sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Minun lakkakokoelmani: Models Own (video)

Uusi postaussarja alkakoon! Sain joskus kommentin siitä, että voisinko esitellä lakkamerkkejä postauksittain ja kokoelmani esittelystä tulee kanssa pyyntöjä usein, joten päätin iskeä taas pari kärpästä yhdellä iskulla ja toteuttaa asian näin. Nyt saatte myös niitä paljon toivomianne videoita! ;D

Esittelen siis silloin tällöin jonkun lakkamerkin kerrallaan kokoelmaani ja tänään ekana vuorossa Models Own. Lakkojen sävyjen tarkempaan syyniin suosittelen käyttämään kuvia videon sijaan, videolla ne eivät toistu yhtä intensiivisinä tai oikeina kuin kuvissa, kun niitä voin muokata helpommin oikeaan suuntaan.


Unohdinpa tietty videolla mainita olennaisimman, eli Models Owneja myyvät Seppälät kautta maan ja hintaa 4,95 €/pullo.

                   

Valitsin myös 5 suosikkiani kaikista omistamistani Models Owneista.

Sterling Silver (minun valintani), Blue Moon, Mystic Mauve (minun valintani), Lili's Pink, Tickled Pink

Orangeade, Pink Explosion, Magenta Divine, Pink Fizz

Lilac Dream (minun valintani), Lemon Meringue (minun valintani), Pastel Pink, Concrete Mixer, Mushroom

Pinky Brown (minun valintani), Purple Blue, Emerald Black, Golden Green, Aqua Violet

PS. Videolla vilahtavat kynnet koostuvat seuraavasta:



Wild and Crazy - Kilimanjaro, nimettömässä Misa - Lounging By The Pool. Näihin ei tule koristeluita, silllä ruttasin nämä, huoh.. Tuon Misan sain muuten Meetten arvonnasta. :) Kolme kerrosta molempia.


Eli joo tahdotteko nähdä jatkossa näitä kokoelmapostauksia? :)

33 kommenttia:

  1. Ehdottomasti lisää! China glazen lakoista olis kiva nähdä video mutta sulla on niitä niin paljon :D no jos vaikka tietyn värisistä china glazen lakoista tekisit videon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, se vois olla yks vaihtoehto tai sit vaa jakaa useammalle kerralle tuo ChG:n esittely. 8D

      Poista
  2. Kännykkä ei suostu näyttämään videota, mutta idea kuullostaa tosi kivalta! (: Kilimanjaro näyttää super nätiltä. Taidan katsoa olisko sitä Seppälässä, jos sinne menen... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva homma! Ja muuten jos löytyy niin saattaa löytyä nykyään Wild & Mild -merkkisenä ja nimikin on vissiin muuttunut. ;D

      Poista
  3. Juu ihan kiva kun esittelet kokoelmia :) Minulle riittää kuvatkin, koska ovat niin hyvälaatuisia. Orangeade ja Lemon Meringue näyttivät ihanilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeppa! Ne on ihanan pirtsakoita lakkoja. 8]

      Poista
  4. lisää näitä vaan! tosi kivoja :)

    VastaaPoista
  5. Mä ainakin tahdon, ja Orlyjen esittelyä odotan eniten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hh, Orlyja on tulossa vähän lisääkin. :)

      Poista
  6. Siun videoita on aina niin kiva katella! Color Clubista tai China Glazesta olis kiva nähdä, saattais tosin joutua jakamaan moneen osaan, koska taitaa olla CG aika paljon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, kiva kuulla. :) Hih, juu, pitäis vähän jakaa niitä osiin. ;D

      Poista
  7. tosi tosi kiva idea :D Juuri tälläistä olen itsekin toivonut ja tälläisiä postauksia olisi kyllä kiva saada enemmänkin. (: Ja tuli heti muutama sellainen Models Ownin lakka vastaan, jotka on pakko saada, jos vaan löytyisi jostakin. :D Mahtaakohan noita Ice Cream kokoelman lakkoja saada enää mistään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih. ;D No Models Ownin nettisivuilta toki saa, mutta olen ainakin meidän Seppälässä ainakin tuota Lilac Dreamia vielä nähnyt.

      Poista
  8. Pakko kommentoida tuota Sterling Silveriä! Minulla meni sitä varmaan kolme pulloa kahdessa viikossa! Ai että miksikö? Onko muuten edes vähän paras lakka sekoitettavaksi muiden kanssa. Kun tyhjiä lakkapulloja, tai vähän tylsän värisiä jämiä alkoi löytymään nurkista, niin Sterlingiä sekaan ja OI mikä lopputulos! Myös toki yksinään erittäin kaunis, muistaakseni leimailuunkin aika toimiva yksilö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä! Minkä kanssa sekoittelit sitä? :)

      Poista
  9. Kiva postaus! :) Mitä mieltä olet yleisesti näistä Models Ownin lakoista? Itse olen niitä Seppälässä monesti katsellut, mutta päätynyt halvempaan (ja tutumpaan) Wet n' Wildin lakkoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minusta Modelsit ovat hintansa arvoisia, peittävyys on kokeilemissani cremeissä ja shimmereissä mainio, glittereistä en osaa sanoa kun en ole itsestään kynnelle laittanut. Wet w Wild on hyviä kanssa! :) Nämä Modelsit ovat pikkuisen isompia, 14 ml kun Wet n Wildit näyttäisivät olevan 12,7 ml.

      Poista
  10. Piti oikein laskea että montako Models Ownin lakkaa multa löytyy ja niitähän löytyi 17 + 1 nail art -lakka. :D Vähän yllätyin tuosta määrästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, sullakin sattunut tämä ilmiö, että jokin lakkamerkki vain asettuu salakavalasti huomaamattasi taloksi. :D Mä kanssa vähän ihmettelin tuota mun Modelsien määrää.

      Poista
  11. tosi kiva postaus, lisää tälläsiä (:

    VastaaPoista
  12. Tottakai lisää tän tyylisä postauksia!

    VastaaPoista
  13. Lisää vaan näitä, kivoja!: )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy selkeästi tehdä lisää kun vastaanotto oli näin hyvä. ;D

      Poista
  14. Joo, mielellään näitä katsoo lisääkin. :) OPI ainakin kiinnostaisi. ;) Osaatko muuten sanoa, toimiiko nuo metallisen koostumuksen lakat leimailussa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm mä taisin joskus testailla mutta ei ainakaan mitenkään mullistavasti toimineet, en muista mitä noista testailin, olisko ollut tuo Lili's Pink. Pitäisi testata kunnolla ja raportoida teille kanssa. ;d

      Poista
  15. Lisää, tää oli tosi kiva ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, täytynee tehdä lisää! :)

      Poista
  16. Näitä lisää!

    Models Own on ehdottomasti yksi lempi lakkamerkeistäni. Harmi vain, ettei valikoima Seppälöissä ole kovinkaan suuri.. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä, saisivat ottaa vähän erikoisempiakin lakkoja (Beetle Juicejen lisäksi) valikoimiinsa. :)

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)