keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Ufokynnet

Foliohattuisia pieniä miehiä? Ihmeellisiä nappuloita ja vauhtiraidat? Ufoalus? No en tiedä, mutta aika scifiltähän nämä kynnet vaikuttavat. Se siitä ajatuksesta tehdä fiinit kynnet ihanalla glitterlakalla - minua ei olisi saanut päästää strassien ääreen eilen ollenkaan.



Okei no ei nämä nyt niin ufoilta näytä kuin ehkä pelottelin, mutta en vain pääse siitä ufoajatuksesta eroon! Kynsillä siis mustasta aukosta laatikosta paljastuneet Models Own Sterling Silver sekä Color Club Platinum Record (saatu). Nämä olivat täydellinen pari, täydentävät toinen toistaan kivasti. Mustassa laatikossa on muuten tällä hetkellä 42 lakkaa! Useita on jo päästetty laatikosta pois, mutta löysin sinne myös tilalle mm. Wild and Crazyn Purple Glitterin, jota en ollut edes ensimmäisessä karsinnassa muistanut ollenkaan, laittaakseni sitä mustaan laatikkoon, krhm..



Ensin tarkoitus oli tehdä vain kynnet joissa olisi vain tuota Platinum Recordia Sterling Silverin päällä, mutta sitten halusin kokeilla siihen kuitenkin jotain muutakin. Päätin sitten pitkästä aikaa ottaa teippirajausnauhat käyttöön ja tällaista tuhoa sain aikaan. En nyt voisi sanoa että nuo koristelut tätä lakkaa kaunistavat, pikemminkin päinvastoin. Olisi vain pitänyt kuunnella Sallan neuvoa ja tehdä tähän mustat konadoinnit tai sitten vaikka ihan vaan jättää koko koristelulaatikko rauhaan täksi illaksi. :D



No siitä Platinum Recordista sitten. Lakkahan on värittömällä pohjalla oleva glitterpommi, jossa hopeita isoja hexglittereitä ja pikkuruisia pyöreitä hopeita glittereitä. Tämä on ihan mieletön varsinkin hopean, peittävän lakan päälle kerrostettuna, hohtaa juuri niinkuin folio. Kuvat eivät ehkä ihan anna oikeutta, mutta kyllä tämä folion tavoin heijastava on. Yksinään itsensä päälle kerrostettuna tarvitsee varmaan aika monta kerrosta, joten kuten jo edellä mainittu, suosittelen tätä kerrostettavan jonkun lakan päälle.

Mulla olis aika tavalla sata ja yksi asiaa vielä sanottavana näistä kynsistä ja päässä jylläävistä ajatuksista, mutta sillä on jo ilta ja olen lukenut tänään itseni pyörryksiin, niin tyydyn vain ajastamaan tämän huomiselle aamuksi (tai siis kun tätä luette niin siis tälle aamulle) enkä kerro enää yhtään lisää ufotarinoita tai on varmaa, että valkotakkiset miehet ovat huomenna minua ovella odottamassa kun tulen kotiin..




Tuovatko kynnet teillekin mieleen ufot? :D

Tämä postaus oli ajastettu.

25 kommenttia:

  1. Tuo itsellekkin mieleen jollain tavalla ufot. :D
    Mutta kivat kynnet :)

    VastaaPoista
  2. Viimeisestä kuvasta tuli mieleen peilipallo :D. Aika glitteriset on tosiaan. Jäikö pinta kovin rosoiseksi ja laitoitko näihin monta kerrosta päällyslakkaa?

    VastaaPoista
  3. Tyköstyin tohon lakkaan, tosi kivoilta näyttää kynnet. (: Ja joo, kyllä noi vähän ufoilta näyttää :DD Nyt tekis itekki mieli lakkaa kynnet mutta ei oo oikeen aikaa tänään :/

    VastaaPoista
  4. Ihanat ufo-kynnet =)
    Mä oon kyllä niin totaalisesti kaiken kiiltävän perään, ettei tosikaan :D

    VastaaPoista
  5. IIIIK!!! UFOJA :))))) mullekkin tuli ihan mieleen ufot :)

    VastaaPoista
  6. Hauskaa ufohöpinää :D. Mun mielestä ei oo ihan parhaimpia kynsiä mitä oot tehny.

    VastaaPoista
  7. Mullakin tuli ufot mieleen. :D ja hauskat höpinät taas, haha. :DD

    VastaaPoista
  8. Voi nuohan on söpöt!? En kyllä tiedä miksi. :D Itse haluaisin kovinkin tuon Platinum Recordin, mutta katsotaan viitsinkö tilailla ittelleni samalla kun tulee kaverin joululahja.

    VastaaPoista
  9. Mulle ei taas tuu olleskaan mieleen ufot vaan discopallo, hih :D:D Lakka on kyllä upee, mutta en ostais sitä itelle...

