maanantai 19. syyskuuta 2011

Mushroom, Mushroom

Pitkästä aikaa yksiväristä ilman _mitään_ koristeluja! Eli vuorossa seuraava ihanuus Modelsin tilauksesta, ihana harmaamutalilaruskeataupe-lakka nimeltään Mushroom (ihana nimi)!Mun on oikeasti todella vaikea päättää mitä väriä tää lakka edustaa, mutta laitoin tämän harmaa-kiekolle, koska minusta tämä eniten edustaa tummaa harmaata, jossa on eri valoissa havaittavissa violettia ja ruskeaa säväystä. Tää menee samaan kategoriaan Color Clubin Uptown Girlin kanssa, ihan päinvastoin minun normaalia lakkamakua, mutta jokin tässä kolahtaa ja kovasti.

Kuten huomaatte, Mushroom kuivaa monien muiden cremejen tavoin aavistuksen tummemmaksi kuin miltä se pullossa näyttää. Levittyi muistaakseni kohtalaisen hyvin, kuvassa kaksi kerrosta lakkaa. Olisi vaatinut kolmannen (tai huolellisemman levityksen) sillä kuvausvaiheessa huomasin paljaampia kohtia lakan seassa.Kysymys: Haluaisitteko useammin nähdä yksivärisiä lakkaesittelyitä, vai onko lakat koristeluineen parempia? Esim. nyt en aio tätä lakkaa koristella, vaan minulla on jo ihan eri idea mielessä mutta ajattelin kuitenkin vilauttaa tätä kynsillä.

20 kommenttia:

 1. Kiva väri, ei tosin ihan mun tyyppinen. :)

  Mä tykkään itse enemmän katsella koristeltuja kynsiä, mutta kyllä näitä yksvärisiäkin on kiva välillä nähdä. :)

  VastaaPoista
 2. oioioiii! oon kuolannu tota lakkaa ikuisuuden, mutten oo ikinä raaskinut ostaa, koska en oo tiennyt miltä näyttää kynnellä. mutta nyt taidan sen kyllä hankkia ;)

  VastaaPoista
 3. Kivan värinen lakka :)
  Saa myös olla yksivärisiä lakkauksia.

  VastaaPoista
 4. Oonkohan mä tyhmä kun piti oikein googletella toi taupe-sana :D Tosi kivan näköinen muttei varmaan tulisi käytettyä(vähäpuheinen käytännöllinen puoleni puhuu taas... :D). Oon kyllä kuolannut kaupassa ja netissä moneen kertaan, eh..

  Koristellut kynnet on kivempia! Tai sit otat samaan postaukseen kuvat koristelemattomista ja koristelluista kynsistä. :D Mut kyllä mulle kaikki kelpaa, bloggaaja itse päättää mistä postaa. :)

  VastaaPoista
 5. Itse tykkään enemmän koristelluista kynsistä, mutta kyllä silloin tällöin ihan mielellään pelkkää lakkapintaa katselee. Useammin voisit kyllä esitellä lakan kynsillä ennen ja jälkeen -tyylillä: Ensin pelkkä lakka kynsillä ilman koristeluita ja sen jälkeen kuva koristeiden kanssa. (:

  VastaaPoista
 6. Koristeluineen ehdottomasti! :)

  VastaaPoista
 7. Nää yksiväriset on mun mielestä ehkä just niitä hyödyllisimpiä postauksia! Helpottaa ostotilannetta, kun on nähnyt täällä miten joku lakka käyttäytyy ja kuivuu, kävin mm. Ite tänään ostaan seppälän models own-alesta kolme lakkaa ja valintaa helpotti suuresti että täällä on nähnyt niitä jonkun verran esiteltävän. Kuitenkin varmasti jokainen lakkaaja käyttää arkena paljon yksvärisiä, niin erityisesti merkkikohtaiset arviot laadusta ja kestävyydestä jne, on hyödyllisiä. Joten Jeep them coming! :))

  VastaaPoista
 8. Itellä on ollu Mushroom jo pidemmänaikaa,mutta siitä tykkään kuitenkin aina vaan(; Ihana lakka, ja söpöin nimi ikinä.

