lauantai 8. helmikuuta 2014

Maanläheistä + Sonnela Instagramissa!

Tänään oltaisiinkin sitten maanläheisimmissä tunnelmissa kynsien suhteen! Ennen kynsiä kuitenkin pieni ilmoitus, eli nykyään minun höpinöitä ja kuvamateriaalia kynsiin liittyen ja myös reilusti kynsien ulkopuolelta voi seurailla myös Instagramissa! Todennäköisesti tuolla tullaan näkemään kissakuvia, ruokakuvia, uutuuslakkakuvia jnejne. Jatkossa linkki IG:hen löytyy myös tuosta sivupalkista kamerapallukasta. :) Tervetuloa seurailemaan kaikki!


Kynsillä:

Essie - Mink Muffs (ruskea creme)
Color Club - Pearl District (kultainen shimmer/frost, saatu)
Sally Hansen - 550 Frazzle Razzle (kupari-musta glitter, saatu)
Sally Hansen - 510 Strobe Flash (musta-valko glitter, saatu)

Ylläolevista peräti kolme on ongittu käyttämättömien joukosta, mulla on suuri tarve tyhjentää sitä. ;D Elikkäs ruskean Mink Muffsin pistin pohjalle, kaksi kerrosta riitti mainiosti näin lyhyille kynsille. En voi taas kun kehua Essien cremelaatua, niin helppoja lakkoja, kun levittyy kuin itsestään ja kuivuukin nopeasti. Tämän sävyn bongasin Anttilan alelaarista vitosella. :)

Töpöttelin kärkiin Color Clubin kultaista Pearl Districtiä, joka on tuollainen shimmer-frost-tyyppinen lakka. Ainakin töpöteltäessä toimi mainiosti, aika jännä sävy on kyseessä, mulla ei oo yhtään dupea tai edes lähellä olevaa lakkaa tuolle. Sain hetken arpoakkin mille swatchtikkurenkaalle tuon oikein laittaisin ja kultaisten joukkoon se taisi lopulta päätyä. Tulee mieleen jokin antiikkinen kultaisen sävy.

Halusin glitteriäkin, joten pistin pienoisesti glitteriäkin. Nuo Sally Hansenit eivät olekaan mitenkään täyteen pakattu glitteriä, päinvastoin, joten sopivat topperkäyttöön hyvin. Koko kynttä näillä ei kannata yrittää peittää, siinä menee ikä ja terveys, koska näiden kuivuminenkin ottaa aikansa.

Nämä kynnet eivät edustaneet kyllä minun ominta värimaailmaani, mutta jotenkin viihdyin näissä tosi hyvi silti. :) Viihtyisittekö te, onko värimaailma teidän makuun?

4 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)