tiistai 6. syyskuuta 2011

Holo holo holo!

Koko kesän kestänyt odotus on palkittu: mun hololakat on vihdoin turvallisesti kotona!

Mitäs sitä nyt onkaan tullut hankittua?Vasemmalta alkaen:
Catherine Arley:
806, 801, 668, 807800, 805, 676, 667672, 804, 670, 673, 677

Kaikki muut ovat hololakkoja, mutta väittäisin että ylimmän kuvan 807 on normaali shimmerlakka. Kuvat otettu sateisena päivänä, joten pahoittelen ettei lakkojen holomaisuus ehkä ihan välity sinne asti. Näitä lakkoja tullaan kuitenkin varmasti näkemään tulevaisuudessa ja toivottavasti paremmissa kuvissa. ;D

Nyt moni varmaan miettii mistä näitä ihanuuksia saa. Noh, ennen kuin sanon niin pyydän, älkää pyytäkö minulta apua näiden shoppaamiseen, sillä en tahdo suositella tätä kauppaa hyvällä tahdolla kenellekkään. En tahdo ottaa vastuuta siitä että joku tilaa minun ohjeilla/avustuksella ja pettyy, eli omalla vastuulla tilaatte jos tilaatte! Olen kuullut hyvin samankaltaisia kokemuksia muilta tästä nettikaupasta tilanneilta.

Näitä saa siis tästä nettikaupasta. Ai miksikö en suosittele tätä kauppaa? No aloitetaan sillä, että tilaaminen on äärimmäisen hankalaa, sillä kaupan omat kynsilakkaswatchit eivät kerro totuutta lakoista. Kaikkia lakkoja ei itseasiassa edes ole listattu sivuille vaan ne on osattava pyytää erikseen tilaukseen.

Tilasin lakat kesäkuun lopussa ja ne ovat minulla nyt. Kynsilakkojen saaminen kesti siis yli kaksi kuukautta ja se aika sisälsi useita erittäin vihaisia meilejä minun osaltani. Kun lakat vihdoin oli saatu kuljetukseen, oli pakettini kuulemma postin mukaan levinnyt matkalla, ja arvuuttelimme postin työntekijän kanssa mahtavatko kaikki lakat olla tallellakaan. Olivat ne onneksi, siitä plussaa pakkauspuolelle.Asiat joista voin tätä puljua kiittää ovat asiakaspalvelu, eli meileihin saa nopean vastauksen ja toinen on hintapuoli. Nämä kynsilakat nimittäin maksoivat n. 1,10e/kpl ja 15 euron postikulut päälle. Ei hullumpaa. Lakat ovat laadultaan hyviä, mutta en tule enää asioimaan kyseisessä kaupassa. Eli toistan, älkää pyytäkö apua kyseisessä kaupassa asioimiseen, sillä en aio ottaa mitään vastuuta kyseisessä kaupassa asioinnista.

Mutta voin sen sijaan vihjata että jos nämä lakat kolahtivat etkä kuitenkaan uskalla riskeerata tilata itse, niin marraskuussa kannattaa seurailla blogia tiiviimmin. ;)

Onko teillä kokemuksia kyseisistä Catherine Arley-hololakoista tai tuon nettikaupan toimivuudesta? :o Mitä piditte lakoista, nousiko jo suosikkeja joita tahtoisitte nähdä paremmissa kuvissa?

10 kommenttia:

 1. En ole ikinä kuullutkaan kyseisestä merkistä tai kaupasta.
  Näyttää kaikki kyllä ihanille lakoille. :)

  VastaaPoista
 2. Tuo 800 näyttäisi aivan mun unelmalta... Q.Q

  VastaaPoista
 3. Hienon näköisiä, mutta en kyllä jaksaisi itse moista tappelua saadakseni nuo lakat :D

  VastaaPoista
 4. Rose: Ne on kyllä ihania, vaikkei olekkaan kauhean tunnettu merkki. ;D

  aisku-: Se on tosi erikoinen kun on ihan tummanpunainen holo, en ole aiemmin nähnyt vastaavaa. Ja se on yksi minunkin suosikeistani. :)

  Papu: No äläpä, jos nyt tietäisin etukäteen että joutuisin yli 2 kk odottamaan noita, niin voisi olla tilauksen laita toisin.. ;D

  VastaaPoista
 5. Ja kiitti vastauksesta :3 ♥

  VastaaPoista
 6. Hurjan kuuloinen tilaussessio, mutta lakat on kyllä kauniita, omaan silmään otti varsinkin tuo 673 ja 677, melkein tekis mieli itsellekkin tilata, mutta taidan olla hermoiltani liian heikko moiseen odotteluun =)

  VastaaPoista
 7. 800 ja 804 ois kivaa nähä paremmin :) Kivoilt näyttää kyl kaikki lakat, ja mulle tosiaa ihan uus merkki.

  VastaaPoista
 8. Iituuu: Ole hyvä! :)

  Hanna: Jep, oli kyllä yllättävän vaikeaa! Voin kyllä sanoa että jos olisin etukäteen tiennyt että tosiaan menee useampi KUUKAUSI niin voi olla että olis tilaaminen jäänyt.. :o

  Nebu: Tuo punainen 800 varmaan ainakin tullaan näkemään piakkoin! ;)

  VastaaPoista
 9. Toi 800 väei olis niin mun unelma. Sulla taiski jo olla se sun kynsissä?

  VastaaPoista
 10. ^^ Niin oli tätä kynsillä, se on ihana! :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)