perjantai 30. maaliskuuta 2012

Pinkit urheiluraidat + höpinäalerttia

Innostuitteko tekin eilisestä sneak peekistä? Palaillaan niihin ihanuksiin vähän myöhemmin, nyt olis esittelyssä ensin kynnet parin päivä takaa. :)


OPI - Kiss Me On My Tulips
H&M - Spark Me Up
Orly Instant Artist - Crisp White

Siinäpä yllä näkyykin lista käytetyistä tuotteista. Kiss Me On My Tulips on yksi näistä lakoista, joista löytyy niin montaa erilaista variaatioita erilaisia swatchkuvia netistä, sillä tämä on yksi niistä fuksiansävyistä, joka ei vaan kuvaudu/näy oikeanlaisena. Itse olen myös sen verran kokematon etten osaa muokata kuvien värejä välttämättä ihan niin hyvin kuin niistä voisi saada muokkaamalla irti. Musta on tullut nykyään kauhean tarkka siitä että värit ois oikeanlaisia, en tiedä miksi. Toki se varmaa teistäkin olisi kiva saada oikeansävyisiä swatchkuvia. ;D

Koristelut toi mulle mieleen jotkin urheiluraidat, mä en oikeastaan edes tiedä miksi. Kärkiin pistin tuota yhtä suosikkiani H&M:ltä, eli Spark Me Uppia. Tykkäsin näistä pari päivää, joiden ajan tämä kivasti pysyikin kynsillä ja sitten lakkaukset vaihtoon.

*höpinäalert*

Alan yhä enemmän olla sillee että olen kolunnut China Glazen kaikki lakat läpi ja tuntuu, etten löydä enää kivaa ostettavaa! Kauheata, oliskos tässä käymässä niin että mun suosikkimerkki on vaihtumassa.. Esim. uudet glitterkokoelma Prismaticsin lakat ei vaan kiinnosta yhtään, eikä myöskään Capitol Colors-sarja. Kaikki tuntuu olevan niin nähtyjä, kaipaisin jotain uutta! Toki magneettilakat nyt oli jotain uutta, mutta se Chinan magneetti karkotti musta magneettilakkahimotuksen hyvin kauas.

Jotenkin tuntuu että nykyään cremet haluaisin ostaa OPI:lta ihan vaan käyttömukavuuden takia, tuo OPI:n sivellin on vaan niin paras. Näissäkin kynsissä hyvin vähän tarvitsin mitään siivousta kun sivellin vie lakat juuri sinne minne tahtookin. Lakkaa näissä oli muuten kaksi kerrosta ja tarkempi olisi vaatinut kyllä kolmannen, ihan vaan tasaisuuden vuoksi. Chinan sivellin on aika pieni ja jotenkin se varastoi sitä lakkaa ihan kummasti, joten cremelakkausten raja on vaikea saada suorilta siistiksi. Hmmh.

Mun pitää myös hehkuttaa kun tein ihan itse ihkaekat geelilakkaukset itselleni varpaankynsiin! Vähänkö olen innoissani. En oo koskaan käyttänyt mitään uv-uunia tai yhtään mitään muitakaan, joten oli tosi jännää kun en käytännössä ymmärtänyt mitään mistään cleansereista tai muistakaan mitään, nytpähän opin senkin. Sain nimittäin CesarsShopilta kokeiluun Sinan värkit geelilakkaukselle, enkä tahtonut tässä vaiheessa niitä sormien kynsille kokeilla, niin kokeilin sitten varpaisiin. Oon niin laiska lakkaamaan varpaankynsiä, että mielelläni otan niihin sen 2-4 vkoa kestävän geelilakkauksen niihin. :) Raportoin teille enemmän mun kokemuksia sitten kun teen kynsille nämä, varpaista en ota tänne blogiin kuvia. :D Oli yllättävän helppoa, kun mä vähän epäröin että osaanko, pystynkö, mutta kyllä mulle vakuuteltiin että osaat osaat, ihan kuin kynsiä lakkaisi kynsilakalla. Ja tottahan se oli, noiden sivuilla näkyvien ohjeiden avulla minäkin osasin, vaikka suuresti ensin epäilytti. Näähän siis on ihan tarkoitettu myös kuluttajakäyttöön, eli ei tarvitse ollakkaan mikään oppinut jos tahtoopi geelilakkauksia näillä itselleen tehdä. :)

