torstai 13. helmikuuta 2014

OPI Brazil -lakkoja + alekoodi CesarsShopiin huomiselle

Mulla olis vilauttaa teille uutukaisia OPI:lta! Lakat on saatu CesarsShopista esittelyyn. Kurkatkaa myös postauksen loppu, siellä on jotain teille huomista varten. ;)


Live.Love.Carnaval, Where Did Suzi's Man-Go?, I Just Can't Cope-Acabana
Kiss Me I'm Brazilian, Red Hot Rio, Toucan Do It If You Try


Kiss Me I'm Brazilian, Where Did Suzi's Man-Go?, Live.Love.Carnaval., Red Hot Rio, I Just Can't Cope-Acabana, Toucan Do It If You Try

Eli ihania pastellisia värejä olis tarjolla! Kaikki lakat ovat tällä hetkellä Cesarsilla myynnissä hintaan 14,80 €/kpl. Laadusta en uskalla tikkuswatcheille lakattaessa sanoa varmaksi mitään, kun ne voi käyttäytyä kynnelle niin eri tavoin. Jos nää on vielä hyvälaatuisiakin, niin äärimmäisen iskevä kokoelma mun makuun!

Kiss Me I'm Brazilian on lämpimän sävyinen pinkki creme, Where Did Suzi's Man-Go? on raikas persikka-oranssi creme ja Live.Love.Carnaval on punaisen korallinen creme.

Näistä kuudesta ainoa crelly/jelly on verenpunainen Red Hot Rio. I Just Can't Cope-Acabana on keltainen creme ja Toucan Do It If You Try sen sijaan on oranssiin taittava koralli creme. Nää kaikki on aivan ihania, mutta muutama kokoelman creme jäi vielä kaihertamaan mieltä, kun oon nähnyt niistä nyt kuvia jokapuolella, iih.


Ja nyt jotain teille huomista varten!Huomenna on ystävänpäivä ja mainio hetki hemmotella läheisiä ja toki myös muistaa kuunnella omia tarpeita mielihaluja.Tahdon tarjota teille yhteistyössä Cesarsin kanssa alekoodin CesarsShoppiin

Alekoodilla saa 20 % alea normaalihintaisista tuotteista (ei postikuluista) ja koodi on voimassa vain huomenna. Hyödyntäkää koodia vapaasti, en hyödy koodin kautta tekemistänne ostoista. :) Alen saa siis koodilla sonnela20. Muistuttelen vielä huomennakin tuolla bannerilla, jottei vaan mene tarjous ohi suun.

Miltäs Brazil -kokoelman lakat näyttää? :)

14 kommenttia:

 1. Brazil-lakat on ihania! ^^ Itselläni on niistä neljä, Where Did Suzi's Man-Go?, I Just Can't Cope-Acabana, Don't Bossa Nova Me Around ja Next Stop...The Bikini Zone. Kaikki ihania, kaikki <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii, tuo Bossa Nova muaki viel kiinnostais, OPI on kyllä vallan ihanan kokoelman tehny, vaikka noki cremejä, niin sellaisia sävyjä, että iskee kovasti. :)

   Poista
 2. Kivoja lakkoja olet saanut

  VastaaPoista
 3. Mä hankin Don't Bossa Nova Me Aroundin josta kyllä tykkään tosi paljon! Se sopii niin monen koristelun pohjaksi ja on yksinäänkin nätti.

  VastaaPoista
 4. Ihania värejä :) Mulla on nyt kynsillä Don't Bossa Nova Me Around ja olen jo tässä vaiheessa vuotta varma siitä, että se tulee olemaan mun koko vuoden top 10 -lakkalistalla. Se on aivan jumalaisen ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi kun kaikki hehkuttaa tota Bossa Novaa! ;D Sen täytyy olla siis ihana. Sopiskohan se mun ihonsävylle, hmm.

   Poista
 5. Ihania värejä! Toi Kiss Me I'm Brazilian näyttäis just semmoselta täydelliseltä pinkiltä mitä oon hakenut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kaunis pinkki kyllä. :)

   Poista
 6. Olipas ilkeää esitellä samalla uudet lakat ja antaa sitten alennuskoodi loppuun, ehkä pitää huomenna HARKITA jos sittenkin tarvitsisin Man-Goa tai Toucania :'D Ihania värejä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, yritin neuvoa teitä oikeaan suuntaan! ;D

   Poista
 7. Herkullisia kesävärejä! Pari brassilakkaa lähti alennuskoodilla tänne päin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uui, varmasti hyvä sijoitus, tää koko kokoelma vaikutti jotenkin tosi hyvältä. :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)