perjantai 17. helmikuuta 2012

Flormar, Flormar, Flormar

Huono lakka on usein sellainen, että se joko ei peitä kunnolla tai kuivaa super hitaasti. Flormarissa oli molemmat huonot ominaisuudet. Kuivatin näitä Flormareita eilen ensin 10 minuuttia, senkin jälkeen pinta oli tahmean märkä. Hyi. Ja kyllä, ruttasin molempien käsien kynnet myös. Kolme kerrosta ei riittänyt lähellekkään peittämään yhtään mitään.

Tämä on syy miksi en suosittele mitään sellaista, mitä en ole itse aiemmin testannut. Monet tuntuvat kehuvan näitä Flormareita mutta minulle nämä osoittautuivat täysin hutiostokseksi. Flormar, olen antanut sinulle neljä mahdollisuutta ja neljälle eri lakalle mahdollisuuden vakuuttaa minut, 4/4 kerroista olet pettänyt minut kuivumishitaudella, vaikka yksi lakoista jopa olikin peittävä. En aio ostaa enää ainuttakaan Flormarin lakkaa. Kiitos hei. En osta edes niitä neonlakkoja tai cremejä, ihan vaan siksi että nämä shimmerit oli nin surkeita. Värit ovat ihania pullossa, mutta laatu on täyttä kukkaa. Ostan jatkossa mieluumin merkkejä, joihin voin luottaa.

Tähän nyt kynnetkin, joista kuvakin jäi vähän huonoksi. Ilman musta laatikko -projektia en tätäkään kuvaa tai näitä kynsiä tai tätä lakkaa tänne blogiini edes pistäisi, mutta koska tahdon saada tuon laatikon tyhjäksi niin myös surkeat lakkalöydökset esitellään. Ehkäpä se on ihan hyväkin, jos se vaikka saa jonku teistä olemaan tekemättä hutiostoja. ;D



Käytössä Konad m63* sekä m36* . Leimauksessa Konad white* sekä China Glazen Admire.

* Saatuja

Tänään ollut monista eri syistä johtuen melkoinen hermopäivä..Siksi mä salaa itsekseni toivonkin täällä ettei teistä kukaan nyt tule mitään "Flormar on hyvä merkki, en oo huomannut mitään kuivumisongelmia" -juttua sanomaan, ihan vaan oman mielenrauhani takia ja siksi etten tahdo vastata kipakasti kun se ei oo mun tapaistani yleensä ollenkaan. En voi tietää ensinnäkään sitä mikä ihmisten vertailukohta on lakkojen kuivumisnopeutta arvioidessa, joten..

Tähän väliin on hyvä avautua siitä että lukekaa hyvät ihmiset FAQ/UKK/Usein kysyttyjä kysymyksiä -sivua välillä! Onko se hankalasti huomattavissa vai miksi saan jatkuvasti kommentteja joihin on ihan suoraan tuolla sivulla vastattu? Siis ihan puhtaasta mielenkiinnosta kysyn, että voisinko jotenkin laittaa sitä näkyvämmäksi, tämä ei ollut kettuilua.



Muistakaa myös arvonta, arvonta loppuupi sunnuntaina aamupvällä klo 12!


PS. Aloitin erään lukijapalautteen myötä kokoamaan sanastoa kynsilakkaharrastukseen liittyen tänne, kiitos isosti hyvästä ehdotuksesta! :))

64 kommenttia:

  1. Noi shimmerlakat on kyl surkeita, mutta liukuvärjäykseen noi onneks menee. Yks shimmer on jopa peittänyt hyvin, se semmonen fuksia.
    Mulla on aika paljon muita flormarin lakkoja, ja niihin oon ollut tosi tyytyväinen. Ne kaikki ostin Bulgariasta ja en oo niihin ees pahemmin täällä törmäillyt. :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeppa! Liukuvärjäyksessä näitä kyllä voi käyttää onneksi. :)

      Poista
  2. kaikesta huolimatta, noi kynnet näyttää kyl kivoilta!(:(: en huomais kyl et nois olis ollu mitään ongelmia!

    VastaaPoista
  3. flormarit itellä mitä on niin kuivaa suht hitaasti, riippuen tietysti monta kerrosta joutuu laittaa, mut osaan oon ite tyytyväinen, esim flormarin miracle muistaakseni ja semmmone kirkkaan punanen.. missä pientä kullan hohtoa olikohan U14 se pullo, ei tartte ku yks kerros ja kuivaa suht hyvin. mut sit kaikki vaaleemmat sävyt, niin puol pulloa pitäs tölätä ettei kynsi kuulla alta :D mut tuo U14 ehottomasti 2 euron väärti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä, ei millään jaksaisi kerrostaa ja kerrostaa. ;D

