maanantai 5. syyskuuta 2011

Arvonnan voittajat!

Tittidii, en viivyttele sen pidemmin vaan kerron heti että seuraavat henkilöt ovat voittaneet arvonnassa.

1. Palkinto menee Janinalle!

2. Palkinto menee MINTY:lle!

3. Palkinto menee Rouva T:lle!

Huurrjasti onnea kaikille! Teihin kahteen ensimmäiseen voittajaan otan yhteyttä, Rouva T. laitatko minulle vielä sähköpostiosoitteesi tähän kommenttina, niin saan palkinnon perille! :)

Tuosta arvonnasta vielä sen verran tahtoisin sanoa, että olin hieman pettynyt. Olin ensinnäkin pettynyt siihen, miten paljon vilppiä näin tässä arvonnassa, esimerkiksi pääpalkinnon voittaja meni täysin uusiksi, sillä ensimmäisenä nostamani nimimerkki ei edes ollut lukijana, saatika että olisi mitään muutakaan ollut mitä osallistumisviestissään väitti.

Myöskään eri nimimerkillä ja samalla sähköpostilla ei kannata samaan arvontaan osallistua useampaan kertaan, taikka samoilla tiedoilla esim. viikkoa myöhemmin, koska kuten sanoin niin tarkastin voittajat extrahuolellisesti, koska tiesin tällaista vilppiä ehkä tulevan.

Toinen mikä minua vähän harmitti oli se, että kaikki teistä eivät lukeneet arvontapostausta kunnolla. Annoin kuitenkin aikaa osallistua arvontaan muistaakseni yli 2 viikkoa, joten mitää kiirettä kommentin jättämiselle ei ollut. Toivoisin siis jatkossa parempaa yhteistyötä arvontojen järjestämiseksi, eli sitä että lukisitte postauksen ja säännöt kunnolla, koska se helpottaa ja mukavoittaa minun työtäni arvonnan järjestäjänä (ja takaa täten paremmin mahdollisuudet siihen, että tahdon toistekkin järjestää teille arvontoja ja kisoja. ;D) Esimerkiksi tuo sähköpostin jättäminen kommenttiin mukaan, meinasin ensin laittaa siihen sääntöihin, että mikäli sähköpostia ei ole kommentissasi, niin arvon uuden voittajan, mutta koska reilusti yli puolella ei sitä sähköpostia kommentissa ollut, niin en siksikään viitsinyt tätä taktiikkaa noudattaa.

Sitten taas olin taas positiivisesti yllättynyt siitä, miten paljon ihmiset kuitenkn jaksoivat panostaa esim kommenteissaan! Oli ihanaa ettei näitä "joo oon lukija kiva blogi 2 arpaa moi"-kommentteja ei tullut. ;D Sain myös hyvää ja rakentavaa palautetta josta aion ottaa opikseni jos vaan voin. :)

Aion kyllä jatkossakin arvontoja yms. järjestää, mutta sama tiukka seula pätee silloinkin. ;D Mulla itseasiassa olisi jo marraskuulle tiedossakin jotain, joten jos nyt ei palkinto osunut kohdalle niin pitäkää silmät marraskuussa. ;) Kirppistäkin olisi tässä piakkoin luvassa ainakin koristeiden osalta joten varsinkin FB:tä kannattaa seurailla sitä silmälläpitäen, siellä kun on helppo kertoa näitä pieniä uutisia. :)

Tänään vielä myöhemmin tulossa kynsiä! :)

17 kommenttia:

 1. OOH! Kiitos, minäkö tosiaan voitin 3. palkinnon?! s-posti on sannaturunen888 (at) gmail.com

  Harmittaa puolestasi vilpilliset osallistujat. :/ Olen jo pitemmän aikaa lukenut blogiasi, mutta en vielä ole tarkoitin tutustunut miten lukijaksi pääsee ja miten se toimii, joten muistelin että olen itsekin ollut pitempään lukijasi, mut kuitenkin jouduin "liittymään" uudestaan. Vai pystyykö jo lukija, kirjautumaan sisään jotenkin? Tai sitten vain muistin väärin, koska olen kuitenkin FB-tykkääjä, joten sekoitinkohan nämä kaksi juttua...

  Mutta ihanaa, että jaksat arvontoja järjestää ja vielä ihanempaa on voittaa :D Oli muuten ensimmäinen kerta kun voitin blogi arvonnassa!

  VastaaPoista
 2. Kirppistä odotellessa ;)

  VastaaPoista
 3. Tämä aloitteleva kynsitaituri taitaa olla maailman onnellisin nainen! :) Kiitos vielä superihanasta(ja jännittävästä..) arvonnasta!

