lauantai 18. huhtikuuta 2015

Käyttämättömien ABC-haaste: T

Jestas, eikö tää kiire koskaan hellitä! Blogi-raukka on saanut kärsiä mun kiireistä ihan kamalasti tässä viimeiset kuukaudet. :( Tänään sain tietää, että mulla olis parin viikon kuluttua muutto pois Vaasasta ja olin kuitenkin varautunut muuttamaan vasta tuolla kesäkuun lopulla, että vähän nyt suunnitelmat muuttuivat. Samaan aikaan tässä korjailen graduani, jotta saisin sen tämän kuun lopussa arvosteluun. Ihan täyttä kaaosta siis täällä taas, tuntuu, ettei kiire tosiaan lopu koskaan. Kadotin vielä tuossa muistikorttini ja sitten unohdin vielä toisen  muistikortin ottaa mukaan, jossa olis ollut näitä postattavia kuvia, joten pääsen postaamaan vasta nyt, vaikka ajatus oli postata jo aiemmin viikolla. 
Kynsillä:

China Glaze - TTYL (koralli holo)
Essie - Blanc (valkoinen creme)
+ leimauksissa China Glaze - TTYL & DRK-A Brazilian -laatta
+ helmiäisstrassit
China Glazen TTYL on vanhaa OMG-kokoelmaa, enkä nyt kuolemaksenikaan muista, keneltä olen tämän lakan ostanut. Muistaakseni se oli joku kynsihöpertynyt, Salla ehkä? TTYL on kyllä kaunis, korallipersikkainen holo. Mulla ei ole tälle oikein vastaavia lakkoja, nuo OMG-lakat on kyllä aina haalittava talteen, jos niiä joku kohtuuhintaan myy.

Leimasin myös valkoisen Essien Blancin päälle tällä, mutta joko mun leimaustaidottomuudesta johtuen tai lakasta johtuen, tulos oli vähän hassu. Odotin, että sillä olisi saanut peittävämpää tulosta aikaiseksi leimatessa, mutta ilmeisesti ei. Loppusilaukseksi heitin vielä holokynsiin tuollaiset helmiäisstrassit, joita ostin eBaysta. 


Oon vaan niin sekaisin kaikesta tästä pyörityksestä, ettei nyt tänään irtoa enempää tekstiä. Kertokaa toki, mitä piditte kynsistä? Onhan jollain muullakin meneillään joku elämäkaaos, ettei mun tarvi olla ainoa?

10 kommenttia:

 1. Ooh, todella kaunis lakkaus! Värit on ihanan herkät ja kokonaisuus ihan täydellinen <3 Ja hei, se on ihan okei jos ei ehdi postausrytmiä aina ylläpitämään, tsemppiä kaaoksesta selviämiseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kehuista ja tsempeistä! Välillä koko universumi tuntuu olevan mun bloggausta vastaan kun kaikki tavarat katoaa ja muuta, mutta kyllä tämä tästä. 8D

   Poista
 2. Voimia sulle ja jokainen postailee/kirjoittelee omaan tahtiin blogiaan =)
  Me lukijat ei varmasti kadota minnekkään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos eekku, ihana kuulla! :)

   Poista
 3. Kaunis holo ja ihanan herkkä lakkaus. :)

  VastaaPoista
 4. Voi eikä, aivan täydellinen lakka tuo TTYL!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, se on tosi ihana kyllä. ;)

   Poista
 5. Upeat kynnet. Et ole ainoa kaaoksen keskellä painiskeleva. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattista, lohduttavaa kuulla etten ole ainoa. ;D

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)