sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Värikäs vinoranskis

Mulla on nyt monena päivänä taas se ongelma, että herään kynsien lakkaamisen pakkoon vasta joskus yöllä. Tää johtaa sitten siihen että apua apua mitä pistän, jotain nopeaa kiitos.Kynsillä:

China Glaze - Love's A Beach
Seppälä - Kulta-oranssiglitter (saatu)
Seppälä - Kupari-roosaglitter (saatu)
Halusin kynsille China Glazen Love's A Beachia ja meinasinkin ensin tehdä ranskikset tällä ilman mitään krumeluureja. Teinkin pinkit alueet vinosti ensin kynsille, kunnes tajusin, että joo, enhän mä koskaan pidä koristeettomia ranskiksia, ei oo mun juttu yhtään. No äkkiä paria erilaista glitteriä rajalle, niin tyhjenee musta laatikkokin samalla kätevästi. Toinen noista glittereistä on ollut mun kynsillä aiemminkin.

Love's A Beach oli kyllä jo ranskiskärkiin levitettäessä jotenkin karmea tapaus. Kuivui niin nopeasti, että uhkas jäädä oudon läikikkääksi. Ei kyllä edusta ChG:n parhaimmistoa ollenkaan. Tuo on tuollainen lämpimän pinkki shimmer, joka on jonkin vuoden kesäkokoelmasta. Nää ChG:n kesäkokoelmat on aina jotain neoneja niin ei pysy itsekään perässä miltä vuodelta mikin on. ;D

Oon jo katsellut teidän vastauksianne ja palautteitanne, joita olette jättäneet arvontaan, kiitos paljon niistä! Jotkut olivat kiinnostuneita kuulemaan Seppälän mahdollisista tulevista lakkauutuuksista koskien tätä kevättä ja mulla ei ainakaan toistaiseksi ole tietoa siitä, miltä tämä kevät näyttää Seppälän lakkojen osalta. Lupaan kertoa heti, jos saan tietooni jotain. :)

Tykkäätteköö? :)

38 kommenttia:

 1. Nätti ja pirteän värinen ranskis :)

  VastaaPoista
 2. Vinoranskikset on kivoja. Nämä on kyllä super nätit :)

  VastaaPoista
 3. Tykkään, aivan upeat. CG:n Love`s a beach on yksi suosikki sävyistäni kesällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, en ihmettele jos on lemppari, tää on nätti. Pinkiksi myös siksi erikoinen että mulla ei oo tälle yhtään lähelläkään olevaa dupea. 8D

   Poista
 4. Oi että, onpa ihanat! Taidan sen verran matkia, että lakkailen pinkin ranskiksen Sally Hansenilla ja H&M:n hopeaglitterillä. ;)

  VastaaPoista
 5. Ai, että. Niin ihanat kynnet. :)

  VastaaPoista
 6. Hienot kynnet jälleen! Kävin tänään seppälässä ja siellä on ainakin se Kiwi Nail kokoelma ja niitä erikoisglittereitä minipulloissa. Sitten perus glittereitä löytyy ja värikkäitä Seppälä Nails lakkoja. Sen verran ainakin Plazan Seppälässä tällä hetkellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos! :) Ookkei, eli ei vissiin mitään uutta oo tullut. Tai no erikoisglitterit minipullossa, minkähänlaisia ne on?

   Poista
 7. Sullaki kevättä rinnassa ku neonlakkaa kynsillä... Itelläni neonkeltaista ja värikästä glitteriä. Ei puutu enää ku aurinko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo selkeästi! Haha, sitä odotellessa. ;D

   Poista
 8. Oii, rakkautta<3! Jotenki ihanan raikkaat ja herkullisen blingit! :D

  VastaaPoista
 9. Kauniit, tykkään ihan possuna. :)

  VastaaPoista
 10. Pirteät! Ja kiitokset inspiraatiosta, pitänee kehitellä jotakin samantapaista seuraavan kerran kun ehdin geeleillä leikkiä. Lakoilla en ranskiksia ole edes yrittänyt, jotenkin onnistun aina sotkemaan niillä kuitenkin. Eikä mulla edes ole mitään noin kivoja lakkoja, höh.

  VastaaPoista
 11. Tykkään todella paljon! :P

  VastaaPoista
 12. wautsi kuin ihanan raikkaat!! :)

  VastaaPoista
 13. Beautiful combination, a very glamurous style!

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)