Palaillaan geelilakkauksiin ja uusiin ihanin Color Clubeihin ja kynsiin taasen myöhemmin, nyt tämä tyttö lähtee hakemaan yliopistolta vähän lisää luettavaa *huoh*. Viettäkää te sentään kiva viikonloppu, ehkä postailen vkonlopun aikana vielä. :)

23 kommenttia:

  1. aivan ihana pinkki! tosi pirteät kynnet :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan keväiset ja pirteät kynnet! Kun kerran urheiluraidoiksi nuo nimesit, niin kyllähän näistä pikkuhiljaa alkoi tulla mieleen raitaverkkarit :D
    Niin, mulla on myös vähän samanlaiset fiilikset nyt noista China Glazen lakoista, harmi. Tsemppiä lukemiseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ja näinpä, verkkarit nimenomaan! :D

      Poista
  3. Hei mistä ostat nykyään OPIt, kun ei niitä enää saa nailsuppliesista tai transdesingilta? Ois kyllä kiva jos niitä sais vieläkin tilattua TD ;(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa niitä TransDesignilta :) Niitä ei vain näy siellä valikossa, vaan ne pitää erikseen hakea kirjoittamalla hakukenttään OPI. Tilasin ihan vastikään itse sieltä niitä.

      Poista
    2. ^^ Papuhan se siinä jo vastailikin kaiken olennaisen. ;D

      Poista
  4. Mulla taasen on tullut ihan kaikkien lakkojen kohdalla sellainen blääh fiilis, aikaisempaa harvemmin löydän jotain jonka tahtoisin ostaa, aina tuntuu siltä että joo, mullahan on jo tuon tyyppinen lakka... =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, mullakin oli yhdessä vaiheessa noin, enkä edelleenkään dupeista tykkää, mutta oon oppinut löytämään uusia sävyvaihteluita lakoista. ;D

      Poista
  5. Onpas pirteät kynnet - kiva idea! :)

    VastaaPoista
  6. ihanat!! juur täydellinen pinkki, tuollaista oonki ettinyt nyt kesää kohdin mut kaikki vastaan tulleet on ollu liian tummia tai hailakoita.. täytyykin siis varmaan metsästää tuota kiss me on my tulipsia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tää Kiss Me On My Tulips on kyllä kiva pinkki, suosittelen! :)

      Poista
  7. Tuo OPI on kyllä ihan pakko saada ! :))

    VastaaPoista
  8. Tulipa mieleeni että seuraatko All You Desire -blogia? Jos tuntuu, että olet jo kolunnut läpi China Glazet, niin kantsii vilkaista tuota blogia, sillä siellä on swatchattu viime aikoina paljon vanhoja China Glaze -lakkoja, joista minä en ollut koskaan kuullutkaan. Mua ainakin alkoi himottaa aika moni niistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo seuraan! Oonki katellu että kiva idea nostaa myös vanhempia lakkoja ihmisten tietoon, paljon kaikkia uusia lakkatuttavuuksiakin tullut sieltä. ;D

      Poista
  9. ooo täydellisen pinkki kynsilakka!

    http://jivingsoul.blogspot.com/

    VastaaPoista
  10. Mä en jostain syystä vaan tykkää Color Clubista, en tiedä miksi. Väritki on ihan fine ja paljon vaihtelua, mut jostain syystä merkki on vaan mulle ei-houkutteleva. Tykkään ihan hurjasti China Glazesta, HG-kokoelma ja Electropop oli mun mielestä ihania ja odotan hurjasti kesäkokoelmaa. Saattaa jostua pulloistakin, aika tyhmää ehkä mut rankkaan kynsilakkapullot mieluisuusjärjestykseen. CG (ja kaikki jotkä näyttää siltä, esim. Icing) ja Nufut on lemppareita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ymmärrän, mullakin on pullo ratkaiseva. ;D Mä taas tykkään näistä kaikista CC:n, ChG:n ja OPI:n yms. peruspulloista kaikista, mutta sitten tykkään erityisesti just Nufuista, NYXin pulloista ja Color Clubin CopyCoatsien pulloista.

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)