keskiviikko 9. joulukuuta 2009

10 parempaa ajanviettotapaa kuin tenttikirjan lukeminen

1. Syö, kokkaa. Aina löytyy uusia ruokalajeja, joita et ole valmistanut ja joita ehdottomasti on pakko kokeilla nyt, varsinkin kun huomenna on tentti, johon et ole valmistautunut.

2. Jää miettimään biisiä, jonka kuulet seinän läpi naapurin kuuntelevan. Vielä parempi jos ryhdyt selvittämään kuumeisesti, mistä biisistä on kyse. Älä kiirehdi selvityksen kanssa.

3. Eikös nyt olisi sopiva aika pitää siivouspäivä? Mitäväliä, vaikka tiedät vaatekaappisi näyttävän huomenna kuitenkin yhtä sotkuiselta, mutta tenttilukeminen ei onnistu mitenkään ainakaan silloin jos vaatekaappi on sotkuinen.

4. Lue jotain muuta. Siis no ainahan voi olla hirvittävä tarve lukea vaikkapa Prinsessapäiväkirjat kolmannetta kertaa läpi, ties vaikka huomenna heräisit unesta ja olisitkin prinsessa, täytyyhän sitä olla varautunut kaikkeen.

5. Blogithan on tosi tärkeitä juttuja myös. Niiden lukeminen, kirjoittaminen, kaikki! Ethän voi antaa tentin estää sinua pysymästä ajantasalla, muista siis myös käydä lukemassa tuoreimmat uutiset joka 10 min välein vaikkapa Iltalehden nettisivuilta.

6. Facebook. Et voi antaa virtuaalilehmiesi kuolla tai mafiajoukkojesi hävitä vain siksi, ettet muka voi olla juuri nyt pelaamassa tentin takia. Sitäpaitsi FB on tarpeellinen sosiaalinen kanava.

7. Joululahjat ja -kortit. Onhan se nyt paljon persoonallisempaa antaa omatekemät tai -suunnittelemat kortit kuin valmiit. Kumoa siis nyt ajatuksesi valmiskorteista ja uhraa joulukuun viimepäivät korttienteolle.

8. Urheilu. Onhan se urheilu hyvä tapa viettää aikaa ja varmasti parempi kuin nenä kirjassa oleminen (eikös ne aina niin sano?) Vaikka sitä urheilua tapahtuisikin vain kaksi kertaa vuodessa, juuri ennen tenttiä..

9. Eikö juuri nyt olisi sopiva hetki viettää hemmotteluilta? Kynnet kuntoon, naamaan naamio ja jalat hautumaan jalkakylpyyn. KAIKKI tarvitsevat hemmottelua, joten hoida asia kuntoon pikimmiten.

10. Nuku. Varsinkin jos eilinen sikaflunssapiikki on valvottanut sinua aamu kuuteen asti.

Terveisin "Vielä-kolmesataa-sivua-luettavana-tenttiin-tiistaiksi"-Minttu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)