pistä ne subbarit helvettiin.

Näin iloisia terveisiä tälläkertaa. ;D Huomenna se koulu alkaa, jännitys tiivistyy, asu on mietitty jo valmiiksi ja saatte ehkä kuvaa siitä jos ehdin aamulla tai sitten kun tulen koulusta. Pitäkää peukkuja että kaikki menee hyvin!

P.S. Postaustoiveita saa esittää, ihan oikeasti tahdon kirjoittaa asioista jotka teitä kiinnostavat ja jos ette kerro mistä tahdotte lukea niin en voi kirjoittaa niistä asioista! Rohkeasti siis kertomaan mistä asiasta tahdotte minun tekevän postauksen!

4 kommenttia:

 1. http://filmschronicles.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Älä lopeta. Mä luen mitä vaan mitä sä kirjoitat. En vaan ole tullut kommentoineeksi ikinä. Löysin sut pointblogin kautta joskus kautta enkä mä enää käy siellä lukemassa, kun poistin sieltä oman blogini.

  VastaaPoista
 3. Veera: Kiva että kommentoit edes nyt! :]

  VastaaPoista
 4. Hieno taulu ja kiva lakki!

  Toivottavasti eka koulupäivä sujui hyvin:)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)