      Poista
  4. Itsellä ei ole kokemusta Flomareista, mutta eivät ne periaatteessa paljoakaan ole himottaneet. Parempi näin, eipä rahaa ole mennyt ns. hukkaan. :D

    Onko tuo kuvio aivan varmasti laatsta m57? Sillä itse en ainakaan ole tuota siinä nähnyt tai en vain hahmota tms..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos huomautuksesta, väärä numerohan sinne oli lipsahtanut, eli m36 laatasta kyse. ;D

      Poista
  5. Mun mielestä tuo FAQ on erittäin hyvällä paikalla. En sitten tiedä josko useimmat blogeissa vierailevat suuntaavat katseensa tuohon sivupalkkiin, mutta toisaalta... Sielläkin on linkki. Ota meistä lukijoista nyt sitten selvää :D

    Olen tosi harmissani Flormarista, koska tosiaan a) olen kuullut niistä pelkkää hyvää ja b) just ostin niitä kaksi enkä tiedä haluunko niitä edes avata... ja c) tosi kiva myydä näitä Flormareita siinä kassalla :/ Haluaisin siis toki kuulla muidenkin mielipiteitä Flormarista :)

    Ja edelleen; ihana blogi, tykkään <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vähän toivottavasti olisi vielä paremmin näkysällä! ;D Ja jep, ymmärrän.

      Poista
  6. Mutta noiden kynsien suhteen on kyllä todettava, että vaikeuksien kautta voittoon! (: Noi kynnet on nimittäin (taas jälleen kerran) ihan mielettömän upeat..!

    VastaaPoista
  7. Onneksi hinta niin alhainen, että ei haittaa niin pahasti jos lakka ei ookkaan hyvä. Ite tykkään flormarin graffiteista mutta muista ei sitten ookkaan paljon iloa.. :D

    VastaaPoista
  8. Itsekkin olen huomannut nuo puolet flormanin lakassa ja ymmärrän todella hyvin :/

    VastaaPoista
  9. Äh... Samoihin kysymyksiin vastailu on kyllä ehkä ärsyttävintä puuhaa ikinä! Itse kun tilasin nailsuppliesista lakkoja ja esittelin niitä blogissa, niin arvaa vaan kuinka mun sähköposti ja kommenttiloota tulvi kysymyksistä kyseisen kaupan postimaksuista :DD

    VastaaPoista
  10. Äh... Samoihin kysymyksiin vastailu on kyllä ehkä ärsyttävintä puuhaa ikinä! Itse kun tilasin nailsuppliesista lakkoja ja esittelin niitä blogissa, niin arvaa vaan kuinka mun sähköposti ja kommenttiloota tulvi kysymyksistä kyseisen kaupan postimaksuista :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä, ku kuitenkin tekee työtä sen eteen että ihmisillä on valmiit vastaukset käytettävissään kokoajan. ;D

      Poista
  11. Joo siis musta Flormarit on tosi hyviä! Sie olet vaan käyttäny nuita tolleen... Ei jaksa lukea blogia missä on pelkästään jotain China Glazea, OPIa tai Color Clubia. Alkaa maistuu puulta!
    Sun pitäis käyttäää jotain muitaki -,-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huono provo, ei mua näin saa suuttumaan. ;D

      Poista
    2. Siis miten nii suuttumaan?? Eikö täällä saa enää esittää omia mielipiteitä? Aika surkea homma -,-

      Poista
    3. Juu ei saa esittää mielipiteitään, trollit nimittäin. ;)

      Poista
    4. En ymmärrä mitä anonyymi tarkoitat kun sanot että sonne on käyttänyt noita "tolleen" kertoisitko "milleen" niitä sitten pitäisi käyttää... ja katsoppas muuten tuolta "kynsilakkani" paikasta kuinka paljon erilaisia kynsilakkoja sonnella oikein on minusta siellä on vaikka mitä. niin ja kiitos annoit muuten juuri sellaisen vaikutelman itsestäsi että olet vain kateellinen.
      ja ärsyttää tollaiset anonyyminä huutelijat...

      Poista
    5. Näinpä, kiitos. ;D Vaikka taitaa anonyymi vaan tahallaan yrittää kiusailla.

      Poista
    6. mun mielestä on vaan hyvä että sulla on paljon noita vähän ns. kalliimpien merkkien lakkoja ja sitte esittelet niitä sun lakkauksissa ja kerrot mielipitees. Koska ei monilla oo mahista ostella noita lakkoja.
      Et on se ihan kiva ettet lakkaa jollain Mabelinen lakoilla joita saa tyyliin ruokakaupasta.

