sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Hopeaa ja käsinmaalattuja kukkia

Heissan kaikki sunnuntain aamuvirkut! Itsehän olen anti-aamuvirkku, mutta olosuhteiden pakosta (lue: olosuhteet = kaksi vilkasta kissanpentua) sitä ollaan jo hereillä tähän aikaan postaamassa kynsiä. Tänään olisi nähtävillä jotain harvinaista, nimittäin käsinmaalailua.

Toim. huom. Kissoista puhuakseni tähän väliin taas eräs innokas kaveri koitti tulla näppäimistölle morsettamaan teille jotain salaista tietoa, mutta estin hänet. Suupaltteja nuo kissat. Mutta jos nyt niihin kynsiin sitten.



Mulla oli hirvee ongelma saada nää kuvattua mutta laitoin nyt sitten pari parasta otosta, toivottavasti niistä käy ilmi edes jotenkin.

Lakkoinahan mulla olivat seuraavat:
Seche Base
Wet N Wild - Metallica (ihana nimi, saatu)
Wet N Wild - Kaleidoscope (saatu)
Depend Art Liner - valkoinen
Cesars Secrets Rapid Dry Top Coat (saatu)
+ 2 mm strassit

Ideahan näissä on sellainen, että sitä näkyy paljon eri blogeissa. Oman ideani sain siitä, kun koristelukiekoille maalailin kuvioita ja kukat tuli mieleen. Ei siis mitään erityisempää inspiksen lähdettä, tahdoin vain testata miten käsinmaalaus onnistuu.

Voin kertoa, että oli mielenkiintoista maalailla noita kukkasia pienen pöytälampun valossa sängyllä. Vihaan sitä, kun asuntoni ikkuna on kadulle enkä omista kunnon verhoja, joten kaihdan ison kattovalaisimen käyttöä öisin, koska en tahdo ihmisten vakoilevan sisälle asuntoon. Joskus se tarkoittaa sitten äärimmäisiä uhrauksia kynsitaiteen saralla. Ei vaan, olen ihan tyytyväinen näihin kukkiin, nämä kun ovat ihkaekat viralliset käsinmaalaukseni koristelulakalla kynsiin.

Tuosta Dependin Art Lineristä tahdon höpötellä, nämä ovat hyvä ostos! Hintaa taisi olla se Dependin tutut n. 3 € ja näissä on ohut sivellin. Ainoa jota hieman vierastan, on pieni korkki, mutta kyllä siihenkin tottuu. Näitä oli saatavina ainakin mustana, valkoisena, hopeana ja kultaisena. Edelleen kokemusteni perusteella suosikkejani nail art lakoissa ovat Color Clubin Art Club Linerit mutta jos sinulla ei ole mahdollisuuksia niiden ostoon, niin nää Dependit on oivia korvaajia!

Wet N Wildit oli kanssa testissä mulla ja lakkaillessa koitin taas muodostaa päässäni ajatusta siitä, että onko näille lakoille olemassa dupeja (eli ns. kaksoiskappaleita muilta merkeiltä) ja päätin testata paria lakkaa paperille:



Käyttämäni lakat olivat siis Wet N Wildin hopea Metallica ja sen parina China Glaze Millennium. No näitä nyt ei voinut sitten verrata keskenään, koska Millennium on metallic-lakka ja Metallica on shimmerinen ja tummempi, mutta tulipa nyt testattua.

Toisena testasin Wet N Wildin Kaleidoscopea ja China Glazen Novaa. Nämä jo olivatkin selkeämmin pareja, vaikkakin ChG:ssä on enemmän glitteriä. Kiva korvike silti varmasti jos ette Novaa saa käsiinne!



