keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Merimaisemaa

Koska elän taas hirveitä kiireen hetkiä, niin tyydyn lykkäämään nämä kuva tähän tarvikkeiden kera ilman suuria kirjoitusvyöryjä. Pahoittelen myös että oon taas kerran vähän myöhässä kommentteihin vastaamisessa, muistuttelisin vielä, että kiireisimmät ja tärkeimmät kysymykset kannattaa kommenttiboksin sijaan kysyä Formspringissä! :)


Kynsillä: NYX - Amazonia (saatu), nimettömissä Orly - Halley's Comet


Käytetyt tarvikkeet näiden lisäksi:

Konad Special Polish - White*
Konad image plate - m16*, m72*
Fauxnad A02, B01, C01
2 mm strasseja, helmenpuolikkaita ja tähtistrasseja

* Saatuja


Amazoniaa testasin kynsille ekaa kertaa, tykkäsin! Lakka oli ohutta tämäkin, peitti 3 kerroksella, mutta tykkään tuosta siveltimestä paljon! Ei tarvinnut siistiä lakkauksen reunoja oikeastaan ollenkaan, lakka meni sinne minne sen pitikin, ei valunut eikä laahannut. Näissä mun kuvissa Amazonia on ehkä vähän liian sininen, on luonnossa vihertävämpi.


Muistuttelisin täälläkin, että jos vaan teillä on mahdollista vierailla Helsingissä CesarsShopissa, niin kannattaa taas hyödyntää tämän kuun avoimet ovet, ilmoituksen mukaan siellä olis mm. Color Clubeja taas alessa! :)


Hyvin tämäntyyppiset kynnethän oon aiemminkin tehnyt, mutta mitä piditte? :)

25 kommenttia:

  1. nätit kynnet :) tulee ihan joku disneyn pieni merenneito mieleen c:

    VastaaPoista
  2. Toi Halley's Comet on kyllä niin upea lakka että huh huh! :)

    VastaaPoista
  3. Ihanat kynnet jos oisi noita laattoja niin tekisin samanlaiset

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Sitten vaan hankkimaan meriaiheisia laattoja, itseasiassa Konadilla on kanssa yksi laatta jossa on merikuvioita vielä näiden lisäksi, mulla ei sitä oo enkä muista mikä on laatan numero. :o

      Poista
  4. Hienot ovat ! ja kivat leimat :) Ennen en oikein sinisestä kynsilakasta välittänyt, mutta nyt olen alkanut tykkäämään oikein kunnolla! Sinisellä on niin monta ihanaa eri sävyä!

    VastaaPoista
  5. Ihanat kynnet!
    Tuntuu, kun olisi sukeltanut johonkin merimaailmaan. I like. (:

    VastaaPoista
  6. No voi perkele kun rahaa tulee vasta seuraavana päivänä tosta alepäivästä :D

    VastaaPoista
  7. Tykkään paljon :) Ihana sininen !

    VastaaPoista
  8. On kyllä tosi upeat kynnet! :) Jotenkin sininen väri kynsillä on tuntunu aina tosi kaukaiselta mut nää kun näki niin ei se enää tunnukaan niin oudolta, mä jopa tykkään tosta sinisestä! :) Hienoja kynsiä kyllä lakkailet, oon jo pidemmän aikaan kurkkinut, mutta vasta nyt uskallauduin kommentoimaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Mäkään en oo sinisten suuri ystävä mutta silloin tällöin tulee kyllä lakkailtua siniselläkin. Ja hii kiva kun uskalsit kommentoida! :) Kiva aina kuulla teistä hiljaisemmistakin lukijoista.

      Poista
  9. Noi kummatkin lakat, toi NYX ja Orly on ihanan värisiä :) Ai mitenniin huomaa että tykkää turkoosista ja sinisestä muutenki?
    Muutenkin kynnet on suloset, ja niissei oo niinku liikaa mtn sälää ( hyvä selittämään? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitän! Hyvä jos ei oo liikaa, kun halusin täyttää kynnet mutta en antaa liian täyttä vaikutelmaa. ;D

      Poista
  10. Ihanat kynnet. :] Täytyy ostaa itellenikin yks tollanen Nyx:sin lakka! Ja mul ei vaan jotenkin mee kaaliin se miten ehit aina lakata noin ihania kynsiä. Kaipa se sit on kiinni siitä ajankäytöstä, jaksamisesta ja tahdosta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Hih, ehkä se on vaan sitä ajankäytön maksimointia, kun lakkailen kynsiä esim. telkkaria katsellessa tai muuta. ;D

      Poista
  11. Toi lakan väri on aivan upee, ja koristelut söötit! :) Kiva lakkaus.

    VastaaPoista
  12. Ai että toi Halley`s Comet on niin ihana! Pitäis nähtävästi se jostakin omiin varastoihin hankkia.... Muutenkin tosi kivat kynnet:).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, suosittelen kyllä sen hankkimista! :)

      Poista
  13. Mä oon miettiny että sullahan on niin monta eri kynslakkaa, niin ehtiikö sulla mennä monet käyttökelvottomiks ennenku oot kerinny käyttää ne loppuun? Tää voi olla tosi outo kysymys mutta piti mielenkiinnosta kysyä, enkä löytäny että oisit tälläseen vielä vastannu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo ainakaan vielä toistaiseksi mennyt lakkoja huonoksi siksi ettei ehtis käyttää, ehkä jotkut pienet tai hyvin tyhjät pullot saattaa mennä huonommaksi herkemmin jos kauan seisoo joku lähes tyhjä pullo, mutta kyllä nuo muuten on useita useita vuosia kestäneet hyvinä. :)

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)