      Poista
  12. Mulla on kaksi Flormarin lakkaa: toisen äippä osti tokmannilta ja toisen ostin Bulgariasta. Se mikä on ostettu Suomesta on kyllä ihan laaduton, kuivaa ihan liian hitaasti (varsinkin kun mulla on aina kiire tekemään uutta asiaa enkä jaksa odotella kauhean kauaa kuivumista) eikä meinaa peittää. Sitten mun Bulgariasta ostettu Flormarin lakka on ihan tosi hyvä, kuivaa tarpeeksi nopeasti ja peittää hyvin! Joten mä järkytyin aika kovasti kun testasin sitten sitä Tokmannilta ostettua. Lisäksi tykkäsin ihan älyttömästi sen väristä, mutta ei voi mitään..
    Kynnet on kuitenkin kivaisat, tykkäsin :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, voisko niissä sit olla jotain eroa maan mukaan, aika jännä! :o

      Poista
    2. Pitäis varmaa pullon kyljestä tarkistaa sisältävät aineet, mutta voin kyllä uskoa että bulgarialaisessa on jotain mitä suomalaisessa ei. Monesti kosmetiikassa moista tapahtuu maakohtaisten rajoitusten takia. Omat Bulgariasta ostetut lakat ainaki jo haisee erilaiselle ku ykskään kotimaasta ostettu.

      Poista
    3. Aa, enpä ole ajatellutkaan asiaa, mielenkiintoista tietää. :)

      Poista
  13. Mul taitaa olla toi sama lakka. Ihan kuraa jos meinaa pohjalakaksi laittaa. Ei peitä millään eikä koskaan kuivu. Onneksi sillä voi tehdä liukuvärjäyksiä tai kuorruttaa muita lakkoja (laittaa toisen lakan päälle kerroksen..) et ei ihan täysin hukkaan mennyt. Tuskin silti ostan enää yhtään ko merkin lakkaa..:S

    VastaaPoista
  14. Flormareista vaan craklet toimii, muut on ihan paskaa. Mutta craklet toimii kuin unelmat ja muita crakleja en enään aijo edes ostaa. Onneks pikkusisko ilostui kun sai nua Myn kaikki paskat flormarin shimmerit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah! :D Hyvä että edes jotkut kys. merkin lakat sitten toimii.

      Poista
  15. Toi china glaze onn upeen näkönen ja sopii näköjään leimaukseenkin hyvin.Itsekkään en flormaneista kauheestu tykkää kun ne kuivuu niin hemmetin hitasti mutta ne graffitit on ihan hyviä.

    VastaaPoista
  16. Huh hyvä et kerroit koska meinasin just mennä lähiaikoina ostamaan flomar lakkoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, oman kokemukseni perusteella en näitä shimmereitä ainakaan suosittele ostamaan! :D

      Poista
  17. Haa, ostin juuri neljä Flormaria, aikaisemmin mul oli jo kaksi. Sen mitä aikaisemmasta kokemuksesta muistin oli että ihan tuskaa laittaa ja tarvii läpinäkymättömän lakan pohjalle mut kimallus ja väri on kyl ihan mieletön. Plus että niillä oli läpinäkyvä valkoinen sävy joka kimaltaa kullalle, ja ajattelin josko se ois vähän niinku White Cap, kun missasin sen Knottyn ja Below Deckin hyväksi :) -S-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ^^Oo niin se taisi ollakkin aika samanäköinen White Capin kanssa, itsekin katselin sitä. :)

      Poista
  18. Nyt tulee noi välilehdet paremmin esiin tuolta. Mun mielestä onnistunut muutos, et muuttanut liikaa tätä kaunista sivun ulkonäköä, mutta kuitenkin sen verran et mäkin tajusin että jotain oli muuttettu :)

    VastaaPoista
  19. Mulla kolme flormarin lakkaa ja vain sininen niitä yksinään on ihan suosta, mutta kerros sitä ja päälle kerros punaista flormaria ja oih, ihana sävy... Kuivumisongelmaa en ole havainnut, mutta peittävyys ei ole parasta mahdollista. Liukuvärjäykseen tai töpöttelyyn tykkään näitä käyttää, ovat siinä ehkä omimmillaan enemmän kuin perinteisessä lakkauksessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noitten kerrostaminen muiden värilakkojen päälle kieltämättä voisi saada kivoja yhdistelmiä aikaan! ;D

      Poista
  20. En mäkäkään moiti näitä flormareja kuivumisen takia, toisaalta käytän pikakuivattajaa tosi usein... Harvoin tulee noita Supersineja pohjalakaksi laitettua, muita kylläkin... mutta nää toimii ihan täydellisesti pienien yksityiskohtien korostamiseen ja kimaltavat niin ihanasti. Itselläni on lähes 30 noita flormarin lakkoja ja en moittis läheskään kaikkia niistä... osa on kyllä peittävyyden puolesta heikkoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin käytän aina pikakuivattavaa, mutta silti kuivavat todella hitaasti muihin käyttämiini lakkoihin verrattuna. Toki kuten sanottu, pitkä kuivumisaika yms. on aika ihmiskohtainen homma ja ymmärrän jos et moiti kuivumisaikaa jos et näitä koko kynnelle pistä. :)

