sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Päiväni leopardina ja kyselyn tuloksia

Hyvät sunnuntait kaikille!

Viikonloppu on mennyt nopeasti mm. Simssiä pelatessa ja nauttiessa ajatuksesta, että maanantaina alkaa syysloma!

Kynnet ovat olleet ärsytyksen aiheena jo hetken, kun päällyslakkani muuttui ilkeäksi, eikä enää toimi kuten pitäisi vaan muuttuu pehmeäksi kynnellä ja sotkee kaikki.

Niinpä Konadit ovat ollee pannassa, mutta päätinkin tänään siitä huolimatta pistää eilen pelkällä Oriflamen Rock Climber lakalla lakkaamani kynnet hieman koristelluimmiksi, ilman päällyslakkaa.

Tuo kuvion keskittäminen on jotenkin ylivoimaisen vaikeaa! Jotkut kynnet piti siis tehdä parillakin kuviolla. Noihin lyhyisiin kynsiin kyllä juuri ja juuri nuo laatan kuvat riittävät, toisinkuin pidempiin.

Kynnet siis tosiaan lyhensin taas kun ne alkoivat olla huonokuntoiset. Onneksi ne kasvavat minulla nopeasti.

Sitten kyselyn tuloksiin.

Oikealla jo jonkinaikaa sitten päättynyt kysely siitä, mihin aikaan päivästä luette blogiani tuotti jonkinverran tuloksia, kiitokset vastanneille!

Suurin osa, 56% lukee blogiani klo 13-18 välillä, joka oli arvattavaakin.
37% lukee blogiani klo 19-23 välillä
ja loput 6% lukee klo 02-05 välillä.

Voimme siis päätellä, että aamupostauksia minun on turha tehdä, kun ei kukaan niitä silloin lue.

Pistetään siis seuraava kysely pyörimään,

Olen huomannut, että useat blogiani lukevat henkilöt ovat päätyneet tänne kynsikeskusteluista, miten on sinun kohdallasi? Vai oletko kenties minun tuttuni ja päätynyt Facebookista? Kerro minulle ja vastaa oikealla näkyvään kyselyyn! Voit toki vastata kommenttiboksiinkin, sanalliset kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita! Vastaahan ainakin sanallisesti, mikäli valitset kyselyn vaihtoehdoksi "muualta".

5 kommenttia:

 1. Löysin blogisi selaillessani blogilistaa. :D

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet 8)
  Ja tänne löysin radolan kynsikeskustelusta, siellä selailin ja lakkauksesi pistivät silmään. Hyvällä tavalla siis, siistejä ja kauniita ^^

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Hienoa. 8]
  Nekku: Wohoo! Arvelen että suurin osa blogiani satunnaisesti seuraavista on juurkin löytänyt sielä Radolasta tämän. Kiitokset! 8]

  VastaaPoista
 4. Mä en äänestänyt sen takia, kun luen näitä juttuja ihan milloin sattuu, kyllä mä käyn täällä aina välillä aamullakin. :D Tosin en käy joka päivä, niin on periaatteessa ihan sama mihin aikaan postaat.

  VastaaPoista
 5. Veera: Niinhän se minunkin kohdallani on, että luen blogeja yleensä silloin kun huvittaa tai nyt sattuu olemaan aikaa ja se voi olla mihin vuorokauden aikaan tahansa. ;D

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)