maanantai 12. joulukuuta 2011

Voittajia voittajia!

Olisi aika julkistaa voittajia!

1. Ensinnäkin, nyt on lakkauskilpailu ratkennut ja sen voitti 55 äänellä lakkaus numero 9!Kynnet on tehnyt Marjut K. Oikein paljon onnea! :) Otan sinuun yhteyttä vielä tänään ja sinulle lähtee alla oleva paketti matkaan!Toiseksi kisassa tulivat  Riikan ihanat Hello Kitty-kynnet numerolla 12 ja ääniä kerääntyi kynsille 35 kpletta:Kolmannelle sijalle kirivät Merin kakkukynnet numerolla 10 ja ääniä kertyi 33 kpletta.2. Kaikkien osallistuneiden kesken arvottiin seuraavanlainen palkinto:Arvonnan suoritin random.org:lla ja ylläoleva palkinto lähtee Janita V:lle, otan sinuunkin yhteyttä! :)

3. Sitten vielä kolmas palkinto, joka on ylläri, arvottiin kaikkien äänestäjien kesken, myöskin random.orgin avulla ja ylläri lähtee sähköpostiosoitteelle: ritu-97@hotmail.com

Otan tosiaan teihin kaikkeen kolmeen sähköpostitse yhteyttä, tarkkailkaa spostianne niin saadaan palkinnot pian postiin! ;)

Lopussa tahtoisin vielä kiittää osallistuneita, kiva että jaksoitte taas innostua aiheesta ja koristella kynsiänne! Takuulla tulevaisuudessa tulee lisää kisoja! :) Tulevaisuuden varalta pyytäisin teitä lukemaan säännöt huolella, koska en voi joustaa säännöissä yhtään, vaikka kuinka uskoisin teidän osallistuvan vilpittöminä. Eikös se ole kuitenkin reiluinta, että samat säännöt koskevat kaikkia? Täytyy vain itse olla huolellinen ja muistaa se lappu kuvaan., jotta voi osallistua.

Tulen tekemään joissainvaiheessa varmaankin jotain kollaaseja lakkauskilpailun sadosta, mutta älkää odottako niitä ihan juuri, koska olen jälleen kiireinen ja pitää priorisoida juttuja ihan olan takaa tällähetkellä. Jotain postausta aiheesta tulee kuitenkin jossainvaiheessa. :)

15 kommenttia:

 1. Miten tota random.orgi:ia käytetään? :)

  VastaaPoista
 2. Olis hauska tietää mitkä oli sinun suosikkisi kun finalisteja valitsit? :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä meni voitto oikeaan osoitteeseen! :))

  VastaaPoista
 4. Onnea voittajille! Voitto meni oikealle henkilölle ja vaikka aina harmittaa vähän jos palkinto ei osu omalle kohdalle niin oon silti iloinen kuin noin upeat kynnet voittivat :) Onnea vielä kerran :;)

  VastaaPoista
 5. JEE!! mun lempparikynnet voitti :))
  harmi etten voittanu äänestäjien palkintoa, mut aina ei voi voittaa :)

  VastaaPoista
 6. Hei! Ei liity nyt tähän postaukseen mitenkään, mutta tuleeko sulla mieleen mitään kultaan shiftaavaa pinkkiä duochrome-tyyppistä lakkaa? Etsin siis epätoivoisesti dupea tälle heikkolaatuiselle Max Factorin Sunny pinkille: http://tinyurl.com/cc5y9sd
  Inglotilla on yksi vähän samantyyppinen lakka, mutta se on aika lämpimänsävyinen pinkki.

  VastaaPoista
 7. Random.org:iin syötetään kaksi lukua eli nro 1 ja sitten äänestäjien/kommenttien määrä esim. 82.
  Sitten vaan klikataan ja random.org arpoo numeron 1-82 väliltä..

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Piijuli vastasikin, eli

  "Piijuli sanoi...

  Random.org:iin syötetään kaksi lukua eli nro 1 ja sitten äänestäjien/kommenttien määrä esim. 82.
  Sitten vaan klikataan ja random.org arpoo numeron 1-82 väliltä.."

  Nunnu: Hmm, voin kertoa niistäkin sitten vaikka kuvakollaasien yhteydessä. ;D

  KaniFani: Jep ainahan se toki harmtittaa jos ei osu omalle kohdalle voitto. :o

  Peippola: Hmmm, ainut jonka pikaisella googlettelulla löysin oli tämä NOX Twilight -merkin Debutante vaikkei se kyllä ihan vastaa sitä mitä haet. Kiinnostaisi itseänikin tietää, koska tuo säy näyttäisi ihanalta, jos vaan peittäisi kunnolla! :o

  Piijuli: Kiitos, lainasin kommenttiasi kysyneelle. D;

  VastaaPoista
 9. Peippola: Hei nyt keksin! Miten olisi Zoyan Happi? :)

  VastaaPoista
 10. Toi Debudante näyttää melkein yks yhteen samalta kuin tää Sunny pink livenä, Sunny pinkin pinkki on tosi kylmä nimittäin. Happi taas näyttäisi vastaavan tuota mainitsemaani Inglotin lakkaa, koska on aika lämmin, lähes oranssinen pinkki. Jotain pieniä eroja noissa saattaa olla shimmerin koon suhteen, mutta sävy se onkin mulle tässä se tärkeä juttu. Kiitos hirveästi, tästä oli paljon apua!

  VastaaPoista
 11. Paketti saapui tänään perille, kiitos vielä kilpailusta, ja kiitos minua äänestäneille! :)

  VastaaPoista
 12. Onnea voittajalle ja muille sijoille päässeille ! :) Hyvä voittaja, vaikka ite en sitä äänestänykkää. Seki tosin kävi mieles.

  VastaaPoista
 13. Peippola: Kiva jos oli apua! :)

  Marjut: Hyvä että tuli perille, onnea vielä! :)

  Nebu: Whii! :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)