  Enemmän tykkään koristelluista, mutta kyllä nääkin käy:D

  VastaaPoista
 9. Ehdottomasti koristelujen kanssa! On olemassa niin monia blogeja joissa esitellään pelkkiä swatcheja. Voit toki esitellä silloin tällöin jonkin lempparilakkasi / uutuuden, mutta älä vain siirry kokonaan niiden puolelle... :)

  VastaaPoista
 10. Oi että! Onpas nätit. <3 Minä kannatan että otat kuvan kynsistäsi pelkällä lakkalla ja sitten toinen koristeluiden kanssa. ;)

  VastaaPoista
 11. Voisitkohan mahdollisesti tehdä jotkut syksy teemaiset kynnet :D tai sitte jotkut erikoiset, mitä ei oo nähny sulla? :):)

  VastaaPoista
 12. Tosi nätti lakka!
  Tykkään sekä yksivärisistä että koristelluista lakkauksista :)
  Yksivärisissä erityisesti se hyvä jutttu, että näkee millainen joku lakka on kynnellä, jos vaikka on harkinnut sen ostamista :'D

  Itsekkin tein viimeviikolla kynsblogi. Saa käydä kurkkaamassa, jos kiinostaa :>

  VastaaPoista
 13. Tykkään kaikista eniten koristeluista, joita _ei_ ole tehty konadeilla :) Mutta kyllä on kaikinpuolin mahtava blogi :D♥

  http://mynailpolishworld.blogspot.com/

  VastaaPoista
 14. Ihana lakka! Täytyypi varmaan hilppasta lähimpään seppälään ja napata tämä kaunokainen hyllystää matkaan mukaan :D

  VastaaPoista
 15. Paradead: Jep, ei tämä ole yhtään minunkään tyyliäni, mutta silti jotenkin kolahti. ;D

  Peppi: Kantsii kyllä! ;)

  Rose: Hyvä homma. :)

  Nora: Ei se taupe varmasti ole niin yleisesti käytetty sana, joten ei huolta. ;D

  Lintunen: Olen itsekin miettinyt tuota että jos ottaisi ennen koristeluita kuvan, mutta koska tapaan siistiä kynnet vasta ihan lopuksi niin mietin mitähän siitä tulisi. ;D

  Aurica: Whii! :)

  Lotta: Kiva kuulla, pitäisi enemmän muistaa kuvailla lakkojen levittyvyyttä ja peittävyyttä ja tehdä muistiinpanoja niin muistaisin kertoa teille sitten. ;D

  Mmeri: Mushroom on <3 ;D

  KaniFani: En todellakaan siirry pelkäksi swatch-blogiksi, enkä edes niin että suurimmaksi osaksi laittelisin vain yksivärisiä lakkauksia, vaan mietin vaan että jos silloin tällöin laittaisi. ;D Koristelu on enemmän minun heiniäni kuitenkin kun tykkään näpertää. :)


  Elisabeth: Tuo olisi hyvä idea muuten, muttakun tapaan siistiä lakkaukset vasta koristeluiden jälkeen, enkä tahdo siistimättömiä kynsinauhakuvia tänne. ;( Mutta enköhän saa jonkun kompromissin kehitettyä! :)

  Anonyymi: Voin toki, täytyy tehdä nopsaan jotain syksyisää, ennenkuin tää syksy on jo ohi! :D

  Sazu: Olen ihan samaa mieltä, swatchit on kukkarolle vaarallisia! ;D Käyn kurkkimassa!

  Anne: Kiitän! :)

  Vilkku: Suosittelen tätä lakkaa kyllä! :)

  VastaaPoista
 16. Kivan värinen lakka, mutta ei taida päätyä omalle ostoslistalle... Itse tykkään enemmän koristelluista kynsistä, mutta onhan välillä kiva nähdä yksivärisiäkin lakkauksia.

  VastaaPoista
 17. Oletko huomannut, että seppälästä saa nyt kyseisiä lakkoja kolme kahden hinnalla? Sinne siis, jos lakat on hyviä.

  VastaaPoista
 18. Molemmat käy :) Ku on pelkkä lakka ni näkee lakan värin paremmin mut sitku on koristelui ni niist riittää yleensä juttuu enemmän ja ne on kivoi :D

  VastaaPoista
 19. http://fi.gosupermodel.com/tscinv/wGpRwFCqTgTlKbvl

  Heii, olen nuori tyttö, joka seuraa innokkaasti tätä blogia. En omista omaa blogia, mutta käyn tuolla, goSupermodelissa. Ei varm,aan ketään kiinnosta, mutta haluaisin mainostaa sitä muillekin. Käy kokeilemassa sitä, oman mallin luominen on helppoa ja hauskaa.

  VastaaPoista
 20. elli: Jeppaa, yksivärisetkin on joskus ihan kivoja. ;D

  Maubella: Oho, en ole huomannut, kiitos tästä! :)

  Nebu: Totta, totta. ;D

  Anonyymi: :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)