sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Käyttämättömien ABC-haaste: S

Aakkoshaasteessa vuorossa S-kirjain ja kynsille pääsikin pieni erikoisuus!Kynsillä:

Sally Hansen - Silk Onyx (musta-harmaa matta)
China Glaze - Sprinkles (pinkki glitter)
+ leimauksissa China Glaze - Stone Cold & Pueen 39 (saatu)
+ strassit
S-kirjaimella alkavia käyttämättömiä oli aivan kiitettävästi ja valitsinkin parikin uutta lakkaa näille kynsille. Sally Hansenin Silk Onyx on vallan kaunis, mattainen mutta shimmerinen lakka. Tää peittää ihan nätisti parilla kerroksella, mutta leimaamiseen otin melkein dupen China Glazen Stone Coldin, koska se peittää paremmin. Etenkin lähikuvissa Silk Onyx pääsee todella loistamaan edukseen, eikö ookkin nätti? Ihan kuin jotain tuhkaa. Jätin mustanharmaat kynnet päällyslakatta, koska tällöin mattapinta pääsee näkyviin.

Toinen S-lakka on China Glazen Sprinkles, jonka ihanainen Suvi mulle diilaili lähes vuosi sitten. Vasta nyt tää pääsi kynsille, huupsista kun nää venyy nää testaukset joskus. Sprinkles on ohut pinkki lakka, jossa on pientä glitteriä mukana, nätti kuin mikä! Vaatii kyllä kolme kerrosta peittääkseen kunnolla ja siltikin jää aavistuksen läpikuultavaksi. Tää Sprinkles on jonkin sortin harvinaisuus, vanhaa China Glazea ja tässä on jopa korkkikin sellainen uurteinen ja tuo tuotemerkkikuosi on erilainen kuin uusissa pulloissa. Varsinainen löytö.

Pinkki Sprinkles sai ylleen leimat Pueenin laatasta. Perhoskuviot on lemppareita ja kivaa, että Cesarsilta saa yksittäin ostettua näitä Pueenin laattoja edukkaaseen 3 euron hintaan kipale, jos ei kaikki jonkin setin laatat miellytä. Loppukoristelut hoitui strasseilla taas, niin käteviä ja sopii vaikka mihin koristeluihin.


Miltäs näyttää kynnet? Minusta pitkästä aikaa taas yllättävän kivat kynnet tuli. :) Musta ja pinkki sopii aina. 

18 kommenttia:

 1. Hyvältähän ne näyttää. Musta ja pinkki tosiaan sopii hyvin yhteen ja muutenkin kivan yhtenäisen kokonaisuuden olet saanut aikaiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Musta ja pinkki on hyvin usein kyllä toimiva yhdistelmä. ;)

   Poista
 2. Tosi kauniit kynnet!
  Heh, mulla on kierinyt tuo Silk Onyx myöskin testaamatta varmaan vuoden, pitää kyllä ryhdistäytyä ja laittaa sitä kynsille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! Hihi, joo kannattaapi testata, monesti vaan käyttämättömiä kertyy niin ettei ehdi kaikkea kokeilla. :)

   Poista
 3. Oi että miten ihana lakkaus! <3 Ja tuo Sally Hansenin lakka on upea! Vadelma sentään, saakohan tuota vielä jostain :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ainakin olen nähnyt tätä vielä Anttiloissa. :)

   Poista
 4. Nätit. Perhoset toimii aina. <3

  VastaaPoista
 5. Onpas kaunis lakkaus. :) Arvaa vaan aloinko eka himotteleen, että mikäs toi tommonen pinkki on.... Onneks se löytyy myös mun laatikosta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, hihii, onneks löytyy sunki laatikosta. ;))

   Poista
 6. Ihana lakkaus (: Ja toi Silk Onyx näyttää tosi hyvälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattis, se on kaunis lakka joo. :)

   Poista
 7. Kivat kynnet. :) Musta ja pinkki kyllä toimii aina!

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)