maanantai 24. lokakuuta 2011

Merelliset kynnet

Mun kesti tosi kauan miettiä millä nimellä näitä kutsutaan englanniksi, oikea ilmaisu olisi kai nautical nails. Eli kyseessä olisi vapaasti suomennettuna merelliset kynnet, joissa on vahvoja perusvärejä ja pikkupikku piperrystä.



Näiden kynsien ansiosta sain muuten 4 kynsilakkaa pois mustasta laatikosta, nimittäin China Glazen First Maten, China Glazen Hey Sailorin sekä Eveline Party Coloursin lakat 467 ja 475. Olin päättänyt, että teen seuraavaksi First Matella jotain ja mustaa laatikkoa tutkiessani löysinkin sille pariksi samasta kokoelmasta punaisen Hey Sailorin. Niillä sitten pohja ja vinoittain kärkiin punaista ja sinistä glitterlakkaa.



Lakkailujen jälkeen oli aika koristella. Mietin ensin jotain valkoisia viivoja koristelulakalla, mutta päätinkin kokeilla microhelmiä pitkästä aikaa. Tein siis nimettömiin ja peukkuihin ankkurit microhelmillä. Microhelmiä on vettä ja appelsiinipuutikkua käyttäen yllättävän helppo hallita! Ainoa miinuspuoli näihin kynsiin tuli noiden punaisten microhelmien värikestävyydestä - kuten kuvasta näkee, niin ne eivät pitäneet väriään päällyslakan kanssa, murr. Ei se nyt niin hirveästi haittaa koska ei sitä oikeasti huomaa paitsi tällaisessa lähikuvassa. Mutta siniset oli näköjään siinä suhteessa parempia, olivatkin eri hyrrästä.



Näiden kynsien kuvailussa oli kyllä omat hankaluutensa, sillä ottamissani kuvissa sininen näkyi oikean sävyisenä ja punainen aavistuksen vaisuna. Kun taas muokkasin niin punainen oli oikeaa sävyä ja sininen liian kirkas. Toisen haasteen kuvaukseen toi tuo, että piti saada peukku mahtumaan kuviin taas neljän sormen sijaan. ;D Mutta nyt lopetan valituksen, kyllä nämä kuvat silti ihan paikkansapitäviä on ja asiansa hoitavat!

Aluslakkana käytin muuten tälläkertaa Orlyn Calcium Shieldiä, jota suositellaan käytettävän viikoittain tai siis vaihdettavan ja käytettävän aluslakan tavoin. Laitoin kaksi kerrosta aluslakaksi ja yllätyin, miten kiiltävän pinnan tämä jätti! Jätti myöskin sellaisen nahkean pinnan, jolle värilakan voisi kuvitella hyvin tarttuvan. Katsotaan mikä on lakan kestävyys tämän päällä, sillä näin vahvan värisissä kynsissä kärkikulumat yleensä näkyvät hyvin.

Tuosta punaisesta Hey Sailorista tais muuten tulla mun lempparipunainen! Ei yhtään liian oranssi eikä sininen vaan justiin sellainen punainen punainen! Aivan ihana. Peittävyys olisi saanut olla parempi, mutta levittyvyys oli hyvä. Sininen First Mate sen sijaan oli levittyvyydeltään ihan kummallinen, mutta peitti hyvin. Miksei nää kaksi olis voineet yhdistää ominaisuuksiaan ja tehdä kaksi täydellistä uutta lakkaa mun kokoelmiin?



Miltäs kynnet tälläkertaa näyttivät? :)

Tämä postaus oli ajastettu.

31 kommenttia:

  1. OI miten ihanat! Tykkään kovasti :)

    VastaaPoista
  2. Nätit! Tuli heti jo pelkistä väreistä meri mieleen :)

    VastaaPoista
  3. Ihanat kynnet ! Rakastan tollasia merihenkisiä kynsiä, ite en oo viel toteuttanu kummiskaan sen tyylisiä. :)

    VastaaPoista
  4. Aivan upeat kynnet! tykkään!

    VastaaPoista
  5. Kivan näköset. Ittekin voisin välillä kokeilla perusvärejä, kun noita en ookkaan kamalasti käyttänyt. :/ Hienosti oot tehny noi ankkurit. :)

    VastaaPoista
  6. Hienoot! Oon ettinyt ihan peruspunaista vanhan loppuneen tilalle pitkään ja tämä kuullostaa (ja näyttää) ihan loistavalle. (;

    VastaaPoista
  7. Ihanat kynnet :) pakko sanoa että merellisestä tulee mieleen korallit ja kalat ja meritähdet että ehkä nää on enemmän merihenkiset? :D

    VastaaPoista
  8. Aivan ihanan väriset lakat! Tahtoo tahtoo tahtoo....

    http://nlle.blogspot.com/

    VastaaPoista
  9. Ihanat kynnet, nuo ankkurit ovat niin söpöt!
    Itsellä ei ole noita lakkoja (vielä), mutta jos näen alennuksessa niin aijon kyllä ehdottomasti ostaa!

