keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Whitey

Oon ollu tälläviikolla lastenvahtina ja koittanu aktiivisesti kerätä väriä pintaani samalla kun luen lehtiä ja välillä tarkistan missä naperot menee. No tänään käytiin sitten uimaretkellä Strömsössä ja kävin polttamassa itseni. Tiedättehän FB-yhteisön "Ei menny niinku Strömsössä"? Ei tosiaan menny taaskaan. Mun pitäis jo oppia, että minä EN rusketu luonnollisesti.


Taustalla näette uudet lakanat jotka H&M:n lopputilauksessa tänään vihdoin saapui. Sanokaa mitä sanotte, tiedän, että nuo lakanat löytyy jo ainakin joka toiselta blogittarelta, mutta kuten aiemminkin sanottu, leopardi on tullut luokseni jäädäkseen..

Toinen innostusjuttu leopardikuosin lisäksi taitaa olla mulla tällähetkellä valkoinen väri. Itsehän en melkein erotu lakanasta valkoisuuteni vuoksi, mutta ruskettuneilla ihmisillä se valkoinen paidoissa yms. näyttää niin kivalle! Oon niin kateellinen, että ostin Roopellekkin valkoisen paidan kun tiedän just miten hyvin se sille sopii.

Valkoista väriä voi lakanoiden ja jo aiemmin kuvatun lipaston lisäksi bongata asunnostani nykyään myös näistä ihanista Jotexin verhoista


Se on aina yhtä kivaa pestä ikkunat vaan siksi, että saa hyvällä mielellä vaihtaa sitten uudet verhot tilalle. :] Samalla vähä keksin ikkunoiden väliin täytettä, mutta tässäkin mentiin hieman pieleen.


Äkkivilkaisulla ei varmaan arvaa etten suunnitellut niitä noin. Ensinnäkin, miten tuonne väliin on JO NYT päässyt hiekkaa vaikka juuri parivkoa sitten nuo ikkunat puunasin ja miksi nuo lehdet on lennelleet minne sattuu!? Koristetimanttien välissä on siis myöskin koristelehtiä, vaikkei niitä erota kovin helposti. Lehdille on käynyt nimittäin auringossa hassusti, sillä ennen aurinkoon joutumista ne olivat tämän värisiä:


Oikeastaan ne on vieläkin kuvaa kirkkaampia. Näköjään se auringossa haalistuminen on ihan totta vaikka aina olen sitä ihmetellyt kaikissa asioissa joissa se lukee.

Tää on muuten ehkä sekavin postaus pitkään aikaan. Tuntuu että höpöttelen ihan omiani, mutta muutamien vajaasti nukuttujen öiden jälkeen se varmaan mulle annetaan anteeksi. Lopuksi haluan näyttää teille vielä pari söpöä juttua:


Tätä ihanaa muffinssikuosia löysin IKEAsta esiliinan ja hieman eri muffinssikuviovariaatioissa keittiöpyyhkeiden muodossa, pakko oli ostaa.


Myöskään nämä vajaan dollarin eBayssa parilta maksaneet isot rinkulakorvikset eivät verottaneet kukkaroa, mutta piristävät kyllä mieltä sitäkin enemmän. :]

Mikä on teidän innostusjuttu nyt? Kenties joku väri, herkku, biisi, mikä?

ps. onko normaalia olla sairaalloisen innostunut siitä että osti pyykinpesukoneen? Voisin olla pesemässä pyykkiä kokoajan ihan vaan siitä ilosta, että nyt VOIN! :D

7 kommenttia:

 1. Pyykinkoneesta innostuneisuus on kuule ihan okei! Älä huoli.
  Itse olen käyttänyt n.4 vuotta taloyhtiöiden ilmaisia pyykkitupia ihan keposesti hyväksi. Sitten muutin uuteen taloon jossa ei ole pyykkitupaa ja kävin pyykkäämässä äiten luona 5 km:n päässä.. kunnes koitti hetki kun saatiin OMA KONE, OMAAN KYLPPÄRIIN! oli mahtavaa!

  VastaaPoista
 2. Minä olisin oikein riemuissani jos joku ostaisi meille pyykinpesukoneen :D. Pyykkäämisestä en tykkää, mies hoitaa miellä sen muhahaha x).

  Heeei valkoista vaan päälle, niin minäkin pidän valkoisia paitoja vaikka olen lakana ruskeilla täplillä ;D. Valkoinen sitäpaitsi raikastaa kivasti kasvoja/hiuksia :).

  Minä olen nyt innoissani kaikesta vihreästä ja oranssista (tosin taidan olla aina) ^^. Samoin radiossa/yökerhoissa soiva stereo love saa hyvälle tuulelle aina vaikka alussa vihasin kyseistä kappaletta yli kaiken :D. Tai sitten se kappale on tuhonut aivosoluni...

  VastaaPoista
 3. Höm. Siis ASTIANpesukoneen piti sanoa :DD. (Pyykkikone löytyy omasta kylppäristä)

  VastaaPoista
 4. Vaikka meillä kotona on jo pesukone, olen aina salaa innoissani pyykkien pesusta :) Omasta mielestäni on ihanaa lajitella likaista pyykkiä pesuohjeiden ym. mukaan, mutta puhtaiden pyykkien lajittelu ja silitys ei olekaan niin mukavaa... :D

  VastaaPoista
 5. Laura: Hah no hyvä etten ole ainoa ajatusteni kanssa. 8D Itsekin tullut turvauduttua äidin ja siskon pesukoneisiin..

  Panda: Kyllä minä hieman valkoista käytänkin, se on vaan niin kiva. 8] Valitettavasti en kovin montaa valkoista paitaa omista kun aina tulee hankittua se kestoihastukseni eli pinkki-versio. ;D Ja haluaisin kyllä astianpesukoneen kanssa. ;(

  Mirssiina: Aww. :D Minä rakastan lajitella puhtaita pyykkejä kaappiin. 8]

  VastaaPoista
 6. Nuo rinkulakorvikset on hienoja<3

  Ja kyllä pyykkikoneen saamisesta pitääkin innostua. Sehän on vain askel eteenpäin :)

  Innostukseni ovat alkaneet suuntautua rusetteihin ja vihreään väriin. Vaikka vihreetä en vielä paljon omistakaan.

  VastaaPoista
 7. Sinsaukko: Mulla kanssa rusetit suosikkeja! :D Varsinkin kynsissä.. 8]

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)