torstai 2. huhtikuuta 2015

Käyttämättömien ABC-haaste: Q

Aakkoshaaste ja kirjaimena tänään Q. Eihän mulla käyttämättömiä ollut, jotka Q-kirjaimella alkaisivat, joten otin käyttöön hieman vanhaa ja uutta.

Kynsillä:

China Glaze - Queen B (violetti creme)
Peggy Sage - 1011 Nuit (musta creme, saatu)
W7 - Mauve Flakes (violetti flakies)
+ strassit

Tuo Queen B on niin hankala valokuvattava, se näyttää aina liian siniseltä, vaikka on tuollainen sinertävä violetti creme. Hyvää China Glazen cremelaatuahan tämä on, ei valittamista sen suhteen. Violetin cremen päälle kerrostelin W7:n Mauve Flakesia. MF on violetilla jellypohjalla oleva flakies, jossa nuo hippuset on sinertäviä. Kuvassa tuo pinta näyttää ällöttävän kuoppaiselta, mutta ei se livenä tuolla tavalla erotu. Näitä flakies-lakkoja on aika mahdoton välillä kuvata lamppujen alla, kun parhaiten ne pääsee oikeuksiinsa hieman hämärämmässä. Mun suhtautuminen flakieseihin on vähän vaihteleva, sillä onhan ne nättejä, mutta tuntuu välillä, että ne on kauhean hankalia yhdistää.

Näitä W7-lakkoja hamstrailen aina Tuurista, sillä siellä näitä on tosi iso valikoima. Lakat ei oo kuivuvuudeltaan mun mielestä kaikista nopeimpia, mutta niin nättejä silti. Uniikkeja sävyjä löytyy paljon, glittereitä etenkin, ja hintaakaan näillä ei taida olla kuin 2,95 €/kpl, joten aina jokunen tarttuu matkaan. En tiedä myydäänkö W7-lakkoja enää muualla Suomessa? Joskus näitä myytiin muistaakseni Seppälöissä tai Tokmanneilla, vai olenkohan väärässä.

Violetin kaveriksi laitoin mustaa cremeä Peggy Sagelta. Koristeluiden kanssa oli vähän vaikeuksia, kun en millään meinannut keksiä mitä laittaisin, kun en aina halua laittaa niittejä. Onneksi strasseja riittää, joten niitä pääsikin kynsille kivasti röykkiöittäin. 


Miltäs näyttää kynnet ja miten flakies-lakat uppoaa teihin? 

4 kommenttia:

 1. Ooh, nämä on upeat! Flakiesit on ihan omia lemppareita, ja tässä kyseisessä versiossa lastut on upean näyttäviä, wau! Tahtoo <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Tässä ne on kyllä isoja!

   Poista
 2. Flakieita ei ole omassa kokoelmassa yhtäkään, nämä sinun kynnet näyttää kyllä tosi kivalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Flakiet on kyllä haastavia välillä, mutta niin kauniita kun niiden kanssa vaan jaksaa taistella.

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)