maanantai 5. joulukuuta 2011

Synttärikynnet lakkauskilpailun finaaliäänestys alkaa!

Nyt on seulottu finalistit suuresta joukosta kynsiä, iso kiitos osallistuneille! Valitsin finaaliin 15 kuvaa, jotka minun mielestäni eniten voiton ansaitsisivat.

Synttärikynnet oli aiheena sen verran laaja, että se antoi tulkintavaraa, osa tulkitsi sen niin, että kynsistä pitää näkyä synttärimeininki ja osa taas niin, että synttärikynnet ovat ehkä koristellummat, blingimät yms. Kaikki ajattelutavat ovat oikeita, eli sen mukaan en rajannut yhtään kynsiä, etteivät vastaisi teemaa! :) On sen verran erilaisia kynsiä kuitenkin, että luulisin jotta löydätte varmaankin kaikki äänestettävää! ;)

FINALISTIT

1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15.
Äänestys tapahtuu seuraavasti:

- Valitse finalistikynsistä paras ja jätä tähän postaukseen kommentti, johon liität kuvan numeron jota tahdot äänestää, sekä sähköpostiosoitteesi. Helppoa! Muistakaa sähköposti, sähköpostittomia ääniä ei lasketa mukaan.
- Äänestäjän ei tarvitse olla lukija tai edes Blogger-tilillinen, myös anonyymit voivat äänestää, kunhan kaikki muistavat sen sähköpostiosoitteensa mukaan!
- Äänestys loppuu tämän viikon sunnuntaina, 11.12 klo 23.59. Lasken äänet ja ilmoitan voittajat maanantaina.
- Voittajia arvotaan kaksi, pääpalkinto menee eniten ääniä saaneelle ja näyttää seuraavanlaiselta:

Pääpalkinto eniten ääniä saaneelle: Lisäksi arvotaan kaikkien sääntöjen mukaan osallistuneiden kesken palkinto, joka on seuraavanlainen:

Palkinto joka arvotaan kaikkien sääntöjen mukaan osallistuneiden lakkaajien kesken:+ Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan ylläripalkinto, muistakaa siis se sähköpostiosoite! ;)

Eikun äänestämään ja toivottavasti tekin pidätte finalistikuvista yhtäpaljon kuin minä! ;D