Nyt musta tuntuu että oon aamukahvinpuute-horkassa kirjoittanut teille enemmän "asiaa" kuin pitkään aikaan yhteensä ja ainakin seuraavan viikon tarpeiksi. Ei vaan, koitan nyt ihan totta ryhdistäytyä postailemaan useammin kuin kerta viikkoon. Sillä aikaa te voittekin heittää minua bloginne linkillä tänne, sillä vielä tämän päivän otan linkkejä vastaan, ennenkuin suljen tuon kommenttikentän ja keskityn blogeihinne. :)

14 kommenttia:

  1. Kivannäköiset kynnet :) Käythän kurkkaamassa blogini, siellä on nimittäin sinulle jotain :)

    VastaaPoista
  2. VAU mitkä kynnet! ihan älyttömän kauniit :)

    VastaaPoista
  3. Tosi nätit kynnet! :) Tykkään tämmösistä käsinmaalatuista koristeluista muutenkin ^^

    VastaaPoista
  4. http://www.mimax.fi/

    Kynsienlaittokilpailu! Tsekkaas ;)

    VastaaPoista
  5. Ihanat *w*!!!

    VastaaPoista
  6. Hienot! ja muuten haaste löytyis mun blogista, jos et oo jo tuota oskus aiemmin tehnyt, niin nyt saa tehdä, jos kiinnostaa. http://korkokengiss.blogspot.com/2011/07/kosmetiikan-top10.html

    VastaaPoista
  7. Nää on kyllä yksinkertaisesti hienot!

    Ois pikkunen haaste/palkinto blogissani, jos kukaan ei oo aiemmin sua ehtinyt jo haastaa..? Saa tehdä, jos intoa riittää. :)
    http://korkokengiss.blogspot.com/2011/07/kosmetiikan-top10.html

    VastaaPoista
  8. Tosi kauniit nuo kynnet kyllä!

    Milleniumiin voisi mätsätä ainakin IsaDoran lakka (toki taisit matchia hakea wet n wildille):

    http://chezmaryahnails.blogspot.com/2011/06/ihanainen-isadora.html

    http://chezmaryahnails.blogspot.com/2011/06/meikkia-lakkaa-ja-sailytysratkaisuja.html

    VastaaPoista
  9. Mansikka: Kiitos ja juu kävin katsomassa, kiitos palkinnosta! :)

    Peppi: Kiittii!

    Cavachon: Kiitos, minäkin tykkään, pitäisi tehdä näitä enemmän. ;D

    Ano: Pitää käydä katsomassa. :)

    KarZu: Kiitosta!

    Niniane: Tattista ja toteutinkin sen jo. ;D

    Maryah: Kiitos! Oikeestaan vaan katselin että onko mulla kokoelmissa dupeja noille, mutta kiitos vinkeistä, toiv. niistä on apua jollekulle! :)

    VastaaPoista
  10. Wau ! :) Yritin kerran tälläsii kukkii maalata ja ei oikein onnistunu.. Ois ne akryylimaalit vissii kova sana :D No voisin tosiaa kokeilla uusiks (=

    VastaaPoista
  11. Ainii, ja ite omistan ton Kaleidoscopen ja voin vaa suositella ! Kuivuu nopeest ja on valehtelematta yks kauniimpii lakkoi mitä oon ikiin nähny (: Mahtava mustan pääl ! Ton lisäks kanttii kyl hankkii sellain pienempiki glitteri koska toi on enemmän johkuu kuorrutuksee, ei niinkää esim 'lakkapohjan glitteröintii' tai glitteril värityksee ku noit isoi hippusii o kuitenki senverran harvas :D

    VastaaPoista
  12. Nebu: Akryylimaalit on kyllä toisaalta kätevät, mutta toisaalta vihaan niiden käyttöä kun en tykkää maalata muutenkaan. ;D Minustakin tuo Kaleidoscope on tosi hieno lakka. :)

    VastaaPoista
  13. Minusta tuntuu, että olen lisännyt kommentteja koko illan ja että vähitellen alkaa riittää, mutta en voinut olla kommentoimatta, kun näin nämä kynnet! Pakko sanoa, että hyvää työtä teet! Aivan kuin ammattilaisen tekemät! :)

    VastaaPoista
  14. ^^ Voi kiitos, aina mukava kuulla että joku tykkää kynsistä. ;D

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)