    VastaaPoista
  10. Tosi ihanat kynnet! :3 itse olen ajatellut kokeilla noita microhelmiä kans tässä piakkoin ja toi kuulostaa hyvälle se veden kanssa pelaaminen, täytyykin kokeilla! Koska jos kirkkaalla lakalla lähtee tekemään, on ne kaikki yhdessä nipussa. :D Eli kiitos vinkistä taas! (--:

    http://cuddlycupcake.blogspot.com/

    VastaaPoista
  11. Oi tosi ihanat! :) noi ankkurit on hienot ^^

    VastaaPoista
  12. Hauskat! Kiva idea käyttää microhelmiä muuten yksinkertaisiin kynsiin. Nuo kynnet eivät hyppää silmille vaikka ovatkin tosi näyttävät. Jos kuvitellaan, että olisit vaikkapa maalannut ankkurit tai laittanut tarroja, kynnet olisivat olleet huomattavasti "epähienommat" (voi tätä minun suomen kielen taitoani !! sanat hukassa :D ). Käytähän seuraavalla kerralla CGn Senorita Bonitaa ja / tai Blue Iguanaa, jookojookojooko ?? :)

    VastaaPoista
  13. Hauskat, tykkään itse kovasti koristeluista, joissa muutama kynsi on erilainen kuin muut. Tosi hienot kyllä :).

    VastaaPoista
  14. Kauniit, joskin alkoi samantien soimaan "Ankkurit nostakaa..." päässä :D

    VastaaPoista
  15. Hauskan näköiset nuo glitterit kärjissä, sopii hyvin näihin kynsiin :)

    VastaaPoista
  16. tosi hienot kynnet! :)

    http://rakkaudestakynsiin-iipatin.blogspot.com

    VastaaPoista
  17. Ihanat! Oot kyl tosi tarkasti laittanu noi mikrohelmet :)

    VastaaPoista
  18. Kiitos kaikille! :)

    elli: Tämä Hey Sailor on oikeasti paras punainen johon olen törmännyt.

    Jenny: Tosiaan, hakemani sana oli merihenkiset, jostain syystä se muuttui sitten postaukseen merelliseksi. :D

    KaniFani: Yritän käyttää niitä mahd. pian! :D

    VastaaPoista
  19. Tykkään! Mulla on muuten ittellä kans ihan täydellinen punanen lakka :o Nivean lakka, sävy 36/40 Cardinal... ostin sen ihan sattumalta jostain ruokakaupan alehyllystä enkä edes tajunnut että se voisi olla niin ihana :D Harmittaa vaan kun en oo missään muualla enää nähny, osaatko sanoa saako noita mistään enää..?

    VastaaPoista
  20. Sievät ovat, ehdottomasti! :) Tosin näyttivät kauhean tutuilta, käy katsomassa nämä: http://katsekohtikynsia.blogspot.com/2011/09/first-mate.html

    Tosin ei vaadi kyllä sinänsä kauhean suurta heureka-hetkeä, että yhdistää tuon sävyn ja ankkurit mielessään :)

    VastaaPoista
  21. aisku-: Kiitän! ;D Hei oon tainnu kanssa nähdä sen jossain alekorissa joskus ja katoin että ompa kiva punainen, mutta en ole nyt hetkeen törmännyt siihen.

    Papu: Tattis ja kappas! :D Ei tosin ole ihmekkään, kun tämä ChG:n kokoelma on merihenkinen ja kokoelman nimikin on Anchors Away, joten ei ihme jos meriaiheisia ankkurikynsiä löytyy enemmältikin. ;D

    VastaaPoista
  22. Tosi kivat, teitkö noi ankkurit itse? Ja noi värit on kyl tosiaan kivoja!! :)

    VastaaPoista
  23. Ihan sairaan ihanat! Rakastuin♥

    VastaaPoista
  24. Yksinkertaset, mut tosi kivat ! Mun mielest sult ei oo tän tyylisii kynsii hirveest nähtykkää :) Eli tummii ja tälläsee "sailor" - henkisii. Kivaa vaihteluu tälläinkii. Ja toi glitter nois käris on viel piste i:n päälle. Aina pitää olla vähä blingblingii ;)

    VastaaPoista
  25. Iituu: Kiitos ja juu ihan itse väkersin microhelmistä nuo ankkurit. ;D

    Fakkari: Kiitos paljon! :)

    Nebu: Kiitos! Juu hirveän usein ei kyllä tummaa minun kynsillä näe, mutta kaikkea pitää aina kokeilla. ;D

    VastaaPoista
  26. Oh, kommentoin nyt tällaseen aika vanhaan postaukseen. Mutta on vaan pakko sanoa, että tosta sinisestä tulee tosi paljon mieleen ginatricotin Marina, jonka juuri hankin. Periaatteellisista syistä "vihaan" sinistä, ja ostinkin sen vain siksi, että 3 lakkaa sai tarjouksella, ja sitten yllättäen näistä kolmesta sininen päätyikin ensimmäisenä kynsille ja olikin ihan hypnoottisen ihastuttava! Näin sitä joutuu pyörtämään puheitaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monet on kyllä tuota Marinaa hehkuttanut, kai se on pakko hankkia joskus vaikkei siniset oo kyllä munkaa lemppareita. ;D

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)