    VastaaPoista
  10. En mä nyt ihan ufoiosta tiiä, mut skifit on, juu!! Toi nauhakoristelu on tosi kiva, mistä oot ostanu nauhat + kuin paljon makso?? Ja hopee on kans tosi kiva, kun siinä on erinkokosia glittereitä. Aijotko muuten tehä halloween kynnet?? :)

    VastaaPoista
  11. ihan mielettömän ihanat <3

    VastaaPoista
  12. Mulla tuli ufojen lisäksi diskopallot mieleen :D On kyllä aika mielenkiintoisen näköinen tuo Color Clubin lakka, täytyy sanoa.

    VastaaPoista
  13. miks sun blogin lopussa lukee aina '' tämä postaus on ajastettu '' ? :D ja jos se tarkoittaa sitä, että kun kirjoitat sen postauken ja sitten teet sen ajastuksen niin se blogi julkaistuu vasa siihen aikaa, niin miten ajastat sen ? :D

    VastaaPoista
  14. Rose: Kiitos! :)

    Sannu: Niin tuleekin muuten! Ei jäänyt kovinkaan rosoiseksi, toki sen tuntee mutta kun nämä glitterit on onneksi sileitä niin ei ollut paha. Muutamia yksittäisiä hippusia sai kyllä repiä irti ettei törrötä, mutta yhden kerroksen pistin vain päällyslakkaa! :)

    Soneü: Hih, kiitos! Kynsiähän voi lakata milloin vaan! ;)

    Mia: Kiitos, sama homma! ;D

    Anonyymi: Hih. ;D

    Vilkku: Samaa mieltä. ;D

    SIENININA: Kiitän! :)

    Karkki: Hih, tattista. :)

    Rossu: Kiitos! On nää tavallaan ihan kivat, tavallaan en tykkää. Ilman koristeluita oli parempi. ;D

    elli: Discopallo kyllä kuvaa tätä lakkaa hyvin!

    Iituu: Kiitän, rajausnauhat on joskus ajat sitten ostettu eBaysta eikä kyllä mitään hajua paljonko maksoi. :o Ja juu aion ehdottomasti tehdä halloween-kynnet, sitä varten hankin yhden Konadin laatankin! :)

    Lotta: Kiitos! :)

    Zerathy: Se on uniikki lakka kyllä, en osaa heti mitään vastaavaa lakkaa edes nimetä. ;D

    Anonyymi: Juurikin sitä se tarkoittaa, ajastuksen saat silloin kun kirjoitat uutta blogitekstiä ja painat Julkaisuasetukset -nappia ja kirjoitat siihen ajan jolloin tahdot postauksen tulevan ulos. :)

    VastaaPoista
  15. taas pakko kommentoida että aivan älytömän upeat kynnet ja tuo lakka vaikuttaa ihan älyttömän siistiltä! :D

    VastaaPoista
  16. tulee jotenkin kalan suomut mieleen, vaikkei väri ihan täsmää mutta kuvio ja kimaltelevaisuus kyllä! :D

    VastaaPoista
  17. hauskat kynnet! :) onko tossa ufodiskopallolakassa siis mukana myös kultaista glitteriä?

    VastaaPoista
  18. Itselle tuli mieleen diskopallo :)

    VastaaPoista
  19. hmm. Mulla on ihan samanlainen lakka, paitsi vihreillä glittereillä! Joku kirppikseltä parilla eurolla ostettu, mutta muuten sama! :o

    VastaaPoista
  20. Mä aattelin että etten kommentis sun joka postausta ku kommentit on "hienot" tai "ihanat" luokkaa lähes aina, joten oon onnistunu pikkasen :D. Tosi kivat noi kynnet on hyvä että pääsit koristelu laatikolle.

    VastaaPoista
  21. Ihan lakka! Just kun mietin omassa blogissa, että mistä tälläsen löytäs :)

    VastaaPoista
  22. Mä en tiiä mikä näist tulee mielee :o Mulle tulee jotenkii mielee suklaapatukka... En kyl yhtää tiiä miks :D Tai pikemminki sen kääre. Mut nää on tosi blingbling, ja se on hyvä ;) Oliks toi kuinka hirviö poistaa ?

    VastaaPoista
  23. KRIS: Kiitos ja siisti se onkin, erikoinen! :)

    Anni: Hihi, kieltämättä. ;D

    maijuemilia: Kiitti! Ei ole kultaista, ihan puhtaan hopea lakka. :)

    Dahlia: ;D

    Sandra: Kuulostaa hyvälle! ;D

    Justiina: Hihi, kiitos. :)

    Alcyone: Hih, hyvä jos nyt löysit! :)

    Nebu: Siinä jossain suklaapatukassa ainakin on olut tämäntyyppinen kääre! Ja ei ollut yllättävää kyllä kamalan pahakaan, folion kanssa poistin ja annoin 8 min vaikuttaa, lähti oikeastaan kokonaan siten. :)

    Maiju: Eikös! :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)