lauantai 12. syyskuuta 2009

Suutarilla ei ole kenkiä

Ei tuo ajastushommani näköjään toiminut, höh! No olkoot, minä en siis ikinä tule ajastamaan teille postauksiani eli saatte taatusti reaaliaikaista tavaraa mutta mikäli katoan joskus niin en saa teille myöskään katoamisajakseni ajastettua mitään postauksia, höh. Jos joku tahtoo auttaa minua ajastushomman kanssa, nostakoon kätensä NYT.

Olin tänään kaupungilla katselemassa.. Noh, eilen olin sitten nähnyt Pohjalaisesta, että Click-shoes lopettaa Vaasassa, enkä voinut vastustaa kiusausta kun loppuunmyynti siellä kerran oli.

Converseja yms. oli siellä alennuksessa. Niihin en kuitenkaan sortunut, vaan näihin.

Avokkaat 10 cm koroilla, whee. Hintaa noilla oli 29,90 enkä epäröinyt hetkeäkään. Kuva ehkä hiukan vääristää väriä, ovat vielä pinkimmät kuin tuossa näyttäisi, siis todella pinkit.


En millään malttanut olla kuvailematta näitä ihanuuksia myös GT:n pukukopissa. :}

Kuvassa näkyy myös hieman päivän asuani:
farkut: H&M
laukku:H&M

kengät taustalla: Ellos
kengät jalassa: Click-shoes

Noista toisista kengistä tulikin mieleen, siiskun olin tuolla kaupungilla noilla balleriinoilla, jotka tunnetusti ovat matalat ja ostin sitten kaveriksi tuollaiset korkeakorkoiset kengät, niin hieman nauratti. Nauratti siksi, että itse tarkkailen kaupassakäydessäni muita ihmisiä. Eli siis esimerkkinä sanottakoon erään päivän Kicks-käyntini jossa joku oli kanssani samalla kynsilakkaosastolla, nysäkyntisenä ja sormet suussa ilman kynsilakkaa ja etsi jotain hienoja kynsilakkoja. Jotenkin naurettavaa, sama kuin etsisi hiustenpidennyksiä ja samalla repii hiuksiaan päästä, kun etsii kynsilakkoja ja samalla jyrsii kynsiään yhä lyhyemmiksi ja huonokuntoisemmiksi.

Siksi minua nauratti tänään huomata, miten teinit 14v etsivät isokorkoisia saapikkaita ja kun katsoin heidän kenkiään, niin tennarithan ne/muut vapaa-ajan matalat kengät olivat. Ihan niinkuin minullakin. Tulee vaan väistämättä mieleen, että ostaakohan tuo nuo nyt vaan siksi, että ne ovat nyt muotia tai että kun kaverillakin on tai ettäkun se mallikoulun se ja se osasi juuri tuollaisilla niin hienosti kävellä. Tulee väkisinkin mieleen suutari ja sen (lasten) kengättömyys. :}

Vielä illemmalla saatte kämppäpostauksen vielä hieman keskeneräisestä kämpästäni, nyt menen tekemään saksan kotitehtäviä, katsomaan BB:tä ja kutomaan sukkia! >:]

p.s Ostin H&M:ltä myös tällaisen 4,95e:lla (sain siellä lipun jolla olisi vain tän pvän ajan saanut 20% pois haluamastaan tuotteesta jos osti väh. 2 tuotetta, mutta en sortunut toiseen tuotteeseen! Sen sijaan sorruin Heseen, hyi minua! ;( )


pps. Pistin myyntiin Huutonettiin käyttämättömät pinkit farkkuni, kurkatkaa tänne! Muita huutonet-kohteitani saa tuijotella täältä, myynnissä mm. käyttämättömät H&M lilat korkkarit! >:]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)