  VastaaPoista
 4. Noh, onnea voittajille ! ;)

  VastaaPoista
 5. Itse voisin ymmärtää tuon osallistumisen, vaikka ei näkynyt lukijana, ihan sillä perusteella vaan, että itse katoan kummasti lukijoista aina välillä, mutta yritän kuitenkin aina kun huomaan niin alkaa lukea uudelleen, mutta jos siis ihan tietoisesti on osallistunut vaikka ei ollut lukija, niin sitä en ymmärrä :DD

  VastaaPoista
 6. Ihanaa!!!! En ole koskaan voittanut mitään, mutta siis sähköposti on janina.bjorkman@hotmail.com :DD

  VastaaPoista
 7. Paljon onnea voittajille! :)

  VastaaPoista
 8. Onnea voittajille =) Mulla on ainakin tuon käyttäjäraadin kanssa hämärän peitossa, miten se toimii, koska joillain näkyy mun liittyminen nimen ja kuvan kanssa, mutta sulla ei näy kuvaa. Mut kommentoidessa kuitenkin tulee kuva, huoh...Ihan käsittämätön, eikä mitään hajua miten sen saa muutettua? Mutta ihan vaan selvyyden vuoksi, en mä ainakaan ole huijari ;)

  VastaaPoista
 9. Hih, mä sain sen muutettua kuitenkin, nyt on kuvan kera lukijaraadissakin;)Sama tyyppi silti kuvalla tai ilman =)

  VastaaPoista
 10. Paljon onnea voittajille!

  -Bronwyn-

  VastaaPoista
 11. onnea voittajille ! (:

  hetken olin hämilläni kun tossa luki että ensimmäiseksi pääsi Janina .. :D sit tajusin et perhana, en minä.

  VastaaPoista
 12. Onnea voittajille!

  Oli ihan pakkoi tarkistaa oma kommentti, ja säpohan se sieltä uupui, joten pahoitteluni omalta osaltani :P Ihan varmasti muistin mukamas sen laittaneeni, mutta en sitten kuitenkaan.

  VastaaPoista
 13. Onnea voittajille ja kiitos Sonnelle arvonnasta! Ajatus on tosi kiva! Ja vaikken itse voittanutkaan niin löysin arvonnan kautta tämän blogin, joten olen hyvin onnellinen, että se järjestettiin! :)

  VastaaPoista
 14. Onneksi olkoon. Harmi ettei omalle kohdalle osunut tällä kertaa. Vilpit on ain akurjia.. Aloin muuten miettimään miksiköhän tuossa sivussa lukee "liity jäseneksi" vaikka jo seuraan blogiasi Oo; Ainakin saan bloggerissa aina tiedon uudesta viestistäsi. Hassua. Enkä seuraa kenenkään blogia ianoastaan ns. "piilo lukijana". Olet muuten inspiroinut minuakin innostumaan lakkojen keräilyssä ja kokeilussa :D Vaikka omistankin vasta 3 kynsilakkaa XD Mutta tästä se lähtee :D

  VastaaPoista
 15. Rouva T: Onnea vain. ;D Mä en ihan kauheesti itsekkään tiedä noista lukijuus-jutuista, sen vaan että voi olla lukijana joko julkisena taikka piilotettuna tai sitten ei ollenkaan. :o

  vaanaikaa: Saa nähdä milloin saan aikaiseksi sen, mutta koitan mahd. pian! :)

  Jenu: :)

  MINTY: Ole hyvä, kiva kuulla! :)

  Janina: Pistinkin spostia. ;D

  Rose: :)

  Mia: Juu se on välillä hassu miten se näyttää mutta siis en epäillytkään että jos kuva ja nimi ei täsmää, vaan katsoin pelkän nimen ja profiilin perusteella. ;D

  Bronwyn: ;D

  jjanina: Voooi ei. ;D

  Rva Melli: Nooh, ei paniikkia. ;D

  Mel@ncholy: Kiva että löysit. :)

  Hikaru: Se lukee aina minun mielestä se liity jäseneksi, vaikka olisi jo jäsen. ;D Kiva kuulla että inspiroin! ;D

  mmilja: Onpa outo juttu, en oo kuullukkaa että noinkin voi käydä. :o

  VastaaPoista
 16. Onnee voittajille, ja kiitti sulle et järjestit näin kivan arvonnan :)

  VastaaPoista
 17. ^^ Ole hyvä, teille on kiva järjestää kun ootte kivoja. ;D

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)