      Poista
  21. Oii, ihanat pinkit ! :) Jajoo, noi Flormarin tommoset shimmeriset lakat on kyl aika hutei ainaki yksinää. Ite oon kerrostanu niit muitten peittävimpien lakkojen päälle, antaa kivaa kimallust ja uusii vivahteit lakalle eli kannattaa sellast koittaa ainaki viel ennenku luovut noista (siis jos aikoisit luopuu) =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Täytyy koittaa kerrostaa muiden lakkojen päälle, varmaan kivasti toimii siten. ;D

      Poista
  22. Makee ulkoasu !

    Joo mun mielestä noissa on kans ihan surkee toi kuivuminen. Mut craclelakat on ihan jeesejä tältä merkiltä (;

    VastaaPoista
  23. Olen samaa mieltä , että ne ovat huonoja.Omistan niitä 5 kappaletta, mutta ei niitä tykkää edes käyttää.:((

    VastaaPoista
  24. Oih, meen ostelemaan noita craclelakkoja kiitos Lotta:)))

    VastaaPoista
  25. Ihanat kynnet. Kaun sul yleensä menee kynsien lakkaamiseen? Ja mul on kaks Flormanin lakkaa toinen peittää hyvin, mut kuivuu ylihitaasti ja toinen on läpikuultava ja hidas kuivumaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä mulla aika kauan yleensä menee ku teen kaiken huolella. ;D Ehkä pari tuntia kaikkine vaiheineen, riippuen toki mitä teen.

      Poista
  26. Mun täytyy kyllä sanoa, etten ole törmännyt kuivumisongelmaan Flormarin lakoissa. Ja pysyvyys niissä on ihan ylivoimainen, varsinkin MiracleShine versioissa. Mulla on yli 10 sävyä Flormarilta ja kaikkiin olen tyytyväinen. Toki hiukan ohuita koostumukseltaan, mutta halpislakalta en muuta odottanutkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä niissä sitten on eroja, en tiedä mutta nuo minun omani on semmoisia että ovat tosiaan tahmaisia vielä 10 minuutin kuivumisenkin jälkeen, mitä en ole muilla lakoilla koskaan tavannut. :o

      Poista
    2. Sulla näytti muuten olevan musta korkki tuossa lakkapullossa, mulla on kaikissa valkoiset korkit. Voisikohan niissä olla sitten kuitenkin koostumuksessa eroa? hmmm... Jollakin tuon täytyy selittyä miksi toisilla kuivuu hitaasti.

      Poista
    3. Voi olla joo! Nää on siis jotain ihan pelkkiä Flormareita, ei niitä KoneHelsingin versioita, tosin että KoneHelsingillä tuskin on näihin sen empää arpaa kuin että länttäävät tarrat päälle. Mutta varmaan on sitten eri koostumusta, kun kerran korkitkin on vaihdettu. :O

      Poista
  27. Heip! Mulla on kanssa noita samoja Miracle Colours -sarjan lakkoja ja ne toimii tosi hyvin vesimarmoroinnissa. Muussa en oo niitä oikeastaan käyttänytkään. Kannattaa kokeilla vielä ennen kuin heität niillä vesilintua...

    VastaaPoista
  28. Hitto, tuleekohan tää mun kommentti nyt kahteen kertaan kun selain temppuilee jotain..
    Sitä vaan, että mulla on noita samoja Miracle Colours-sarjan lakkoja ja ne toimii mahtavan hyvin vesimarmoroinnissa. Kannattaa kokeilla, ennen kuin heität niillä vesilintua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa mä näinkin yhdessä blogissa näillä vesimarmorointia ja ajattelin kokeilla tulevalla teemaviikolla! :)

      Poista
  29. Mä en ole kokenut ongelmia Flormarin Supershine -lakkojen kanssa. Mulla on tuo pinkki sävy mikä sullakin ja muutama muu sekä niitä Duo Chrome -lakkoja. Kaikki kuivuvat todella nopeaa, levittyvät kuin unelma ja kestävät yli viikon rapistumatta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Levittyvyydessä ja pysyvyydessä en mäkään oo huomannu ongelmia. ;D Mutta en tiedä mitä maanantaikappaleita mulla on mutta kuivuvuus on osassa ollut noissa kyllä surkea. :/

      Poista
  30. Saattaa olla sulla viallinen tuote tai päivämäärä mennyt umpeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, taisin hermota turhaan näille lakoille, koska en vaan osannut käyttää niitä. Myöhemmin totesin, että näillä ei kannata yrittää saada peittävää tulosta. :3

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)