tiistai 6. joulukuuta 2011

Vihreätä itsenäisyyspäivää!

Aika jälleen talvisille/jouluisille kynsille!

Sisävalaistus
Alle pistin Orlyn Halley's Cometia, joka on ihana mutta päässyt kynsilleni tätä ennen vasta yhden kerran! Asia piti äkkiä korjata. Onneksi Halley's sopii tähän joulunaikaan mainiosti joten sen onnistui vetää näihin kynsiin nyt. ;D Nimettömässä Color Clubin Wish Upon A Rock-Star*, joka on kanssa ehdoton joululakka, koska sisältää vihreää, punaista, kultaista ja hopeaa.

Luonnonvalo
Koristeluita mietin tehdä ensin akryylimaaleilla mutta niinpä niin, nyt kun olen kotikotona, niin ne akryylivärit odottavat kiltisti Vaasassa, murr. Ohjeistin äitiä tuomaan ne mulle huomenna (ja samalla vähän siveltimiä ja fimotangot jaja..) Koristelussa sitten käytinkin Konadin m59-laattaa* ja Color Clubin Solid Silver*-lineriä! Sillä voi stämpätä yllättävän hyvin! :o Meinasi jo paniikki iskeä, kun mun luotto stamping-hopeani, eli China Glazen Millennium lepäilee kanssa kotona, onneksi oli korvaaja joukossa ja onneksi tajusin sitä testata. ;D

* Tuotteet saatu CesarsShopista

Luonnonvalo
Koristeluna strassirykelmiä. :) Tykkään näistä kynsistä paljon! Tänään teen varmaankin sinivalkoiset kynnet, jotka tulevat sitten huomiselle julkaisuun jos päätän ne tehdä.

Pari sanaa tuosta kynsienlakkauskisan äänestyksestä! Eli ihanan paljon ootte äänestäny, huh, ainakin mulla riittää töitä taas. ;D Edelleen peräänkuulutan sitä, että muistakaa oikea ja toimiva sähköpostiosoite kommenttiinne, ilman sitä ei ääntä lasketa, etkä myöskään osallistu äänestäjien kesken arvottavaan palkintoon. Tällä tavoin ehkäisen sitä, että omaa kuvaa ei äänestetä sataa kertaa anonyymina tms. :) Voitte toki poistaa oman kommenttinne jos huomaatte puuttuvan spostin tms. mutta poistelen niitä itsekin jos jaksan ennen äänestyksen loppumista, mutta äänestyksen loputtua viimeistään karsin, jotta samalla sähköpostilla ei tule useita ääniä ja että jokaisessa äänestyskommentissa on sähköposti.

Sonne toivottaa kaikille oikein mukavaa ja rauhallista itsenäisyyspäivää! :)

13 kommenttia:

 1. Oi ihanat kynnet, ja ihana tuo Color club <3!

  VastaaPoista
 2. VAU! Älyttömän ihanat ♥

  Rauhallista itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 3. Hyvää itsenäisyyspäivää! :)

  Olisi kiva jos ehdit tehdä myös itsenäisyyspäiväkynnet :) Oon itse just tekemässä. Kynnet on nyt siniset (ekaa kertaa elämässäni :o ), mutta koristeluja en ole vielä päättänyt.

  VastaaPoista
 4. Kivat kynnet, ja ihana toi koristelu :)

  VastaaPoista
 5. Hyvää itsenäisyyspäivää sinullekkin! :)

  VastaaPoista
 6. Happy Independence Day!!

  VastaaPoista
 7. ^^ Iso kiitos teille kaikille, thank you! :))

  VastaaPoista
 8. Ihana väri! Pitäisiköhän antaa ColorClubille uusi mahdollisuus.:)

  VastaaPoista
 9. ^^ Tämä on kyllä ihana lakka, kannattaa ehdottomasti antaa mahdollisuus uusiksi! Ehkä sulle sattui joku maanantaikappale? :o

  VastaaPoista
 10. Toi Halley's Comet on ihana lakka ! Samoin WUARS :) Ja kynnetkii on ihanat, kivan talviset ja toi lakka tuo tosiaa jotenki mielee itsenäisyyspäivän =)

  VastaaPoista
 11. ^^ Kiitos molemmille! :))

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)